Τράπουλα HAL. Σαβ/Κο 14+15/04

Τράπουλα HAL.  Σαβ/Κο 14+15/04

Διαβάζετε και το ζώδιο της σχέση σας.

Κριός : ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

Αν δεν δώσετε εσείς το πράσινο φως στο άτομο που σας θέλει,  μάλλον θα υπάρξουν περισσότερες καθυστερήσεις, που θα σας παγώσουν τον ενθουσιασμό που υπάρχει και στους δύο σας τώρα.

Ερωτική  Εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Ταύρος : ΣΠΑΘΙΑ

Θα πρέπει να τρέξετε λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας θέματα, καθώς θα σας αποδώσουν τα μέγιστα εντός του μήνα και σε δεύτερο βαθμό…σίγουρα θα σας βοηθήσουν να λύσετε και τα θέματα στην αισθηματική σας ζωή.

Ερωτική  Εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Δίδυμοι : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Μην ανακυκλώνετε πολλά πράματα που έγιναν στο παρελθόν, καθώς το μόνο που τελικά καταφέρνετε είναι να μένετε στάσιμοι και χωρίς κάτι νέο να σας πλησιάζει.

Ερωτική  Εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Καρκίνος : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Θα δείτε πολλά καλά τελικά από τον άνθρωπο σας, που έχει σκοπό μέσα στον μήνα, αυτό να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τα προσωπικά του όνειρα για την σχέση σας.

Ερωτική  Εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Λέων : Ο ΔΙΑΣ

Δεν έχετε όλα όσα θέλετε αλλά και πραγματικά δικαιούστε από το άτομο που είναι δίπλα σας. Είναι μόνο στο δικό σας το χέρι να κάνετε αυτό που σκέφτεστε…αλλά για αρχή θέστε τα όρια σας.

Ερωτική  Εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Παρθένος : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Σας έχει γίνει εμμονή κάτι από το παρελθόν, που όμως δεν σας επιτρέπει να πάτε πιο κάτω την προσωπική σας ζωή. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει.

Ερωτική  Εύνοια με: Ταύρος και Σκορπιός

Ζυγός : ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Η ευχή σας, για να σας εμφανιστεί ένας νέος έρωτας, θα γίνει πραγματικότητα, μέσα στις επόμενες ημέρες, μέσα από μια αναπάντεχη ερωτοφιλία.

Ερωτική  Εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Σκορπιός : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν έχετε ακόμη σβήσει η εικόνα σας, από το μυαλό και την καρδιά κάποιου πρώην σας, που επιθυμείτε μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει ευθέως.

Ερωτική  Εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Τοξότης : Ο ΗΛΙΟΣ

Η δυναμική του λόγου και της έντονης σας προσωπικότητες, έχει ήδη τραβήξει την προσοχή κάποιου, που όμως ακόμη έχει κάποιες δικές του παράλληλες δεσμεύσεις.

Ερωτική  Εύνοια με:  Ζυγός και Τοξότης

Αιγόκερως : ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ

Η διάθεση σας θα ανέβει καθώς ήδη, βλέπετε το άτομο του ενδιαφέροντος σας, να πλησιάζει όλο και περισσότερο και να θέλει πια … να μιλήσετε πιο ανοιχτά για εσάς.

Ερωτική  Εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Ιχθείς : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην κάνετε άλλες πια υποχωρήσεις, ούτε χρονικές ούτε στις ανάγκες σας, μόνο και μόνο για να έχετε απόλυτα ικανοποιημένο το ταίρι σας, που δείχνει, αυτήν την εποχή…να τεμπελιάζει.

Ερωτική  Εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: