Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις 05-07/06

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις 05-07/06

Αναλυτικά για όλους         

Κριός : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Οι πιθανότητες που έχετε για να τα βρείτε και πάλι … με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι πολλές και ήδη… να έχετε και κάποια νέα από τον κοινό φιλικό κύκλο. Έχετε επιτυχίες παντού αυτήν την εποχή, ακόμη και σε κάποια περίπλοκα οικονομικά. Ενεργοποιηθείτε.

Ταύρος : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Εσείς δεν κολλάτε ποτέ και πουθενά, ούτε στα δύσκολα, ούτε στα περίεργα. Οι μέρες μπορεί να έχουν κάποια κούραση, αλλά αυτό αλλάζει και σας αποδίδεται μέσα από οικονομική δυναμική που θα σας λύσει πολλά ζητήματα, αλλά και την εύνοια του ανθρώπου σας.

Δίδυμοι : ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Πιθανόν και να έχετε πια ξεχάσει … όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, και τώρα να είστε και πάλι ελαστικοί με το άτομο που αγαπάτε. Ωστόσο, αν δείτε κάποια ίδια – παλιακή συμπεριφορά, καλύτερα να μιλήσετε και να φτάσετε πάλι σε επικοινωνιακό αδιέξοδο. Μην χάνεστε και από τα φιλικά σας περιβάλλοντα.

Καρκίνος : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Οι μέρες, έχουν πολύ κόσμο να σας πλησιάζει, και να προσπαθεί να σας κερδίσει, σε κάθε επίπεδο. Μέσα σε όλη αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, κάποιοι από εσάς,  που είστε εργένηδες ή και έχετε προσφάτως χωρίσει θα βρείτε και ένα άτομο, που μπορεί να ακουμπήσει την καρδιά σας.

Λέων : Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν είστε και απόλυτα σίγουροι, ότι έχετε κάνει την σωστή επιλογή συντρόφου και είδους σχέσης τελικά. Δεν είναι και το ζώδιο σας μεγάλος υποστηρικτής των παράλληλων καταστάσεων αλλά….ούτε και σας ταιριάζει ο ρόλος του συμπληρώματος. Σκεφτείτε και πάρετε τις ώριμες σας αποφάσεις.

Παρθένος :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Όσοι  και όλοι, αυτοί που σας περιτριγυρίζουν, δεν είναι υποχρεωτικό ότι κάτι θέλουν από εσάς. Ίσως και να περνούν την ώρα τους. Εσείς δεν είστε για τέτοια, άρα μην ανοίγετε τις πόρτες σε κάθε έναν που σας την χτυπά. Από τον το  και μετά, θα έχετε την τύχη για να βρείτε τον επόμενο σας σύντροφο.

Ζυγός : ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Σταθερά και σοβαρά είναι τα βήματα που θέλει να κάνει μαζί σας, το άτομο που αγαπάτε, και για αυτόν τον λόγο κάποιες φορές βλέπετε να χάνεται επικοινωνιακά ή να μην σας δίνει τις απαντήσεις, που χρειάζεστε. Πάντως  μην ανησυχείτε, μόνο για καλό συμβαίνουν όλα.

Σκορπιός : ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Η αναβολή που έχει δώσει το ταίρι σας, σε όλα αυτά που έχετε πρόσφατα συμφωνήσει, σας έχει δημιουργήσει νεύρα … αλλά και μια μεγάλη ανασφάλεια για το μέλλον. Καλύτερα να μιλήσετε και να πάρετε τις ειλικρινείς απαντήσεις, που το πιθανόν είναι να συσχετίζονται με τον  οικονομικό του παράγοντα.

Τοξότης : ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν ακόμη κάποια μυστικά-πληροφορίες, που θέλει ο άνθρωπος σας, να σας αποκαλύψει. Το πιο πιθανόν είναι κάτι τέτοιο, να σας φέρει πιο κοντά και η καρδιά σας, να ανακουφιστεί. Πολλά και τα ευχάριστα που θα έρθουν και από τα επαγγελματικά σας, μέσα από δικαίωση και άμεσο χρήμα.

Αιγόκερως : ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Οι πιθανότητες που έχετε για να τα βρείτε και πάλι … με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι πολλές και ήδη… να έχετε και κάποια νέα από τον κοινό φιλικό κύκλο. Έχετε επιτυχίες παντού αυτήν την εποχή, ακόμη και σε κάποια περίπλοκα οικονομικά. Ενεργοποιηθείτε.

Υδροχόος : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Το ταίρι σας, κάτω από την μύτη σας, οργανώνει μια μεγάλη – ευχάριστη έκπληξη για την μέρα της νέας σελήνης που πλησιάζει. Μπορεί να το έχετε καταλάβει- διαισθανθεί, αλλά μην του το χαλάσετε. Κάποιοι θα λάβουν σαν δώρο…ένα ταξίδι, κάποιοι ένα ρομαντικό δείπνο…και κάποιοι άλλοι ένα…μονόπετρο!

Ιχθείς : ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μην σκορπίζετε τις σκέψεις και την ενέργεια σας, πια σε άτομα και τις προθέσεις τους, που ακόμη δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρουν. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, άρα τις παρούσες καταστάσεις και λειτουργείστε αυτήν την φορά, προς όφελος σας, οι συναισθηματισμοί …. δεν βγάζουν πουθενά.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: