Tarrot Σήμερα – Τετάρτη 03/01

Tarrot Σήμερα – Τετάρτη 03/01

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μπορεί να είστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι και χωρίς καλή διάθεση γύρω από τον ερωτικό σας τομέα, αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου…. θα υπάρξουν καινούργιες προσεγγίσεις που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Love: *

Ταύρος: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Τα άστρα συμπεριλαμβανομένου και του  κυβερνήτη σας, είναι επί ποδός και σας δίνουν την εύνοια τους για τις ερωτικές αλλά και οικονομικές σας επιδιώξεις. Πολλές και οι ευκαιρίες που θα φανερωθούν σε σχέσεις που έχουν χάσει, την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

Love: **

 

Δίδυμοι:  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Άλλα λεν τα λόγια σας και άλλα κάνετε. Σίγουρα είστε υπερβολικά πιεσμένοι από όλα αυτά που σας έχουν τύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την ισορροπία σας, και σε δεύτερο τόνο να πληγώνετε τα άτομα, που υπάρχουν στα περιβάλλοντα σας.

Love: **

 

Καρκίνος: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί δικαίως, να είσαστε σε μια απογοήτευση για την ερωτική σας ζωή, όμως αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες. Μια γνωριμία του τελευταίου καιρού, θα ενεργοποιηθεί και θα σας πλησιάσει για να σας κατακτήσει. Πάντως τα οικονομικά σας, θα δείξουν μια τάση σταθεροποίησης.

Love: **

Λέων : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Είσαστε από τα πιο τυχερά και ευνοημένα ζώδια της εποχής. Μπορεί λίγο να σας καθυστερεί στις επιδιώξεις σας, ο Κρόνος, αλλά αυτό σας κάνει να κινήστε με μεγαλύτερη σωφροσύνη και ωριμότητα. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό σας, που θα γοητεύσει περισσότερο τον άνθρωπο σας.

Love: **

Παρθένος: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αν τελικά σκέφτεστε να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση για να ξαναφέρετε κοντά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει, τολμήστε το άμεσα, τώρα που και τα αστρολογικά είναι υπέρ σας. Κάτι ανάλογο θα μπορούσατε να κάνετε και στα εργασιακά σας, που χρίζουν την παρουσίας και του ελέγχου σας.

Love:**

 

Ζυγός: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Εσείς αν δεν έχετε λυμένο το οικονομικό σας κομμάτι, δεν λειτουργείτε. Αυτό είναι κάτι που με την βοήθεια των συνεργατών σας μπορείτε να το ισορροπήσετε. Σε επόμενο στάδιο, θα καταφέρετε και να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που δείχνει να σας καλεί για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.

Love:**

Σκορπιός: ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι ματιές οι κρυφές που ρίχνετε στο πρόσφατο παρελθόν σας, δεν βοηθούν να ξεπεράσετε αυτά τα άσχημα, που έγιναν. Το ότι αυτήν την εποχή είστε μόνοι σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να έχετε αυτήν την παθητική συμπεριφορά. Οι μέρες που έρχονται είναι ιδανικές για εργασιακά ξεκινήματα.

Love: **

Τοξότης: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι ερωτικές σας περιπλανήσεις, έχουν στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και  κάτι που πιθανόν, και κάτω από τον δύσκολο Ερμή, να φέρει απρόσμενες αποκαλύψεις. Μια καλή εποχή για να σκεφτείτε τι θέλετε και με ποιον το θέλετε.

Love: ***

 

Αιγόκερως: Η ΣΕΛΗΝΗ

Ο άνθρωπος σας, σας ετοιμάζει εκπλήξεις που θα σας αφήσουν άφωνους. Σε πρώτη φάση, θα ακούσετε για το τέλος του με το δύσκολο του παρελθόν, και είστε αυτοί που θα γίνουν ερωτικός στόχος…μέχρις επιπέδου δεσμεύσεων. 

Love: **

 

Υδροχόος:  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Το να κοιτάτε συνεχώς το παρελθόν, δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, μόνο σας καθυστερεί. Υπάρχουν πολλά σημαντικά ζητήματα, που καλείστε αυτήν την εποχή να λύστε στα οικογενειακά και στα εργασιακά σας. Ο χρόνος θα δείξει για τις μεγάλες αγάπες.

Love: **

 

Ιχθείς: Ο ΗΛΙΟΣ

Τα άστρα συμπεριλαμβανομένου και του  κυβερνήτη σας, είναι επί ποδός και σας δίνουν την εύνοια τους για τις ερωτικές αλλά και οικονομικές σας επιδιώξεις. Πολλές και οι ευκαιρίες που θα φανερωθούν σε σχέσεις που έχουν χάσει, την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

Love: *

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: