Τράπουλα HAL-Σχέσεις και Οικονομικά!

Τράπουλα HAL-Σχέσεις και Οικονομικά!

Προβλέψεις 5-10 ημερών:

KΡΙΟΣ:  ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Μέχρι τα μέσα της νέας  εβδομάδος προετοιμάστε τα επόμενα βήματα σας,  ώστε να δείξετε τα ταλέντα σας στην διαχείριση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Οι νέοι ορίζοντες που σας ανοίγουν στα ερωτικά σας πλημμυρίζουν …από αισιοδοξία φέροντας παράλληλα …νέες γνωριμίες στα πόδια σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΔΙΑΣ

Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η κινητικότητα που έρχεται σε όλους τους τομείς. Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και έρχεστε πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν ανήκεις σε αυτούς που αναζητούν εργασία, θα εμφανιστούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η κτητικότατα και η εφεκτικότητα παραμένει έντονη από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ωστόσο τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλον είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

 Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δημιουργική για σας και θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τα θέματα εργασίας …που σας βαρύνουν και να φροντίσετε να δώσετε την προ

σοχή σας στο ταίρι σας, που νιώθει παραμελημένο.

 

ΛΕΩΝ:  Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΣ

 

Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν στον ερωτικό τομέα τις επόμενες μέρες . Φίλοι πιστοί θα είναι γύρω σας και θα σας φροντίσουν με το καλύτερο τρόπο. Εσείς , είτε θέλετε να αναθερμάνετε μια παλιά φιλία ,είτε να κάνετε μια καινούργια, και στις δύο περιπτώσεις η επιτυχία σας είναι δεδομένη

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Η εβδομάδα αυτή σας δίνει πολλά εφόδια για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ξεκινάτε πολύ πιθανόν, ένα νέο έρωτα που θα σας συναρπάσει. Στα επαγγελματικά σας ο λόγος σας είναι δεσμευτικός.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ:  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Άπειρη υπομονή και σταθερότητα σας κυριεύει αυτή τη εβδομάδα και στα ερωτικά σας. Ξεκινάτε μια ελπιδοφόρο περίοδο στα οικονομικά σας, που σας είχαν ταλαιπωρήσει αυτό το διάστημα. Στα ερωτικά σας φλερτ και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους μέσα από φίλους και παρέες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Πολλές οι ευκαιρίες για συζητήσεις ,επαφές και συναντήσεις θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας, δίχως να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας λόγο πολλών υποχρεώσεων.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:  ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Μέσα στις επόμενες μέρες έχετε σημαντική εύνοια στον τομέα των προσωπικών σας και περισσότερες ευκαιρίες …για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βοήθεια επίσης έχετε στα επαγγελματικά σας από ανθρώπους κύρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ 

 

 Η κάρτα αυτή φέρνει μηνύματα από τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Είναι εξαιρετική περίοδος για να προωθήσετε ζητήματα προσωπικά και επαγγελματικά

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Ίσως σας απασχολούν πολλά αυτό τον καιρό γύρω από τα αισθηματικά σας και όχι μόνο. Πρέπει να αφήσετε πίσω τους φόβους σας και τα κολλήματα σας, γιατί το επόμενο διάστημα…θα φέρει ικανοποιητικές λύσεις για εσάς και την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 

 

Ιδιαίτερα ευχάριστη κάρτα, ιδανική για την καλοκαιρινή περίοδος. Μια αλλαγή στην ζωή σας ή ένα ταξιδάκι θα γεμίσει τις μπαταρίες σας που τόσο έχετε ανάγκη. Όσοι είστε μόνοι είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: