Τι είναι το Eνεργειακό Λιβάνι, και πως βοηθάει.

Τι είναι το Eνεργειακό Λιβάνι, και πως βοηθάει.

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές, για τα ενεργειακά λιβάνια ή και το μείγμα αυτών, τα ονομαστά ‘΄Μπουχούρια’΄!

Πιο αναλυτικά:

Τα άριστα υλικά από τα οποία έχει δημιουργηθεί κάθε ενεργειακό Λιβάνι…αλλά και οι ευχές που έχουν ονοματιστεί πάνω σε αυτό, είναι και οι δύο βάσεις, για ένα σωστό θυμιάτισμα με αποτέλεσμα, προς τον σκοπό που το θέλει ο κάτοχος του.

Συνήθως όταν κάποιος αντιλαμβάνεται, με τις αισθήσεις του, ότι κάτι παράξενο υπάρχει – στον χώρο που κατοικεί, ή ότι συμβαίνουν ακατανότητα φαινόμενα, με  μικροατυχήματα, λεκτικές εντάσεις μεταξύ αγαπημένων ανθρώπων και μελών της οικογένειας ή συνεργατών, έκτακτα έξοδα και εμπόδια χωρίς αιτία…που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν…, μάλλον έχει έρθει η ώρα για ένα θυμιάτισμα, που μπορεί να επαναφέρει τις ισορροπίες.

‘Ένα σωστό θυμιάτισμα-τελετουργικό, γίνεται τις ώρες που έχει Ήλιο, και πάντα με το δεξί χέρι…έτσι ώστε  ο καπνός να πάει σε όλον τον χώρο της κατοικίας – εργασίας…ακόμη και μπαλκόνια και να το απελευθερώσει από ότι έχει εγκατασταθεί.

Κάθε Λιβάνι- Μπουχούρι,  εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό και ανάγκες… προκειμένου να θεραπεύσει τον πάσχοντα χώρο και να εκκαθαρίσει μόνιμα τις όποιες παλιές ή νέες ενέργειες, από όπου και αν έχουν προέλθει.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες Λιβανιών για…ερωτική πίστη, οικονομική ροή – καλοτυχία, άνοιγμα αισθηματικής τύχης, καθαρμού χώρων από γλωσσοφαγιά αλλά και για ότι άλλο μπορεί, να καλύψει τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία- παραγγελία, όπως επικοινωνήσετε με το 6941-589811 ή στείλτε μας email στο: info@astraworld.gr

 

Αρέσει σε %d bloggers: