Τράπουλα Κατίνας-Ντεστε. Προβλέψεις Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 29/01-04/02

Τράπουλα Κατίνας-DESTE. Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 29/01-04/02

Ο μήνας λήγει και φέρνει στην επιφάνεια άλυτες καταστάσεις, που δεν πρέπει να συνεχίσουν και στο επόμενο διάστημα.

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν έχετε κάποια ανάγκη να κάνετε υποχωρήσεις και εκπτώσεις, σε κάποιον που κατά καιρούς φεύγει και έρχεται στην ερωτική σας καθημερινότητα.  Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί και μέσα στον νέο μήνα. Ενημερώστε …και ουδεμία πια ευθύνη φέρετε, αν ξανα-απομακρυνθεί από εσάς. 

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη

Ταύρος: ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Πολλά τα δώρα του νέου μήνα, που έχουν να στρωθούν στα πόδια σας, κυρίως στα ερωτικά σας, που θα σας φέρουν αυτόν που θέλετε ….έτσι όπως τον θέλετε. Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά, που μιλήσατε σοβαρά και στο τώρα έχετε μεγάλες πιθανότητες …να τα ξαναβρείτε υπό πιο υγιείς συνθήκες.

Ευνοϊκή ημέρα: Πέμπτη

Δίδυμοι: ΑΡΙΜΑΝ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ        

Εσείς και τα νεύρα σας, πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε διαζύγιο, και να βγάλετε στην επιφάνεια, το επικοινωνιακό σας ταλέντο, που σας κάνει ακόμη πιο αρεστούς ….! Οι μέρες από τον Φεβρουάριο, θα δώσουν χρηματική άνεση, επαγγελματικές προτάσεις αλλά και έναν νέο έρωτα, που θα σας αναστατώσει!

Ευνοϊκή ημέρα: Πέμπτη

Καρκίνος: Η ΑΛΕΠΟΥ

Θα πρέπει να είστε πιο μαζεμένοι στις δηλώσεις και στις κινήσεις σας, καθώς ο πρώην σας ακόμη, έστω και έμμεσα – υπόγεια σας ψάχνει και επιθυμεί, σε κάποια στιγμή, όχι πολύ μακριά από τώρα, να σας μιλήσει και έτσι, να βρείτε και πάλι την πορεία σας, σαν ζευγάρι. 

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη

Λέων: ΣΑΑΝ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Έχετε την εύνοια του σύμπαντος, για να βγείτε από αυτήν την ερωτική κρίση που περνάτε με τον άνθρωπο σας, και κατά κύριο λόγο εξαιτίας, των τρίτων που κατά καιρούς,, βρίσκουν τις πόρτες ανοιχτές. Καλύτερα θα είναι και τα πράματα, στον επαγγελματικό – οικονομικό σας τομέα.

Ευνοϊκή ημέρα: Παρασκευή

Παρθένος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Εξελίξεις θετικότατες θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που μέσα στον καινούργιο, μήνα, θέλει να σας ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τον δεσμό σας. Τύχη θα έχουν και οι νεο-ερωτευμένοι που θα δουν, την άλλη πλευρά, να θέλει να σοβαρέψει τα πράματα άμεσα.

Ευνοϊκή ημέρα: Σαββάτο

Ζυγός: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Μην ενοχλείστε από τις περίεργες συμπεριφορές, του συντρόφου σας, καθώς έχουν την αρχή τους σε κάποια οικονομικά του θέματα, ίσως και κάποια ψυχολογικά απωθημένα από το παρελθόν. Φάση προσωρινή είναι και θα την ξεπεράσετε. Επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας.

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη

Σκορπιός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Όλα μπορούν να αλλάξουν με την δική σας ….την παρέμβαση και συμβουλευτική δράση. Ο άνθρωπος σας έχει την διάθεση, για να σας πλησιάσει και να κάνετε πλέον μια πιο αναλυτική συζήτηση για το μέλλον σας….! Είστε το ζώδιο που φέτος θα φέρει δεσμεύσεις στην ζωή του σε κάθε επίπεδο!

Ευνοϊκή ημέρα:  Παρασκευή

Τοξότης: ΣΕΛΤΣΟΥΚΣΑΣΣΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πιο κάτω, την σχέση σας και αυτό είναι και κάτι που θα έρθει …από την πλευρά του ανθρώπου σας. Αποδεσμεύεται από το παρελθόν και τις όποιες υποχρεώσεις και προχωράει μαζί σας σε κάτι καλύτερο και μόνιμο.

Ευνοϊκή ημέρα: Σαββάτο

Αιγόκερως: ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Αυτά που έχετε σκεφτεί, και έχετε ονειρευτεί θα πάρουν σάρκα και οστά. Οικονομικές επιτυχίες, βγαίνουν στον δρόμο σας, που θα σας απαλλάξουν από τις εκκρεμότητες, αλλά και θα σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία, που θα σας φέρει και έναν νέο μοιραίο έρωτα.

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη

Υδροχόος: ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ

Από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε ευτυχή γεγονότα. Από την μια ο άνθρωπος σας, που θα γίνει πολύ πιο ρομαντικός και επικοινωνιακός προς εσάς και…από την άλλη μια μεγάλη σας εργασιακή επιτυχία, που θα σας φέρει και την μόνιμη σταθερότητα. 

Ευνοϊκή ημέρα: Κυριακή

Ιχθείς: Η ΚΑΜΗΛΑ

Εκπλήξεις που θα πέσουν στα πόδια σας, που θα σας ικανοποιήσουν! Αυτός που μέχρι τώρα σας ταλαιπωρούσε επικοινωνιακά – αισθηματικά, κάνει την στροφή του, και έρχεται με σοβαρότητα να σας μιλήσει για ουσιαστικές αλλαγές μέσα στον δεσμό σας. Ακούστε και ζυγίστε. 

Ευνοϊκή ημέρα: Δευτέρα

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: