Τραπουλα HAL Δευτέρα 17/07/17

 

Τραπουλα HAL- Προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Δευτέρα 17/07/17

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός: Εσείς και οι ερωτικές σας ασταμάτητες διαθέσεις, έχετε φέρει πιο κοντά σας κάποιον, που έχει όλες τις προδιαγραφές που ζητάτε. Κάτω από αυτόν τον υποστηρικτικό για όλα τα πύρινα ζώδια, αστρολογικό ουρανό, πιθανόν και να γεννηθεί μια μεγάλη αγάπη.

Ταύρος:  Το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν για ακόμη μια φορά μπλεχτεί. Από την μια επιθυμείτε άμεσα να επιστρέψετε στο παρελθόν, και από την άλλη μια νέα γνωριμία, που σίγουρα σας έχει τραβήξει την προσοχή. Με την νέα σελήνη, να πλησιάζει εσείς, πρέπει να αποφασίσετε.

Δίδυμοι: Είσαστε κάτω από βαριές σκέψεις, για όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και γίνει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Πολλά και τα λόγια που έχουν ανταλλαχτεί και με τον σύντροφο σας, και που μάλλον σας ζόρισαν. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα για αποφάσεις.

Καρκίνος: Κάνετε συνεχώς κινήσεις, για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά κατά καιρούς σας βάζει δυσκολίες. Έχει απόλυτα καταλάβει τις προθέσεις σας, άρα μην πιέζετε άλλο. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε θετικές αντιδράσεις.

Λέων:  Έχετε πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας, που ίσως και να περιλαμβάνει μια σειρά από προτάσεις προς τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι, που μέσα στον Ιούλιο θα γίνει πραγματικότητα. Σίγουρα τα αστρολογικά είναι άκρως συμμαχικά.

Παρθένος:  Δεν θα περιμένετε για πολύ ακόμη, να σας που τι  ζητούν από εσάς. Ίσως και να έχετε κουραστεί. Έτσι και αλλιώς θα συνεχίσετε ασταμάτητοι τα προσωπικά σας σχέδια για το υπόλοιπο Καλοκαίρι. Νέοι έρωτες θα ξεπροβάλουν σε μόνους και χωρισμένους.

Ζυγός:  Δεν έχετε και την καλύτερη πιθανή διάθεση, αυτές τις ημέρες. Αυτό ακουμπάει πάνω στην μετριότητα της ερωτικής σας σχέσης, που δεν έχει την πορεία, που επιθυμείτε. Ωστόσο, μην το αφήνετε να χάνετε μέσα στην καθημερινότητα, μιλήστε με τον άνθρωπο σας.

Σκορπιός: Είσαστε το ζώδιο, που αυτήν την εποχή, είτε θα επανασυνδεθεί ισχυρά με κάποια πρώην σχέση, ή θα τραβήξει πάνω σε  νέους δρόμους. Από την δική σας την μεριά, πλέον δεν χρειάζεται να γίνει κάτι περισσότερο. Τις μέρες της νεας σελήνης 23/07 θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Τοξότης : Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, στην ερωτική σας ζωή. Ίσως για αυτό να φταίτε και εσείς, που δεν λάβατε τα μέτρα σας, άμεσα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε, νέα και προτάσεις, που σίγουρα αυτήν την φορά θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά.

Αιγόκερως: Μπορεί να είστε αρκετά κουρασμένοι, με όλα αυτά που είσαστε επιφορτισμένοι και να μην είσαστε πια τόσο κοντά, στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το εισπράξετε άμεσα σαν παράπονα. Ενεργοποιηθείτε και όλα θα βρουν το μέτρο και την σειρά τους.

Υδροχόος: Αφήστε τους άλλους να λένε την δική τους άποψη. Εσείς καλό θα ήταν να συγκεντρωθείτε στους δικούς σας σκοπούς… και να προχωρήσετε με τα καλοκαιρινά σας σχέδια.  Οι σχέσεις που έχουν περάσει σε ένα πιο επίσημο επίπεδο, θα έχουν και τις σχετικές ανακοινώσεις στα κοινά τους περιβάλλοντα λίαν συντόμως.

Ιχθείς:   Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, για να πείτε αυτά που ζητάει από εσάς, το ταίρι σας. Το πιο πιθανόν είναι να γίνουν λάθη. Αφήστε τα πάντα για τον ερχόμενο μήνα, που τα άστρα θα είναι πιο συμβατά – ευνοϊκά πάνω στο ζώδιο σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: