Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία.  Προβλέψεις 25-27/05

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία.  Προβλέψεις 25-27/05

 

Αναλυτικές ερωτικές Προβλέψεις:

Κριός :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Με το παρελθόν να σας αφήνει στην ησυχία σας…αν και τώρα είστε λίγο στεναχωρημένοι, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και σοβαρές προτάσεις αγάπης, που θα σας έρθουν από ένα νέο άτομο που ήδη επιθυμείτε, ασχέτως αν τώρα δεν έχετε κοινή πορεία.

Ταύρος : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε ακόμη φρέσκα μέσα στο μυαλό σας, όλα όσα πάνω σε καυγάδες και εντάσεις ειπώθηκαν και από εσάς και από τον άνθρωπο σας. Δεν έχει καμία σημασία, καθώς η άλλη πλευρά, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα κάνει ότι μπορεί για να φέρει και πάλι το καλό κλίμα… στο μεταξύ σας.

Δίδυμοι : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε ως προς έναν μεγάλο βαθμό, χάσει την προσωπική σας ισορροπία, και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι ο άνθρωπος σας, αυτό το χρονικό διάστημα, βγάζει μια άκρως προβληματική συμπεριφορά, που ανάγεται στα δύσκολα του παρελθόντος του, που του έχουν αφήσει ψυχολογικά κατάλοιπα.

Καρκίνος : ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν θα κάνετε εσείς και ο ιδιαίτερος σας χαρακτήρας, συμβιβασμούς και εκπτώσεις, γύρω από όλα αυτά  που συντελούνται σε αισθηματικές και φιλικές σχέσεις. Οι μέρες έχουν πολλά να σας προσφέρουν, άρα συγκεντρωθείτε και πάρτε – περπατήστε ..μόνο πάνω στα μονοπάτια που θέλετε.

Λέων : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Κάποιος σας χρωστάει κάποιες εξηγήσεις, που πραγματικά τις περιμένετε. Μέσα στην νέα εβδομάδα 28/05, οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις, θα σας φέρουν πιο κοντά σε αυτόν που αγαπάτε, και χωρίς ουδείς και τίποτα να παρεμβαίνει στο μεταξύ σας.

Παρθένος :  ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε μια σωματική και ψυχική ταλαιπωρία, που σας κάνει πια να έχετε την ανάγκη για αλλαγές μέσα στην σχέση σας  αλλά και στον ευρύτερο σας κύκλο. Οι μόνοι και όσοι ψάχνουν για ένα ποιοτικό ταίρι, θα βρεθούν  μέσα σε γνωριμίες, που όλο και κάτι θα τους προσελκύσει…το ενδιαφέρον.

Ζυγός : ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Κάποια νέα θα σας φέρει ο άνθρωπος σας, που θα σας ανοίξουν επιτέλους τον δρόμο …για να προχωρήσετε και σε πιο μόνιμες – σοβαρές δεσμεύσεις. Μερικοί από εσάς, θα βρεθούν και σε φάση, για να μετοικήσουν λόγω προτάσεων γάμου – αναμενόμενων απογόνων.

Σκορπιός : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Συζητήσεις με νόημα, θα υπάρξουν αυτό το Σαβ/Κο 26+27/05, που θα σας δώσουν να καταλάβετε τι θέλει τελικά ο άνθρωπος σας, από αυτήν την σχέση. Πολλοί από το ζώδιο σας, ίσως και να χρειαστεί να πάρουν κάποια χρονική απόσταση, για να σκεφτούν τα νέα δεδομένα.

Τοξότης : ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Εσείς και το παρελθόν σας, ακόμη δεν έχετε…και μάλλον δεν θέλετε να πάρετε διαζύγιο. Οι μέρες μέχρι και να εισέλθει ο Ιούνιος, θα σας δώσουν την δυνατότητα για επικοινωνίες και πάλι συναντήσεις, που θα καθορίσουν και το τελικό αποτέλεσμα… γύρω από μια δυναμική επανασύνδεση.

Αιγόκερως : ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Σημαντικές και πολύ ευχάριστες αλλαγές, συντελούνται στην ζωή του συντρόφου σας, που θα σας βοηθήσουν σε λίγο καιρό, σαν ζευγάρι να πάρετε πιο μεγάλες αποφάσεις για την κοινή σας πορεία. Ακόμη και αυτοί, που έχουν απομακρυνθεί αυτόν τον καιρό, θα έχουν συναντήσεις.

Υδροχόος : ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Ξέρετε από τώρα, τι απαντήσεις, θα σας δώσει ο άνθρωπος σας, γύρω…από όλα αυτά που υπάρχουν γύρω και μέσα στην ζωή του, ακόμη και από το παρελθόν, που δεν μπορεί να το οριοθετήσει.  Αυτά ωστόσο, δεν είναι δικές σας μάχες, άρα βάλτε τα χρονικά σας όρια άμεσα.

Ιχθείς : ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο ήδη βρίσκεστε, είτε λόγω της δουλειάς σας, είτε λόγω νέων γνωριμιών, που σίγουρα σαν κατάσταση, σας έχει διορθώσει κατά πολύ την ψυχολογία. Φρέσκοι έρωτες και προτάσεις αισθημάτων, θα σας φανερωθούν μέσα στον μήνα.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: