Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 04/02

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 04/02

 

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 Κριός : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Πολλά τα επικοινωνιακά θέματα, που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας… και σας έχουν χαλάσει την ερωτική διάθεση στο μεταξύ σας. Οι μέρες θα σας φέρουν πιο κοντά, και οι προτάσεις και από τις δύο πλευρές, θα φέρουν τις λύσεις. Οτιδήποτε άλλο, για το ζώδιο σας ….είναι  συμβιβασμός!

Ταύρος : ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε γεμίσει από θεωρίες και υποσχέσεις …που όμως ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη, από τη μεριά του ανθρώπου σας. Αυτό είναι κατά κύριο λόγο και η μόνιμη έριδα στο μεταξύ σας. Σε αυτόν τον  μήνα, κάποια πράματα πάντως αλλάζουν προς το πολύ καλύτερο.

Δίδυμοι : ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Κάποια χρήματα και διευκολύνσεις βγαίνουν στον δρόμο σας, και σας ανοίγουν τις πόρτες… για όλα αυτά που θέλατε να κάνετε. Οι μέρες έχουν και πολλές εκπλήξεις για τον αισθηματικό τομέα, όπου οι εργένηδες θα  βρεθούν μέσα σε νέα φλερτ, και τα ζευγάρια θα αποφασίσουν για το μέλλον τους

Καρκίνος : ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Κάποια πολυπόθητα όνειρα, έχουν ήδη αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους, και στην πραγματικότητα σας. Αυτό θα ξεκινήσει από κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν απασχολήσει…και οδεύουν προς την οριστική τους επίλυση…και θα συνεχιστεί με τα οικονομικά σας, που σταθεροποιούνται.

Λέων : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και σας επιτρέπει πια να κάνετε ότι θέλετε και με όποιον θέλετε. Οι εργασιακές σας προσπάθειες θα πιάσουν τόπο και θα σας φέρουν κοντά σε λύσεις, που σίγουρα θα σας ανακουφίσουν. Σε καλύτερη φάση θα βρεθούν και τα τσακωμένα ζευγάρια… που θα συμφιλιωθούν.

Παρθένος : ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Με τον ουρανό γεμάτο θετικές αστρολογικές όψεις προς το ζώδιο σας, το καλύτερο θα ήταν να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που δεν πρέπει σαν δύσκολες επικοινωνιακές καταστάσεις, να περάσουν στον επόμενο μήνα. Θετική άνοδο …θα έχουν και τα οικονομικά σας.

Ζυγός : ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Πολλές οι επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις… που έχετε με τον άνθρωπο σας, δεν θα συνεχιστούν για πολύ ακόμη. Οι λύσεις είναι κοντά, και όσο περίεργο και αν ακούγετε, θα περάσουν μέσα από την οικονομική σταθεροποίηση που θα έρθει από τον μήνα του Ιχθύ 19/02. Λίγη υπομονή λοιπόν.

Σκορπιός :  ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Μην επαναλαμβάνεστε και μην λέτε στον άνθρωπο σας, συνέχεια τι θέλετε. Το ξέρει. Πιθανόν αυτό το χρονικό διάστημα, να μην μπορεί λόγω των δικών του προβλημάτων, να μην πάρει κάποιες παραπάνω πρωτοβουλίες για εσάς. Από τα μέσα του Φεβρουαρίου, πάντως κάποια πράματα θα βελτιωθούν.

Τοξότης : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Αισθάνεστε ότι ο άνθρωπος σας, δεν σας καταλαβαίνει και δεν είναι τόσο κοντά σας, όσο θα απαιτούσαν οι καταστάσεις. Το καλύτερο, θα ήταν να κατεβάσετε τους τόνους και να περιμένετε να λύσει …από την δική του την πλευρά τα όποια θέματα έχει.

Αιγόκερως : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η δική σας λογική, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέει και κάνει η άλλη πλευρά της σχέσης, και αυτό είναι κάτι που σας λυπεί. Από όλα αυτά που θέλετε αν τελικά τίποτα δεν εξελίσσεται, ίσως και τελικά να έχετε κάνει λάθος επιλογή συντρόφου. Σκεφτείτε πιο καθαρά.

Υδροχόος : ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Το ταίρι σας κατά καιρούς βάζει μπροστά, τα οικονομικά και τα πρώην οικογενειακά του θέματα, και δεν αφήνει περιθώριο, για να βρείτε και εσείς την πορεία σας. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν και να πρέπει άμεσα, να συζητήσετε και να πάρετε εσείς κυρίως, μια τελική απόφαση.

Ιχθείς : Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Τα άστρα του ουρανού σας στρώνουν τα κόκκινα χαλιά, και σας αφήνουν τους δρόμους ανοιχτούς, για όσα επιθυμείτε να γίνουν σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.  Χρήμα και νέες συνεργασίες έρχονται στον δρόμο σας, αλλά και ένας νέος έρωτας που θα σας ανεβάσει την διάθεση.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: