Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Δευτέρα 11/12

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Δευτέρα 11/12

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Οι ματιές οι κρυφές που ρίχνετε στο πρόσφατο παρελθόν σας, δεν βοηθούν να ξεπεράσετε αυτά τα άσχημα, που έγιναν. Το ότι αυτήν την εποχή είστε μόνοι σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να έχετε αυτήν την παθητική συμπεριφορά. Οι μέρες που έρχονται …είναι ιδανικές για εργασιακά ξεκινήματα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΚΥΠΕΛΟ 

Μπορεί δικαίως, να είσαστε σε μια απογοήτευση για την ερωτική σας ζωή, όμως αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες. Μια γνωριμία του τελευταίου καιρού, θα ενεργοποιηθεί και θα σας πλησιάσει για να σας κατακτήσει. Πάντως τα οικονομικά σας, θα δείξουν μια τάση σταθεροποίησης.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Είσαστε από τα πιο τυχερά και ευνοημένα ζώδια της εποχής. Μπορεί λίγο να σας καθυστερεί στις επιδιώξεις σας, ο Κρόνος, αλλά αυτό σας κάνει να κινήστε με μεγαλύτερη σωφροσύνη και ωριμότητα. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό σας, που θα γοητεύσει περισσότερο τον άνθρωπο σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Καρκίνος: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ 

Αν τελικά σκέφτεστε να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση για να ξαναφέρετε κοντά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει, τολμήστε το άμεσα, τώρα που και τα αστρολογικά είναι υπέρ σας. Κάτι ανάλογο θα μπορούσατε να κάνετε και στα εργασιακά σας, που χρίζουν την παρουσίας και του ελέγχου σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: ΤΟ ΔΥΟ  ΣΠΑΘΙ 

Εσείς αν δεν έχετε λυμένο το οικονομικό σας κομμάτι, δεν λειτουργείτε. Αυτό είναι κάτι που με την βοήθεια των συνεργατών σας μπορείτε να το ισορροπήσετε. Σε επόμενο στάδιο, θα καταφέρετε και να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που δείχνει να σας καλεί για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ 

Μπορεί να είστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι και χωρίς καλή διάθεση γύρω από τον ερωτικό σας τομέα, αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι μέσα στις τελευταίες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, θα υπάρξουν καινούργιες προσεγγίσεις που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΕΞΙ ΚΥΠΕΛΟ

Οι ερωτικές σας περιπλανήσεις, έχουν στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και  κάτι που πιθανόν, και κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, να φέρει απρόσμενες αποκαλύψεις. Μια καλή εποχή για να σκεφτείτε τι θέλετε και με ποιον το θέλετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εσείς είσαστε σε μια ευχάριστη αναμονή, όπου η εύνοια του σύμπαντος θα μεταφερθεί επάνω σας. Κρατήστε τις εκπλήξεις για τον άνθρωπο σας, για τότε. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια σειρά από επαγγελματικές επιτυχίες και θετικές συνεργασίες.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΤΡΙΑ  ΚΑΡΟ

Εσείς και το ανατρεπτικό σας πνεύμα, επιθυμείτε αυτήν την καλή περίοδο να κάνετε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι έχει έρθει η σωστή ώρα και η υποστηρικτική ψυχολογία, για να φύγετε από το παρελθόν και να δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε στο από εδώ και μετά.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Άλλα λεν τα λόγια σας και άλλα κάνετε. Σίγουρα είστε υπερβολικά πιεσμένοι από όλα αυτά που σας έχουν τύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την ισορροπία σας, και σε δεύτερο τόνο να πληγώνετε τα άτομα, που υπάρχουν στα περιβάλλοντα σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Υδροχόος: ΤΟ ΤΡΙΑ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Σε λίγο θα περικυκλωθείτε από αγαπημένα άτομα, που αυτό που ζητούν είναι να έχουν παραπάνω από τον χρόνο σας. Ταίρι, οικογένεια σύντροφος, σας έχουν ανάγκη. Εσείς σαν το πιο σοφό ζώδιο, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ιχθείς: ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΥΠΕΛΟ 

Τα άστρα συμπεριλαμβανομένου και του δυναμική κυβερνήτη σας, είναι επί ποδός και σας δίνουν την εύνοια τους …για τις ερωτικές αλλά και οικονομικές σας επιδιώξεις. Πολλές και οι ευκαιρίες που θα φανερωθούν σε σχέσεις που έχουν χάσει, την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: