Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Τρίτο 10ημερο Οκτωβρίου. Αισθηματικές εκπλήξεις για όλα τα ζώδια!

Τρίτο 10ημερο Οκτωβρίου. Αισθηματικές εκπλήξεις για όλα τα ζώδια!

 

Η είσοδος του μήνα του Σκορπιού, θα χαρακτηριστεί από μια σειρά από αστρολογικά γεγονότα, που θα αλλάξουν άρδην πια στάσιμες και βολεμένες καταστάσεις στην ζωή, κάθε ζωδίου. Ο πλανήτης των επικοινωνιών μετακινείται το ίδιο και ο Άρης, κάτι που θα δώσει πολλές επικοινωνίες πρακτικού τύπου.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Ο μόνιμος εκνευρισμός που έχετε, από λάθος συμπεριφορές των τρίτων απέναντι σας, θα υποχωρήσει. Ο Ερμής από τις πρώτες ημέρες του Σκορπιού… θα σας κάνει να δείτε όλες τις σχέσεις της ζωής σας με ένα διαφορετικό μάτι. Επίσης, πολλές και οι οικονομικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέσα από ενέργειες, που έχουν γίνει στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ημέρες αυτές θα παρέχουν μια παραπάνω εύνοια σε όλα τα ζώδια της Γης. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, κάνει όψεις με τον Ερμή, και δίνει μια αίσθηση ερωτικής ανωριμότητας και επιπολαιότητας που μπορεί να προκαλέσει λάθη, μέσα σε σχέσεις και γάμους. Ακόμη και παράλληλες καταστάσεις πιθανόν να αποκαλυφθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε μέσα στις επόμενες ημέρες τι θα κάνετε και πως θα το εκφράσετε. Οι καθυστερήσεις πάνω στην αλλαγή του ζωδίου 23/10 και κάτω από την εν δυνάμει αλλαγή του Άρη στον Ζυγό , θα γιγαντωθούν και ίσως και να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Σε επαγγελματικό επίπεδο μην είστε ανταγωνιστικοί, οι ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό θα ήταν να παραδεχτείτε τα λάθη σας, στο αισθηματικό τομέα. Θα βοηθούσε στο να έρθετε πιο κοντά με τον συναισθηματικό σας ταίρι. Ο μήνας θα κυλήσει με πολλές αλλαγές και στον εργασιακό σας τομέα, που δείχνει ότι οι επιπολαιότητες του παρελθόντος και ότι οι λαθεμένες επιλογές, πραγματικά μπορούν να διορθωθούν.

ΛΕΩΝ: Υπάρχει ανταγωνισμός στην ερωτική σας ζωή. Ο Άρης σε δύσκολες όψεις με τον Δία, φανερώνει μια σειρά από νέα πρόσωπα που έχουν κάτι κοινό με τα ζητούμενα σας. Επίσης, θα χρειαστεί να είστε άκρως προσεχτικοί, με οικογενειακά θέματα που έχουν μείνει άλυτα εδώ και χρόνια. Οι προτάσεις στα οικονομικά σας θα σας χαροποιήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστεί όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, να μείνετε σε απόμακρη θέση, από υπερβολές και καταχρήσεις συναισθημάτων. Τα άστρα δεν σας βοηθούν αυτήν την εποχή, σε μόνιμες λύσεις – διαζύγια και ειδικότερα ξεκαθαρίσματα. Καλύτερα να παραμείνετε σιωπηλοί και μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου.

ΖΥΓΟΣ: Θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες σε θέματα έρωτα αλλά και επανασυνδέσεων. Η αλλαγή του  ζωδιακού μήνα 23/10, σας φωτίζει, έτσι ώστε να δείτε πιο βαθιά και πιο καθαρά αυτά που επιζητεί η ψυχή σας. από τον άνθρωπο σας. Για όσους η παρούσα φάση της ζωής τους είναι δύσκολη, μέσα από απομακρύνσεις και καυγάδες, θα δουν φως από τις 29 Οκτωβρίου…. και μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δύσκολοι αστρολογικοί συνδυασμοί και όψεις πάνω από το κεφάλι σας, θα πρέπει να σας κάνουν να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές …αυτά που θέλετε να πείτε και να πράξετε. Υπομονή με τις στατικές οικονομικές σας εργασίες, από τον νέο μήνα του Νοεμβρίου….θα τρέξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές οι αλλαγές που θα προσπαθήσετε να κάνετε μέσα στην σχέση σας, καθώς η πορεία της πια δεν σας ικανοποιεί. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Ουρανού, σας δίνουν έναν προβάδισμα και σας ενισχύουν μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου…..για να βρείτε τις λύσεις. Οι αδέσμευτοι έχουν και αυτοί άπλετη τύχη για νέες κατακτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέα ενδιαφέροντα και καινούργιες επαφές με κόσμο θα σας δώσουν οι πρώτες 8-10 ημέρες του Σκορπιού. Νέος ζωδιακός μήνας…. με ακούσματα και ιστορίες από το παρελθόν, που θα αναστατώσουν αυτούς που έχουν ακόμη την σκέψη τους, σε μια απρόσμενη επανασύνδεση. Επίσης, ωθούνται και τα οικονομικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η περίεργη νοοτροπία που έχετε σίγουρα σας δυσκολεύει στο να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε, μέσα στην εργασία και την ερωτική σας ζωή. Ο Κρόνος και Δίας, από τις 26/10, σας ωθούν στο να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Μην δεχτείτε όμως τίποτα που να θυμίζει το παρελθόν σας.

ΙΧΘΕΙΣ: Οι ορίζοντες σας είναι ανοιχτοί. Τώρα έχετε τις ευκαιρίες για να διορθώσετε όλα αυτά που τόσο καιρό, δεν είχατε την διάθεση και τον τρόπο ακουμπήσετε. Οι μέρες μέχρι και τις 25/10, σας βοηθούν να αναπτύξετε και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ακόμη και μετακινήσεις – ταξίδια ευνοούνται.

Αρέσει σε %d bloggers: