Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία- Δευτέρα 08/01

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία- Δευτέρα 08/01

Πιο αναλυτικά:

Κριός:  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν είστε τα παιδιά …που θα κάνετε πίσω σε αυτά που θέλετε. Οι μέρες σας δίνουν την ευκαιρία για να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας και να δώσετε και μια νέα πνοή, μέσα στον δεσμό σας. Το ταίρι σας θα σας υποστηρίξει σε όλα.

Ταύρος: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε πολλά παράπονα να ακούσετε από τον άνθρωπο σας, που όλο σας κατηγορεί ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο … για τον ίδιο και την σχέση σας. Αυτό μπορεί και να εμπεριέχει και κάποια μικρή δόση αλήθειας. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, εσείς πρέπει να βρείτε τις λύσεις.

Δίδυμοι: Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Έχετε κάνει πολλές και παρατεταμένες θυσίες για τον άνθρωπο σας, που έχει σκοπό μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, να σας ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, γύρω από δεσμεύσεις και μέλλον. Θα μείνετε έκπληκτοι από τις προτάσεις του.

Καρκίνος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Μην έχετε καμία αγωνία, για όλα αυτά που  γίνονται μέσα στην προσωπική ζωή του ανθρώπου σας. Είναι δικά του προβλήματα και καλό θα ήταν, να μην ανακατευτείτε και να μην δώσετε συμβουλές. Ίσως και να υπάρχουν καταστάσεις, που δεν τις γνωρίζετε τόσο καλά.

Λέων: ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε βάλει όλα τα περίεργα σενάρια μέσα στο μυαλό σας, και ακόμη δεν μπορείτε να δώσετε κάποια λογική εξήγηση, στην συμπεριφορά του συντρόφου σας. Πιθανόν και να έχει κάποια οικονομικά θέματα που τον κρατούν εκεί απασχολημένο.

Παρθένος:  ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Σας έρχονται ευχάριστες ειδήσεις, από το ταίρι σας, που έχει σκοπό πια να δώσει μια προτεραιότητα στην σχέση σας, και αν δυνατόν, μέσα στο πρώτο 6μηνο του έτους, να προχωρήσετε και σε κάτι πιο δεσμευτικό. Τα οικονομικά σας, σας δίνουν επιτέλους μεγάλη άνεση.

Ζυγός: ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να έχετε περάσει από πολλές κρίσεις μέσα σε αυτήν την σχέση, αλλά αυτό πια τελειώνει. Ο άνθρωπος σας, έχει κλείσει και αυτός τα δικά του θέματα με το παρελθόν και το μόνο που αποζητά, είναι να είστε μαζί…και καλά…όπως κάποτε.

Σκορπιός: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχει ζορίσει πάρα πολύ τον εγωισμό και την λογική σας. Ίσως και  κάποιες φορές να σας βγάζει τον άσχημο σας εαυτό. Τα πράματα στο μεταξύ σας θα στρώσουν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο μην επαναπαύεστε.

Τοξότης: ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Τρέχετε να λύσετε ένα σωστό θέματα με τα επαγγελματικά σας, και μάλλον έχετε ξεχάσει τον άνθρωπο σας, που ζητά παραπάνω χρόνο και φροντίδα από εσάς. Οι μόνοι, μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα έχουν καινούργιες γνωριμίες, που θα τους ανανεώσουν την διάθεση.

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν είστε εσείς για να περιμένετε κανέναν. Αυτοί που σας θέλουν, θα πρέπει άμεσα να κάνουν τις προσπάθειες τους, για να σας τραβήξουν και πάλι την προσοχή αλλά και να σας κατακτήσουν. Πολλές και οι ευχάριστες ανατροπές που θα συντελεστούν … σε κάποια οικονομικά σας θέματα.

Υδροχόος: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Υπάρχουν πολλές αλλαγές αυτήν την εποχή στην ζωή του ταιριού σας, και θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή, μέχρι όλο αυτό να λήξει. Σε επόμενο βήμα, είστε εσείς και η σχέση σας, σαν στόχος. Μην εκπλαγείτε αν σας έρθει από το πουθενά και κάποια πρόταση δέσμευσης – συγκατοίκησης.

Ιχθείς: Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Με όλα αυτά που συμβαίνουν και τόσο κόσμο που έχει μαζευτεί, μέσα στην ερωτική σας ζωή, μόνο έχετε μπερδευτεί. Να είστε προσεχτικοί, καθώς τυχόν αποκαλύψεις, να είναι και αυτές μέσα στο παιχνίδι. Καλύτερα αποφασίστε τι και ποιον θέλετε…άμεσα..

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: