Τράπουλα HAL .2ο Δεκαήμερο Απριλίου. Ερωτικές προβλέψεις

Τράπουλα HAL .2ο Δεκαήμερο Απριλίου. Ερωτικές προβλέψεις

Διαβάζετε και το ζώδιο της σχέση σας.

Κριός : H KOKKINH ΚΑΡΔΙΑ

Δεν έχετε εσείς και τόσο χρόνο στην διάθεση σας, για να ακούτε και πάλι τα ίδια, σαν δικαιολογίες από τον άνθρωπο σας. Κάπου βάλτε ένα στοπ.

Ταύρος : ΤΟ ΤΟΞΟ

Θα έχετε μεγάλες και σημαντικές ευκαιρίες άμεσα, για να βρείτε την εργασία που ψάχνετε αλλά και χρήματα …που θα μπορέσουν να σας λύσουν μια σειρά από προβλήματα.

Δίδυμοι : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Έχετε γίνει το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας πλησιάσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό.

Καρκίνος : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν είστε κάν ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αυτή η σχέση είναι αδιέξοδη, και ο μόνο  λόγος που ακόμη παραμένετε, είναι η ανασφάλεια και η συνήθεια σας.

Λέων : Ο ΕΡΜΗΣ

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι καινούργιες γνωριμίες που έχουν βγει στον δρόμο σας, και θα σας βάλουν και πάλι σε σκέψεις για να μπείτε σε νέα σχέση.

Παρθένος : Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Κάποιος που σας σκέφτεται πάρα πολύ έντονα, θέλει να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για τα ερωτικά του  συναισθήματα.

Ζυγός : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, αναμένοντας τις λύσεις για την προβληματική σας λύση, να έρθουν από τον ουρανό ή μόνο από την άλλη πλευρά.

Σκορπιός : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν έχετε σκοπό πια να βάλετε τον άνθρωπο σας, σε άλλες ερωτικές περιπέτειες, αλλά μόνο να δρομολογήστε τα πράματα για το μεταξύ σας.  

Τοξότης : ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΛΟ

Υπάρχει μια ερωτική σας εκκρεμότητα – υπόθεση, που θα πατήσει πάνω στην ημέρα του Έρωτα, και θα σας ψάξει μιλώντας σας, για επανένωση.

Αιγόκερως :  ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

Ότι και να κάνετε, θα πρέπει να το φτάσετε μέχρι το τέρμα του, και ειδικά σε θέματα αγάπης, που έχετε πολλά να πείτε και να αποδείξετε.  

Υδροχόος :Ο ΚΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει από την δική σας την πλευρά, καμία ανάγκη  για να πάτε και πάλι πίσω στο δύσκολο σας παρελθόν και να ζητήσετε άφεση αμαρτιών.

Ιχθείς : Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, αλλά φροντίστε να κάνετε και κάποια βήματα παραπάνω και πιο κάτω.

 

Αρέσει σε %d bloggers: