Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. 23-25/ΑΠΡ

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. 23-25/ΑΠΡ

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός :  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Πολλές οι επαφές και οι δημόσιες σας σχέσεις, που σας έχουν κάνει άκρως δημοφιλή στο άλλο φύλο. Αυτό είναι και κάτι, που με την βοήθεια της Αφροδίτης που είναι πάνω στον Ταύρο, θα σας δώσει και έναν νέο έρωτα, που θα διαγράψει …όλα τα άσχημα του παρελθόντος.

Ταύρος : Ο ΉΛΙΟΣ 

Έχετε ζητήσει εδώ και καιρό, να πάρει το ταίρι σας, μια τελική απόφαση γύρω από την σχέση σας, και τις δύσκολες τρίτες καταστάσεις, που σας πιέζουν. Μέσα στο μήνα αυτόν, θα σας μιλήσει και σίγουρα η σχέση σας, θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Τα οικονομικά που θα είναι ανοδικά, σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Δίδυμοι : Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΚΑΙΚΑ

Έχετε βάλει κάποιο στοίχημα… με τον εαυτό σας, γύρω από την επανασύνδεση σας, με έναν ακόμη αγαπημένο σύντροφο. Θα το κερδίσετε λοιπόν. Το σύμπαν θα ανοίξουν τους δρόμους και θα στρώσουν τις καταστάσεις, για να βρεθείτε, να μιλήσετε και να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία για να είστε μαζί.

Καρκίνος : ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Δεν χρειάζεται να κάνετε υποθέσεις, για το τι γίνεται μέσα στον δεσμό σας, αλλά και τις υπόλοιπες στιγμές που ο άνθρωπος σας, δεν είναι κοντά σας. Αυτό σίγουρα υποδηλώνει ότι είστε ανασφαλείς …είτε ότι ζηλεύετε πολύ, αλλά μια αναλυτική και ώριμη συζήτηση …θα σας έλυνε όλες τις απορίες.

Λέων : Ο ΕΡΜΗΣ

Η ψυχολογία σας, είναι μια πάνω και μια κάτω. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι ο άνθρωπος σας, δεν είναι πλέον και τόσο κοντά σας. Πιθανόν να υπάρχουν διάφορες καταστάσεις στην ζωή του, και αυτήν την περίοδο, και να χρειάζεται χρόνο…και χώρο. Μιλήστε…και όλα θα διορθωθούν.

Παρθένος :  Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Είσαστε έντονα απασχολημένοι με τα θέματα, της εργασίας σας που πάνε από το καλό στο καλύτερο…και κάπου εκεί ξεχάσατε τον άνθρωπο σας, που κάνει την  υπομονή του. Οι μέρες και μέσα από δικές σας προσκλήσεις, θα σας φέρουν πιο κοντά … και σε όλα τα επίπεδα.

Ζυγός : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Κρατήστε και κάποια μυστικά της παρελθούσης ζωής σας, και μην τα αναφέρετε σε άτομα που έχουν μπει στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, και ακόμη δεν ξέρετε τι θέλουν. Με την Αφροδίτη να αλλάζει ζωδιακό οίκο στις 25/04, πιθανόν, να ξεκινήσει ένας νέος και μεγάλος έρωτας.

Σκορπιός : ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Θα έχετε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, πριν να φύγει ο μήνας του Απριλίου για να λύσετε τις επικοινωνιακές σας διαφορές με κάποια άτομα, αλλά και ειδικά με τον άνθρωπο σας. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις …το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό θα λήξει.

Τοξότης : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Αντιλαμβάνεστε, εδώ και καιρό, ότι ο άνθρωπος σας, έχει χάσει το έντονο του επικοινωνιακό – ερωτικό ενδιαφέρον, γύρω από την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε βέβαια …καυτηριάσει στο παρελθόν, αλλά ακόμη δεν έχετε δει κάποια βελτίωση. Ίσως και κάποιος από τους δύο σας, να έχει βαρεθεί.

Αιγόκερως : ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δεν σας αρέσει σίγουρα αυτό που ζείτε, μέσα στην σχέση σας. Αλλού ο ένας και χαμένος ο άλλος! Πιθανόν και να έχουν συμβεί κάποιες καταστάσεις, που να σας ενοχλούν αλλά δεν μπορείτε…και να συνεχίσετε με αυτές τις εκκρεμότητες. Μιλήστε και πάρτε τις αποφάσεις σας.

Υδροχόος : ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Ένας καινούργιος άνθρωπος στην ζωή σας, έχει βάλει σκοπό, να κατακτήσει την τόσο δύσκολη σας καρδιά. Θα δείτε πολλές προτάσεις, προσκλήσεις αλλά και αλήθειες που…σίγουρα θα σας συγκινήσουν. Αφήστε τον χρόνο να σας αποδείξει, αν τελικά αξίζει…μια ευκαιρία από εσάς.

Ιχθείς : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Είσαστε άκρως θυμωμένοι με πολλά γεγονότα, που έχουν συντελεστεί μέσα στον δεσμό σας, και ο άνθρωπος σας, αυτήν την στιγμή δεν παίρνει θέση αλλά ούτε και δείχνει να θέλει να δώσει λύσεις. Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας …μέσα από διάλογο, και ειδικά να αυτή η σχέση, μετράει χρόνια.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: