Τέλος Αυγούστου και τα καλύτερα…έρχονται!

Τέλος Αυγούστου και τα καλύτερα…έρχονται!

 

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός:  Είσαστε οι καλύτεροι και οι πιο τυχεροί της εποχής, που θα ισορροπήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, την ερωτική τους ζωή. Να είστε προετοιμασμένοι, ότι ένας παλιός σας γνώριμος – ιστορία – περιπέτεια, θα σας πλησιάσει, έστω και μέσα τρίτων.

 

Ταύρος:  Εσείς είστε από τους πρώτους που οι όψεις του Άρη με την Αφροδίτη, θα σας φέρουν στα πόδια σας, ειδήσεις και άτομα, που τόσο καιρό καρτερείτε. Αυτό μπορεί να εμπεριέχει και αποχρώσεις και εκκρεμότητες από τα παλιά.

  

Δίδυμοι: Ασχοληθείτε αυτήν την περίοδο πιο πολύ με τον εαυτό σας και με την εξωτερική εμφάνιση σας ειδικότερα. Μέσα σε σχέσεις και πέριξ καταστάσεις, μάλλον κάπου αφήσατε – ξεχάσατε τον εαυτό σας. Αυτό όμως δεν πτοεί κανέναν σας, και με την καλή σας διάθεση θα απολαύσετε το υπόλοιπο Καλοκαίρι.

 Καρκίνος:  Τα λόγια σας έχουν την βαρύτητα που πρέπει μέσα στην καρδιά και το μυαλό του ατόμου, που αγαπάτε. Όλα τα άλλα θα πρέπει να τα προσφέρει η άλλη πλευρά. Οι σχέσεις που έχουν παγώσει, μετά την αλλαγή του μήνα, θα αρχίσουν και πάλι να βρίσκουν την ισορροπία τους.

 

Λέων:  Θα χρειαστεί να περιμένετε όλα αυτά που σας έχε υποσχεθεί ο άνθρωπος σας. Υπάρχουν κάποιες αντιξοότητες και προβλήματα στην καθημερινότητα του, που τον καθυστερούν από τα κοινά σας σχέδια. Μέχρι τότε, εσείς καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την δική σας ζωή.

 Παρθένος: Ο αστρολογικός ουρανός είναι υπέρ σας, και σας δίνει αυτά που έχετε ευχηθεί.  Για τα εργασιακά σας, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, που ίσως και να σας φτάσουν εκεί που ζητάτε. Κληρονομικά – πωλήσεις – νομικά, θα σας αποζημιώσουν. Η αγάπης θα έρθει μέσα στον μήνα.

 

Ζυγός:  Έχετε δώσει υποσχέσεις αγάπης και σε πολλά διαφορετικά άτομα. Με την Αφροδίτη να φωτίζει όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, εσείς θα πρέπει να πάρετε μια  αληθινή απόφαση, για το τι τελικά σας ταιριάζει και με ποιον. Όλα τα άλλα θα πρέπει να φύγουν από τον δρόμο σας.

 

Σκορπιός: Εσείς και τα ευχάριστα λόγια σας, έχουν πιάσει στον έρωτα σας, την καρδιά κάποιου ατόμου, που έχει σκοπό, να σας πλησιάσει πιο έντονα, τις επόμενες ημέρες. Είστε αυτοί, που μέχρι να φύγει αυτό το Καλοκαίρι, θα έχουν βρει σίγουρα το έτερον τους ήμισυ. 

 

Τοξότης: Είσαστε σε μεγάλη αναστάτωση, μετά από αυτά που σας έχει πει ο άνθρωπος σας. Εσείς καλείστε να πάρετε αποστάσεις, από αυτά και να σκεφτείτε με πιο σοβαρή λογική αυτήν την φορά. Μην επιτρέψετε στα ένστικτα και τα συναισθήματα να σας συνεπάρουν. 

 

Αιγόκερως: Πολλές οι γνωριμίες που έχουν προκύψει στην καθημερινότητα σας, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει κάνει να αισθάνεστε πολύ πιο ανεβασμένοι. Μέσα από αυτήν την κινητικότητα, θα ξεχάσετε το άσχημο σας παρελθόν, τις πικρές μνήμες και σίγουρα θα βρείτε έναν νέο σύντροφο, που μπορεί πια να γίνει το μόνιμο σας έτερον ήμισυ.

 

Υδροχόος: Υπάρχει μια ψυχολογική ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μείνετε εκεί, έως ότου αισθανθείτε ασφαλείς και καλά. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα, που έχει τις ρίζες του στην ερωτική απογοήτευση, αλλά είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας.

 

Ιχθείς: Δεν υπάρχουν απαγορευτικά για εσάς. Αυτό που θέλετε απλά να απλώσετε το χέρι και θα το πάρετε. Σε αυτήν τη περίπτωση είναι και μια επανασύνδεση την οποία προσπαθείτε τόσο καιρό. Ο Ερμής από την Παρθένο, θα σας δώσει άμεσα την επιτυχία.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: