Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Τράπουλα HAL.  Ερωτικές προβλέψεις- 10-20 Ιουλίου

Τράπουλα HAL.  Ερωτικές προβλέψεις- 10-20 Ιουλίου

Προβλέψεις για όλους και για όλα.

ΚΡΙΟΣ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Όλη μέρα σκέφτεστε τι πρέπει ακόμη να κάνετε για να φέρετε και πάλι πίσω στην ζωή σας, αυτόν που αγαπάτε. Δεν θα χρειαστεί ωστόσο, να κάνετε κάτι υπερβολικό, καθώς και η άλλη πλευρά μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχετε επικοινωνίες και συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά και δύσκολα ζητήματα, που πρέπει να λυθούν και μόνο μέσα από τις δικές σας δυναμικές. Αυτό θα ξεκινήσει από τα οικονομικά σας, που έχουν πάρει την άνοδο και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με σύνεση. Στα αισθηματικά σας, μια θετική συζήτηση θα σας έλυνε πολλά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Αν δεν έχετε ακόμη πάρει κάποιες καταλυτικές αποφάσεις,  για την πορεία αυτής της σχέσης, μην βιαστείτε. Από τον νέο μήνα, 21/07, θα έχετε την ευχέρεια να σκεφτείτε πιο αναλυτικά, και χωρίς τρίτες πιέσεις, να βρείτε τι και ποιος είναι καλύτερος για εσάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΚΟΠΕΛΑ

Μέχρι τα φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας, εσείς θα έχετε συναντηθεί και θα έχετε λύσει όλες σας τις εκκρεμότητες, με τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας πει και κάποια άλλα ευχάριστα γεγονότα που του συμβαίνουν αυτόν τον καιρό. Ανοίχτε και εσείς από την δική σας την πλευρά, την καρδιά σας, και όλα θα βρούν τους ρυθμούς τους.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΕΡΜΗΣ

Έχετε πολλά ακόμη να κάνετε και να αποδείξετε στον άνθρωπο σας, που το μόνο που θέλει, είναι να είστε μαζί και χωρίς άλλες παρεμβολές από τους τρίτους και το παρελθόν σας. Υπάρχουν πολλά πια που αλλάζουν προς το καλύτερο στην ζωή του ανθρώπου σας, που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΛΟ

Είσαστε μέσα σε έναν επαγγελματικό αγώνα δρόμου, που σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα σας φέρει και τα πολυπόθητα οικονομικά αποτελέσματα. Από όσα έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, εσείς κρατήστε μόνο τα καλά και συνεχίστε μέσα στο Καλοκαίρι.

 

ΛΕΩΝ : Ο   ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν για όλους αυτούς που ψάχνουν να βρουν τους επικοινωνιακούς τρόπους, για να έρθουν και πάλι κοντά σε κάποιον πρώην αγαπημένο τους, ή με τον τσακωμένο σύντροφο τους. Η μέρα της έκλειψης 13/07 σίγουρα θα είναι μια καλή αφορμή για να κάνετε μια πρώτη κίνηση.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Εσείς να περιμένετε εκπλήξεις, από όλες τις πλευρές. Οι μέρες μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα δώσουν ευκαιρίες, για να σταθεροποιήσετε την εργασία σας, αλλά και να κάνετε και πιο σοβαρές  συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός ανάγκη την μεγαλύτερη προσοχή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορεί να είστε λίγο κουρασμένοι σε όλα τα επίπεδα, αλλά είναι μόνο περαστικό. Από την μέρα που ο Ήλιος θα περάσει στον Λέοντα 21/07, όλα θα αλλάξουν υπέρ σας. Χρήματα και έντονα αληθινά συναισθήματα θα βγούν στην επιφάνεια. Ακόμη και τα ζευγάρια, που αυτήν την εποχή είναι τσακωμένα, θα καταφέρουν αν έρθουν πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο  ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Δεν χρειάζεται να δείχνετε, την ερωτική σας αδυναμία στο άτομο….που  μόνο τώρα έχει εμφανιστεί στην ζωή σας. Δώστε χρόνο για να γνωριστείτε καλύτερα και αφήστε τον να σας δείξει, αν τελικά μπορεί να σταθεί στο πλάι σας. Χρήματα και φήμη, πλησιάζουν και σας ανανεώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Σπέρνετε έρωτα στο διάβα σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι, κάποιος από τον εργασιακό σας χώρο, έχει ήδη δείξει το προσωπικό του ενδιαφέρον. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε και τα σχετικά πλησιάσματα και προσκλήσεις για κοινή έξοδο. Σκεφτείτε το και χωρίς να βιάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΚΕΡΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟ

Μάλλον έχουν έρθει πολλά πράματα άνω κάτω, στην ζωή σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και διεκπεραιωτικοί. Αυτό θα βοηθήσει και την αισθηματική σας ζωή, να έχει και πάλι την πορεία που είχε.  Όλα τα άλλα θα τα λύσετε.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΔΙΑΣ

Αυτό που έχετε κάνει και προσφέρει στον άνθρωπο σας, από την αρχή της σχέσης σας, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας κάνει μια πολύ σοβαρή πρόταση για να είστε μαζί, και χωρίς πια ανάμεσα σας να υπάρχουν σκιές και τρίτα πρόσωπα. Χρήμα και άνεση μπροστά σας.

 

Αρέσει σε %d bloggers: