Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 17/12

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 17/12

ΚΡΙΟΣ: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ  ΔΗΝΑΡΙΟ

Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική προστασία. Ο Ποσειδώνας σας δίνει τις ευκαιρίες για να γίνετε πιο σαφείς προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί επικοινωνιακά από τον άνθρωπο τους, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις και θετικές επικοινωνίες. Όσοι περιμένουν κάτι από τον εργασιακό τους χώρο, θα το λάβουν προσεχώς.

ΤΑΥΡΟΣ: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Δυσκολεύεστε να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στον δεσμό σας. Οι όψεις του Δία, βοηθούν μόνο όσους είναι σε διαδικασίες χωρισμού. Μια δύσκολη νέα εβδομάδα έρχεται που θα δώσει αρκετές ανατροπές, και σε υποθέσεις οικονομικών. Προσέχετε που και τι υπογράφετε και με ποιους συναναστρέφεστε. Πιθανότητα εξαπάτησης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΔΗΝΑΡΙΟ

Δεχτείτε να συναντηθείτε με άτομα που επιθυμούν να σας ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. Δεν είναι βέβαια, και το καλύτερο χρονικό διάστημα, με τον Ερμή σε δύσκολες όψεις προς εσάς. Ωστόσο, έχετε κάθε δικαίωμα να μην προβείτε από την δική σας πλευρά σε ανακοινώσεις, αν τελικά δεν είστε έτοιμοι. Αυτό ισχύει και στο επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πλησιάστε περισσότερο και θα ακούσετε τι σας λεει αυτές τις ημέρες, ο ασταμάτητος Κυβερνήτης σας. Πολλά τα κρυφά μυστικά των τρίτων που θα σας αποκαλυφθούν, και το πιο πιθανόν είναι να σας εκπλήξουν. Καινούργιος αέρας με νέα πρόσωπα, θα απασχολήσει όσους είναι αυτήν την περίοδο μόνοι τους, ή κάνουν πολύ σοβαρές σκέψεις για χωρισμό.

ΛΕΩΝ: ΤΟ ΕΦΤΑ  ΚΥΠΕΛΛΟ 

Εξαντλημένοι είστε με όλα αυτά που σας είναι ακατανόητα και δύσκολα. Ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Από το επόμενο δεκαήμερο του μήνα, θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα σας χαροποιήσουν. Ωστόσο, μην σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές στα σχέδια σας. Προσπαθήστε παραπάνω στα εργασιακά σας ζητήματα, που είναι πολλά υποσχόμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Έχετε αποκτήσει την φήμη του δύσκολου, και αυτό σίγουρα δεν σας βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που σας απασχολεί. Αυτό ενισχύετε με τις ιδιαίτερες αστρολογικές όψεις της περιόδου, που συντελούνται προς τον ζωδιακό σας οίκο. Αφιερώστε και αφουγκραστείτε παραπάνω τις ζητάνε και αυτοί που είναι γύρω σας.

 

ΖΥΓΟΣ: ΤΟ ΕΞΙ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πολύ η μοναξιά που κυκλώνει αυτήν την εποχή όλα τα ζώδια της Γης, και πολύ περισσότερο το δικό σας, που έχει και μια ροπή, στην απομόνωση. Δεν χρειάζεται να το ζείτε αυτό, στην υπερβολή του, καθώς ο Ουρανός από σήμερα και μέχρι τις επόμενες 3 εβδομάδες, θα σας ενισχύει παρουσιάζοντας σας, αξιόλογες γνωριμίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Η κριτική που ασκείτε στους πάντες, ίσως και να σας έχει βάλει στην μοναχική θέση, που στο τώρα βρίσκεστε. Θα πρέπει να αλλάξετε την στρατηγική σας. Οι μέρες μετά τις 27/12, θα βοηθήσουν στο να αποκαταστήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΔΗΝΑΡΙΟ

Αδειάστε από το περίπλοκο μυαλό σας από τις δυσκολίες. Οι μέρες είναι ιδανικές, για να αλλάξετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Όλο το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας και σας τροφοδοτεί, με καλή διάθεση για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας. Θετικές οι απαντήσεις, που αναμένατε σε κάποια υπόθεση δουλειάς ή επένδυσης.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΤΟ ΕΝΝΕΑ  ΚΥΠΕΛΛΟ 

Σιγουρευτείτε ότι εμπιστεύεστε τα σωστά άτομα για τις επιδιώξεις σας. Οι μέρες μέχρι την λήξη της ερχόμενης εβδομάδας 23-24/12, σας δίνουν το πλεονέκτημα, για να ολοκληρώσετε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και που σας έχουν λείψει. Αποφύγετε για τις επόμενες εβδομάδες, να κάνετε καινούργια ανοίγματα στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  ΤΟ ΕΞΙ  ΚΥΠΕΛΛΟ

Περιπλοκότητες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από τα οικεία σας περιβάλλοντα, που ίσως και να σας στεναχωρήσουν. Η διάθεση των άστρων πάντως είναι υποστηρικτική για όλα τα ζώδια του Αέρα, και ακόμη περισσότερο για εσάς. Όσοι θα χρειαστεί να μετακινηθούν, ένεκα συναισθηματικών εκκρεμοτήτων και διευκρινήσεων, θα πρέπει να είναι συγκρατημένοι στις προτάσεις τους.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχει λόγος, να κινητοποιηθείτε άμεσα και να δώσετε όλο το βάρος σας, σε αισθηματικές υποθέσεις που έχουν παγιωθεί, όχι όμως προς όφελος σας. Οι πληροφορίες που θέλατε να μαζέψετε, είναι ήδη στα χέρια σας και το μόνο που απομένει είναι να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αποφύγετε, μέχρι και τη νέα σελήνη του Δεκεμβρίου 18/12, να ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Αρέσει σε %d bloggers: