Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις 23-25/05

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις 23-25/05

Κριός :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η ρομαντική ατμόσφαιρα μέσα στον δεσμό σας, έχει χαλάσει!  Αυτό είναι κάτι που έχει προκύψει… λόγω των παρατεταμένων εντάσεων – καταστάσεων και προσώπων από το παρελθόν, που εμφανίζονται και σας αναστατώνουν, και ακόμη δεν έχει μπει ένα στοπ. Μάλλον πρέπει …να μιλήσετε αυτές τις ημέρες με τον άνθρωπο σας.

Ταύρος : ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Αυτό το Σαβ/Κο που έρχεται 26+27/05 θα είναι διαφορετικό… από όλα τα προηγούμενα. Υπάρχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, που πραγματικά θα σας δικαιώσουν σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στην σχέση σας …αλλά και τον οικονομικό σας τομέα. Κάποια άτομα κύρους και αγαπημένα, σας υποστηρίζουν σε όλα.

Δίδυμοι : ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Τα δώρα και οι εκπλήξεις από το σύμπαν, σας περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Επιδιώξτε κάτι περισσότερο… από τον εργασιακό σας χώρο…και θα το καταφέρετε. Μιλήστε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο που αγαπάτε, έστω και εκτός σχέσης, και θα δείτε θετικές ανταποκρίσεις.

Καρκίνος : Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Εσείς αυτές τις ημέρες …καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εντάσεις και τις  κόντρες μέσα σε φιλικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα. Κάτι ανάλογο, χαμηλοί τόνοι … θα πρέπει να υπάρξουν και μέσα στην σχέση σας. Η πανσεληνος που πλησιάζει, δίνει μια υπερένταση σε όλα τα ζώδια, και πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Λέων : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Ο άνθρωπος σας, βλέπετε ότι δεν έχει και πολύ διάθεση για κουβέντα και στενές επαφές. Αυτό δεν είναι και κάτι που το έχετε προκαλέσει εσείς, αλλά οι δικές του καταστάσεις, που ακόμη δεν έχουν βρει την έξοδο. Μην επιμείνετε σε κάτι, απλά δώστε χρόνο για να έρθουν και πάλι οι ισορροπίες.

Παρθένος :  ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα πρέπει να κάνετε κάτι… για να ανανεώσετε τους ερωτικούς δεσμούς μέσα στην σχέση σας και τον γάμο σας. Οι μέρες έχουν εξαιρετικές όψεις, πάνω στα γήινα ζώδια, που θα καταφέρουν να στρώσουν τις καταστάσεις που τους προβληματίζουν, έτσι όπως επιθυμουν…και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Ζυγός : ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Έχετε μια καλή διάθεση που θα γίνει ακόμη καλύτερη, μέσα από μια εργασιακή –οικονομική είδηση, που θα σας κάνει να μπορέσετε να λύστε προβλήματα που έχουν μαζευτεί…εδώ και χρόνια. Σε κάποιους αυτό θα είναι και ένα άνοιγμα για νέες επαγγελματικές προκλήσεις. Τα αισθηματικά σας, έχουν σταθερότητα πια.

Σκορπιός : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Εσάς σας έχει βάλει στον ερωτικό του στόχο, ένα ιδιαίτερο άτομο από το οικείο σας περιβάλλον και έχει σκοπό να σας πλησιάσει και να σας εκφράσει τον θαυμασμό του. Εσείς που κάνετε δρομολόγια, για χάρη της σχέσης σας, πιθανόν και να πρέπει πια να πάρετε τελικές αποφάσεις.

Τοξότης : ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις, για να διαχειριστείτε. Τα επαγγελματικά σας σχέδια επεκτείνονται και σας αποδίδουν οικονομική δυναμική, που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ο άνθρωπος σας, ίσως και να σας ανοίξει συζητήσεις για κοινό – επίσημο πια μέλλον.

Αιγόκερως : ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Η αγάπη που έχει ο άνθρωπος σας, για εσάς, έχει φτάσει πια σε ένα απόλυτο σημείο, που μην σας έρθει έκπληξη …μια πρόταση γάμου – συγκατοίκησης, ή κάτι άλλο σχετικό. Διορθώσεις στις επικοινωνίες και συναντήσεις, θα γίνουν και για όσους έχουν τσακωθεί ή χωρίσει, αυτόν τον καιρό.

Υδροχόος : Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Με το σύμπαν… να σας δίνει την πλήρη εύνοια του, μέχρι τις 28-30/05 εσείς θα έχετε βάλει σε σειρά, όλα αυτά τα δύσκολα σε σχέσεις και επάγγελμα που σας προβληματίζουν. Κάποιοι σύντροφοι, που είχαν χαθεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, θα βρεθούν και θα μιλήσουν υπό πιο ώριμο ύφος.

Ιχθείς : ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Εσάς δεν υπάρχει τίποτα και κανένας …για να σας χαλάσει την διάθεση. Ούτε και κάποιος πρώην σας, που πάει και έρχεται κατά καιρούς, και προσπαθεί, να μάθει τα νέα σας. Αυτό μπορείτε να το διαχειριστείτε άνετα. Η οικογένεια σας, έχει κάτι καλό να σας ανακοινώσει.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: