Τράπουλα HAL – Προσωπικές Προβλέψεις !

Τράπουλα HAL – Προσωπικές Προβλέψεις !

 Aισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

Κριός: Τα νεύρα σας από  τα τελευταία γεγονότα με τον άνθρωπο σας, ακόμη δεν σας έχουν περάσει. Μην φάτε όμως όλη την επόμενη εποχή έτσι. Θα κουραστείτε.

Ταύρος: Είσαστε γενικότερα σαν ζώδιο ….πολύ δεκτικοί και ανοιχτοί σε προτάσεις και λογικές δράσεις. Οτιδήποτε άλλο, απλά θα το απορρίψετε.

 

Δίδυμοι: Σκέψεις και συναισθήματα είναι ένα κουβάρι. Φταίει και τα παρελθόν σας, που θα αναστατώνει κατά καιρούς.

 

Καρκίνος: Μουτρωμένοι μην είστε! Δεν μπορεί η άλλη πλευρά να κάνει το κινητό σκουλαρίκι, επειδή εσείς είσαστε μέσα στις ανυηπόστατες ανασφάλειες.

 

Λέων: Μπορείτε να συνεννειθείτε σήμερα μέχρι κεραίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με τους γύρω σας. Και με τον σύντροφο σας.

Παρθένος: Είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες …που πρέπει να μείνετε αυστηρά κολλημένοι στο πρόγραμμα που έχετε βγάλει ήδη.

 

Ζυγός: Αναμένετε κάποιες εξηγήσεις – απαντήσεις μέσα στην ημέρα ή αύριο από τον σύντροφο σας. Μην κάνετε κάτι περισσότερο… το ξέρει.

 

Σκορπιός: Αδιαφορήστε για την γνώμη των τρίτων, για την εξέλιξη των οικονομικών και των αισθηματικών σας υποθέσεων. Δεν τους αφορούν.

Τοξότης: Οι σκέψεις σας είναι ότι κάτι -κάποιον έχετε ξεχάσει, αφήσει σε εκκρεμότητα. Να είστε σίγουροι, ότι σε λίγο το τηλέφωνο θα χτυπήσει και θα σας το θυμίσει.

Αιγόκερως: Ότι και να ακούσετε σήμερα, αφήστε το να πέσει κάτω. Είναι τόσο δύσκολη η ημέρα  αστρολογικά, που μόνο παρανοήσεις μπορούν να γίνουν.

Υδροχόος: Γενικά καλά. Και τα οικονομικά και αυτά καλά. Για τα αισθηματικά θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να κάνετε κάτι ανατρεπτικό και διαφορετικό.

Ιχθείς: Μην λέτε τίποτα απολύτως. Είσαστε κάτω από πίεση, είναι ανάδρομος και ο Ποσειδώνας. Αφήστε τα όλα για την ερχόμενη εβδομάδα ,που όλα θα είναι πιο κοντά στα δεδομένα σας.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: