Τράπουλα της Κατίνας–DESTE. Ερωτικές προβλέψεις 26/03-01/04

Τράπουλα της Κατίνας–DESTE. Ερωτικές προβλέψεις 26/03-01/04

Η καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και δίνει σε όλα τα ζώδια, μια καλύτερη και πιο ανεβασμένη διάθεση και δυναμική… για να τολμήσουν και να φέρουν εις πέρας καταστάσεις …που τόσο καιρό είναι στάσιμες. Πολλά και τα καλά που θα έρθουν σε επίπεδο οικονομικών.

Πιο αναλυτικά για όλους:

Κριός: ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Υπάρχουν αρκετά εμπόδια, που ο άνθρωπος σας, θα πρέπει να λύσει …για να μπορέσετε επιτέλους να είστε μαζί και καλά. Αυτό όμως δεν είναι δική σας μάχη. Αυτά που είχατε να πείτε και να προσφέρετε τα έχετε ήδη κάνει, άρα αφήστε τον στον δικό του χρόνο, και με τους δικούς του τρόπους, να ανοίξει το μονοπάτι για την προσωπική σας πορεία.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Δευτέρα

Ταύρος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Μπορεί να έχετε περάσει ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, αλλά οι υποθέσεις καρδιάς, μέσα στις επόμενες ημέρες, σίγουρα θα προοδεύσουν. Δεν χρειάζεται από την δική σας την πλευρά, να κάνετε κάτι υπερβολικό… ούτε καν να αναζητήσετε λύσεις. Αφήστε τα όλα, για αυτούς που έφυγαν – που σας αδίκησαν, για να βρουν τους σωστούς τρόπους… να σας ζεστάνουν και πάλι την εμπιστοσύνη.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Τετάρτη

Δίδυμοι: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Οι δικαιολογίες που σας δίνουν και οι υπερβολές που σας τάζουν, μάλλον μόνο αδιάφορους πια σας αφήνουν. Όλες οι μέρες μέχρι και τις 31/03 είναι εξαιρετικές για εσάς και τις επιδιώξεις σας … σε όλους τους τομείς. Πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες σε κάποιους, που θα έχουν ειδήσεις ίσως και επισκέψεις, από το παρελθόν.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Παρασκευή

Καρκίνος: ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είστε ανάμεσα σε πολλά μικρά και μεγαλύτερα θέματα, που πρέπει μόνο με την δική σας ενέργεια και δράση να επιλυθούν. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει και επιτέλους … να αισθανθείτε καλά, και να συνεχίσετε. Μέσα σε αυτές τις καλές ημέρες, θα έχετε και μια προσέγγιση από έναν νέο έρωτα, που θα σας απογειώσει.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Τρίτη

Λέων: Η ΑΛΕΠΟΥ

Μπορεί να έχετε πολλά παράπονα από το έτερον σας ήμισυ, αλλά αν τελικά τα κρατάτε μόνο για εσάς, και δεν τα αναφέρετε από ανασφάλεια, να είστε σίγουροι, ότι λύσεις δεν θα βρεθούν. Μην κάθεστε μέσα σε σχέσεις από βόλεμα…. και αν τελικά κάτι σας χαλάει την διάθεση, διορθώσετε το άμεσα.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Κυριακή

Παρθένος:   ΤΑΓΚΡΑΛ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Είσαστε κάτω από συμπαντική εύνοια, σε όλα αυτά που ζητάτε, να γίνουν και επιτέλους να βρείτε την ισορροπία σας.  Οι μέρες θα σας φέρουν τον άνθρωπο που ζητάτε, έτσι ώστε να υπάρξουν οι σχετικές συζητήσεις και τα προβλήματα, όποια και να είναι…να περάσουν στο παρελθόν. Χρήμα έρχεται, από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας:  Σαββάτο

Ζυγός: Η ΚΑΜΗΛΑ

Η διάθεση και η ψυχολογία σας, που είναι όχι και τόσο καλή, και αυτό είναι κάτι που έχει την αρχή του, στις δύσκολες επικοινωνίες που υπάρχουν αυτήν την εποχή … μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Από την νέα εβδομάδα, που τα αστρολογικά είναι υπέρ των αέρινων ζωδίων, οι κινήσεις θα μιλούν για αποκατάσταση του κλίματος.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Κυριακή

Σκορπιός: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ  

Κάποια πράματα και υποθέσεις …που έχετε τις τελευταίες εβδομάδες συζητήσει με τον άνθρωπο σας, ίσως κα να έχουν κάποια καθυστέρηση, αλλά από τις 28/03 και μετά, όλα θα αρχίσουν να τρέχουν πιο γρήγορα.  Νέοι έρωτες και παθιασμένα συναισθήματα, θα ανακύψουν και για τους μόνους – εργένηδες- χωρισμένους.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Τετάρτη

Τοξότης: ΤΟ ΨΑΡΙ

Όλα και όλοι, τελικά κάτι θέλουν από εσάς. Είστε κάτω από την γενεσιουργό ενέργεια του σύμπαντος, όπου αυτά που έχετε ονειρευτεί, θα γίνουν πραγματικότητα.  Οι έρωτες που έχουν διαβεί πολλές δοκιμασίες, ακόμη και  χωρισμό, αυτό το καλό χρονικό διάστημα, θα καταφέρουν με την προσπάθεια και των δύο πλευρών, να ξαναβρούν τα πατήματα τους.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Πέμπτη

Αιγόκερως: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Είσαστε ανάμεσα σε πολλές και δύσκολες αποφάσεις, αυτό το χρονικό διάστημα, γύρω από αισθηματικά και οικονομικά δεδομένα. Μην χάνεστε μέσα στα άσχημα που έχουν γίνει, και δώστε σε όλα αυτά, μια παραπάνω ώθηση και προσοχή. Από την νέα εβδομάδα, κάποιες οικονομικές ειδήσεις θα σας χαροποιήσουν.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Τρίτη

Υδροχόος: ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Είσαστε άκρως προβληματισμένοι, με αυτά που συντελούνται μέσα στον αισθηματικό σας τομέα. Αυτό είναι κάτι που ισχύει και για την άλλη πλευρά της σχέσης, που όμως μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας πλησιάσει, με κάποιες νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα σας φέρουν και πάλι κοντά σαν ζευγάρι. Φάση είναι… και θα ξεπεραστεί.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Σαββάτο

Ιχθείς: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ  – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είσαστε σε μια εξαιρετική περίοδο της ζωής σας, και αυτό είναι μόνο στο δικό σας χέρι, για να έχει συνέχεια και μονιμότητα. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του Μαρτίου… θα δώσουν πολλές ευκαιρίες στα χωρισμένα ζευγάρια, να μιλήσουν, να συναντηθούν και παρακάμπτοντας του εγωισμούς, να βρουν κοινές λύσεις, για να σώσουν τα συναισθήματα τους.

Ευνοϊκή ημέρα εβδομάδας: Πέμπτη

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: