Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 03/12

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 03/12

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ 

Προτάσεις για διασκέδαση και εκδρομές, θα δεχτείτε από καινούργιο κόσμο, που τον ενδιαφέρετε. Ίσως και μέσα από αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα να υπάρξει και ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα τραβήξει την πύρινη σας προσοχή.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΚΥΠΕΛΛΟ 

Η σκιά που υπάρχει στο τώρα σας από το παρελθόν, δεν σας εξυπηρετεί τελικά σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Μήπως άδικα περιμένετε κάτι να προκύψει. Το πιο σοφό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα όριο χρόνου, και μετά να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας.

 Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Δίδυμοι : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Σίγουρα μια δύσκολη εποχή που πρέπει να σας βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αυτό είναι φυσικά κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί και με τον άνθρωπο σας. Πάντως η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά και τα οικονομικά σας… επίσης.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Καρκίνος: ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Η γοητεία που έχετε, είναι κάτι που σας φέρνει και πολλούς ακατάλληλους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Ευτυχώς είστε από τα πιο αυστηρά ζώδια που μπορείτε πια να προστατέψετε τον εαυτό σας, αλλά και τον πολύτιμο χρόνο σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Λέων: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μην δείχνετε σε κανέναν τον εκνευρισμό σας. Αυτό που απομένει είναι εσείς να δώσετε τις τελικές λύσεις, μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που έχουν μείνει μακριά από ερωτικές καταστάσεις, ας είναι προετοιμασμένοι, καθώς μέσα στον μήνα θα υπάρξει κάτι νέο και πολύ ενδιαφέρον.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος:

Το σύμπαν συνωμοτεί. Αυτό θα το δείτε σε πρώτο βαθμό, στα οικονομικά σας που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Πολλές και οι συνεργασίες που θα σας προταθούν. Από την μεριά των αισθηματικών σας, θα έχετε ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας ‘δικαιώσουν΄!

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εσείς και η σιωπή ιχθύος που διατηρείτε μόνο σε  καλό θα σας βγει. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έχει πάρει τα μηνύματα που του στέλνετε και στο άμεσο μέλλον, θα κάνει την δική του κίνηση. Πολλές και οι καλές εξελίξεις σε ζητήματα οικονομικά – νομικά.

 

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΕΞΙ  ΚΥΠΕΛΛΟ

Όλα τα σενάρια περιστρέφονται μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, που την έχετε εγκαταλείψει. Ίσως να έχετε κορεστεί. Ίσως πια και να χρειάζεστε μια αφορμή για να αναζωογονηθείτε. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

Δυναμική  ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΠΕΝΤΕ  ΚΑΡΟ

Είναι η δική σας σειρά, να κάνετε ένα επόμενο βήμα προς τον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να ισορροπήσετε όλες αυτές τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις, που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα. Επίσης, φροντίστε να απομακρύνετε τους τρίτους.

 

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Όλα έχουν σταματήσει για εσάς, στο τότε, που χωρίσατε. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα μπορέσει να σας κρατήσει σε αυτήν την στασιμότητα. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα, σας δείχνουν καινούργιους δρόμους και άτομα που σας ταιριάζουν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος: ΤΟ ΤΡΙΑ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι σχέσεις των Υδροχόων, αυτό το χρονικό διάστημα έχουν μείνει σε μια αδικαιολόγητη στασιμότητα. Αυτό είναι και κάτι που έχει κάνει τους συντρόφους, να χάσουν το ενδιαφέρον τους. Είναι λοιπόν στο δικό σας χέρι, να προβείτε σε αλλαγές.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ιχθείς: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΚΑΡΟ

Οι σκέψεις σας γύρω από το πλησίασμα, ενός καινούργιου προσώπου, έχουν γίνει πολλές μέσα στο μυαλό σας. Αυτό που πρέπει πια να κάνετε είναι με διακριτικότητα και ευγένεια να περάσετε σε πράξεις. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην άλλη πλευρά.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: