Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Τράπουλα HAL- Μελλοντικές προβλέψεις

Τράπουλα HAL- Μελλοντικές προβλέψεις

 

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού….φεύγει! Όλα στον αστρολογικό θόλο αλλάζουν και οι πλανήτες ήδη δίνουν τις καλύτερες τους όψεις στην πλειοψηφία των ζωδίων, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν ή να ανοίξουν τους κύκλους της Αγάπης.

Αναλυτικές προβλέψεις αγάπης για όλους:

 

Κριός:  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Σίγουρα είστε οι πρωταγωνιστές των love stories, της εποχής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Αυτό είναι και κάτι που θα πολλαπλασιαστεί, μέχρι την Πανσέληνο του μήνα Σεπτεμβρίου. Εσείς που έχετε κάνει τώρα τελευταία μια καινούργια γνωριμία, που σας έχει γοητεύσει αρκετά, είναι πιθανόν να βρίσκεστε και μπροστά σε μια μεγάλη αγάπη. Να είστε σίγουροι, ότι και κάποια λεφτά που περιμένετε θα έρθουν και θα σας διευκολύνουν.

Ταύρος: Η ΞΑΝΘΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Εσείς μπορείτε να χαμογελάτε. Είναι απλωμένα μπροστά σας, μια σειρά από ευχάριστα γεγονότα, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία, αλλά θα σας δικαιώσουν για τα λεγόμενα, αλλά και την υπομονή σας. Από τις πρώτες ημέρες του καινούργιου μήνα, θα έχετε πολλά αισθηματικά πλησιάσματα, που σίγουρα θα σας δελεάσουν. Παλιές αγάπες και ημιτελείς ιστορίες θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, στην αλλαγή του ζωδίου -22/09.

 

Δίδυμοι: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Εσείς τα άτακτα παιδιά του ζωδιακού, δεν έχετε τίποτα για να φοβάστε. Είσαστε σε μια καταπληκτική φάση, που όλα πια είναι στρωμένα στα πόδια σας. Αν κάνετε λίγο υπομονή, το μόνο σίγουρο είναι το άτομο που ακόμη αγαπάτε, θα έρθει να σας κάνει μια καινούργια πρόταση, που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Καλύτερες και οι σχέσεις για τα ζευγάρια, που τα έχει ταλαιπωρήσει ο χρόνος.

Καρκίνος: ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ

Είσαστε σε μια κατάσταση μόνιμης πολιορκίας, από άτομα που τα ενδιαφέρετε. Αυτό ίσως και  κάποιες φορές να σας κολακεύει. Ίσως κάποιες φορές και να σας πιέζει. Είναι ένα καλό χρονικό διάστημα, για να βρείτε ποιος είναι αυτός που σας ταιριάζει και εσείς να στοχεύσετε. Ακόμη και αν αυτό το άτομο ανήκει στο παρελθόν σας. Αυτές τις ημέρες όλα είναι πιθανά.

 

Λέων:  ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Έχετε μια καλή ψυχολογία, και αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και μια καλή είδηση, που θα συσχετίζεται με τα οικονομικά σας. Αμαρτωλές ιστορίες του παρελθόντος, θα σας εμφανιστούν και θα θελήσουν …να σας μιλήσουν με ένα πιο ειλικρινό πια υπόβαθρο. Σκεφτείτε και εσείς ειλικρινά και αποφασίστε.

 

Παρθένος:  Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Εσείς είστε κάτω από την αυστηρή επίβλεψη του κυβερνήτη σας, που σας εγκρατεί από το να ξανακάνετε λάθη που θα βλάψουν, την εικόνα σας αλλά και την αξιοπρέπεια σας. Γενικότερα προσπαθήστε, να κρατηθείτε μακριά από φλερτ και ανούσιες περιπέτειες, που δεν σας οδηγούν σε δρόμους αγάπης. Οι δεσμοί, που έχουν ένα καλό παρελθόν, είναι πια θέμα χρόνου να κάνουν τα επόμενα βήματα.

Ζυγός:  Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Εσείς και οι ζήλιες σας, δεν σταματάτε πουθενά. Είσαστε ένα αέρινο ζώδιο, που έχει αυτήν την περίοδο μια εμμονή με τα αισθηματικά του, ότι κάτι δεν πάει καλά. Χαλαρώσετε όλα καλά είναι, απλά εσείς ίσως να χρειάζεστε παραπάνω προσοχή και φροντίδα από τον άνθρωπο σας. Τότε απλά ζητήστε το. Από αυτόν τον καινούργιο μήνα, πολλά και τα νέα πρόσωπα που θα σας πλαισιώσουν, ακόμη και σε βαθμό φιλίας.

 

Σκορπιός: Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Υπάρχει μια διάθεση στο σύμπαν, να σας βοηθήσει πια σε όλα αυτά τα καθημερινά που έχετε μπλέξει. Αν αυτό λέγεται οικονομικά, τότε μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, σας έρχεται μέχρι τις 02-10/09, και σας δίνει αυτό που ζητάτε. Στα αισθηματικά σας, υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και μήνες, έχει έρθει η ώρα για τα τελικά ξεκαθαρίσματα.

 

Τοξότης:  Η ΧΡΥΣΗ ΣΚΑΛΑ

Οι φοβίες σας θα εκλείψουν πλέον. Είσαστε σε μια φάση ζωής, που αυτό που ζητάτε είναι να είσαστε εσείς πια καλά και έτσι να μπορείτε να προφέρετε τα καλύτερα στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Όλα τα αστρολογικά δρώμενα της εποχής …σας βάζουν στην ευχάριστη κατάσταση να θέσετε όλους τους στόχους σας και να τους καταφέρετε.

Αιγόκερως: ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Οι σκέψεις σας πια οι εμμονικές, θα περάσουν στο παρελθόν. Δεν είστε πια αγκυλωμένοι σε πρόσωπα που τελικά αποδείχτηκαν λάθος, αλλά και ούτε σε καταστάσεις που δεν σας αρμόζουν. Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας, είναι πιθανόν αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα, να λάβετε σοβαρές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον.

 

 Υδροχόος:  Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Έχετε άφθονη ενέργεια για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Σίγουρα τα αισθηματικά σας τα περίπλοκα, δεν θα συνεχίσουν με αυτήν την λογική και τον Σεπτέμβριο. Είστε από τα πιο αυστηρά ζώδια, και αυτό που επιβάλλετε είναι να διορθώσετε λάθη και συμπεριφορές μέσα στον δεσμό σας. Σε επίπεδο εργασιακών, μπορείτε να πείτε ότι είστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας.


Ιχθείς: ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μην κυνηγάτε την ουρά σας! Είσαστε ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές στον ερωτικό σας τομέα. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σας κάνει να ενεργοποιηθείτε και να βρείτε πρώτα την ισορροπία σας και μετά να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο. Άτομα που είναι αντίθετης λογικής από εσάς, δεν θα συνεχίσουν την συμπόρευση τους με εσάς.  Οικονομικά σίγουρα θα τα καταφέρετε.

 

Αρέσει σε %d bloggers: