Τράπουλα Κατίνας – DESTE. Προσωπικές προβλέψεις. 21-31/10

Τράπουλα Κατίνας – DESTE. Προσωπικές προβλέψεις. 21-31/10

Το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, είναι γεμάτο από εκπλήξεις που θα ανοίξουν τις πόρτες και τις καρδίες σε νέους έρωτες αλλά μόνιμες επανασυνδέσεις.

Προσωπικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ  ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Μην χάνεστε από τα δικά σας θέλω και επιθυμίες, μόνο και μόνο για να έχετε τον άνθρωπο σας ικανοποιημένο. Αυτό σας δημιουργεί εσώτερα μια άσχημη ψυχολογία. Αφήστε και την άλλη πλευρά, να πλησιάσει και να σας δώσει αποδείξεις αισθημάτων.

Τυχερή ημερομηνία : 23 Οκτωβρίου

Ταύρος: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Όσες υποχωρήσεις και να κάνετε, αν τελικά το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν είναι έτοιμο για επόμενες δεσμεύσεις και βήματα, μάλλον άδικα χάνετε τα νεύρα και τον χρόνο σας. Επικεντρωθείτε και στα οικονομικά σας, που έχουν τάσεις μόνιμης ανόδου.

Τυχερή ημερομηνία : 30 Οκτωβρίου

Δίδυμοι:  ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Είσαστε κάτω από μεγάλη και παρατεταμένη συμπαντική εύνοια, και αυτό θα φέρει στους δρόμους σας, χρήμα, νέες αγάπες, αλλά και για κάποιους τολμηρούς… έναν πιο παλιό εραστή ή ερωτοφιλία, που έληξε ίσως και ανορθόδοξα. Όλα είναι πιθανά.

Τυχερή ημερομηνία : 31 Οκτωβρίου

Καρκίνος: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ  ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Στο δικό σας το μυαλό και με τα δικά σας μέτρα και σταθμά, όλα είναι τελικά εύκολα λοιπόν. Τα προγράμματα και οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, να είστε βέβαιοι, ότι άμεσα θα γίνουν αποδεκτά. Ακόμη και κάποιες δύσκολες επανασυνδέσεις, ήδη είναι κοντά.

Τυχερή ημερομηνία : 25  Οκτωβρίου

Λέων: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ  ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Το μυαλό σας προβληματίζεται, για όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακόμη συμβαίνουν… από την μεριά του ανθρώπου σας, που μάλλον αυτήν την εποχή, θα τον χαρακτηρίζατε απόμακρο και παγωμένο. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, ξέρει τι πρέπει να κάνετε…και είναι θέμα λίγου χρόνου, όλα να ισορροπήσουν.

Τυχερή ημερομηνία : 27 Οκτωβρίου

Παρθένος:  ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Εσείς είστε σε μια αναμονή, χωρίς ενεργό συναίσθημα, για μια είδηση, που ίσως και να δικαιώσει τον εγωισμό σας. Το παρελθόν, θα σας θυμηθεί λίαν συντόμως και θα βρεθείτε … και από κοντά. Μην κάνετε ωστόσο κάτι παρορμητικό, απλά ακούστε και στον δικό σας χρόνο, δώστε απαντήσεις.

Τυχερή ημερομηνία : 29 Οκτωβρίου

Ζυγός: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά ζητήματα, μπλεγμένοι. Αυτό που είναι μείζον θέμα, αυτήν την εποχή είναι, να πάρετε αποφάσεις μαζί με τον άνθρωπο σας, για αυτά που πρέπει να λήξουν …και αυτά που πρέπει να ξεκινήσουν μέσα στην σχέση σας, επιτέλους. Η μετριότητα, δεν σας αφορά.

Τυχερή ημερομηνίας : 24 Οκτωβρίου

Σκορπιός: ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Ο απώτερος σκοπός σας, είναι να λύσετε κάποια σημαντικά θέματα του τώρα, και σε δεύτερο βαθμό, να περάσετε τον δεσμό σας, σε ένα άλλο επίπεδο. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς και θα τα καταφέρετε και το ταίρι σας, θα έρθει πιο κοντά σε επικοινωνίες και επαφές.

Τυχερή ημερομηνίας : 28 Οκτωβρίου

Τοξότης: Η ΒΕΡΑ

Σκέψεις από το παρελθόν, μπλέκονται μέσα στο παρόν. Αυτό είναι και κάτι που εσείς οι ίδιοι το έχετε τελικά προκαλέσει. Οι μέρες και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα ζητήσουν απαντήσεις. Σκεφτείτε, και με το χέρι στην καρδιά, κρατήστε μόνο ότι και όποιον αξίζει… στην ζωή σας.

Τυχερή ημερομηνία : 22 Οκτωβρίου

Αιγόκερως:  ΜΙΝΤΑ –  Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Εσείς κάνετε μια σειρά από καχύποπτες σκέψεις, για τον άνθρωπο σας. Ίσως και δικαιολογημένα, καθώς δεν σας προσφέρει ότι και παλιότερα. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει να βάλετε, ένα όριο χρόνου στην αναμονή σας…και να πάρετε αποφάσεις.

Τυχερή ημερομηνία : 24 Οκτωβρίου

Υδροχόος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό και εξωστρεφές… θα είναι το ταίρι σας, αυτές τις ημέρες. Ίσως και να σας προετοιμάζει, για τις προτάσεις του. Όπως και να είναι η κατάσταση, το μόνο σίγουρο, είναι ότι η μεταξύ σας, σχέση θα γίνει πολλή καλύτερη πλέον.

Τυχερή ημερομηνία : 27 Οκτωβρίου

Ιχθείς: ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Μην απομακρύνεστε απότομα, και μην έχετε λεκτικά ξεσπάσματα στον άνθρωπο σας. Δεν θα του τραβήξετε την προσοχή με αυτόν τον τρόπο. Εξάλλου ξέρει πολύ καλά, τι ζητάτε. Απομακρυνθείτε από την υπερβολή, και αφήστε να σας δείξουν ποιοι είναι τελικά αυτοί, που σας αγαπούν.

Τυχερή ημερομηνία : 30 Οκτωβρίου

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: