Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 24/09

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 24/09

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μέχρι και τις 27/09, θα έχετε κάποια νέα από μια παλιά σας ερωτική ιστορία. Αν έχετε ήδη φτιάξει την ζωή σας, μην δώσετε σημασία. Αν ακόμη δεν έχετε προχωρήσει, ακούστε τις προτάσεις και απαντήστε στους δικούς σας χρόνους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Τα μάτια σας προδίδουν αυτόν τον νέο έρωτα που ζείτε, έσω και αν έχει πολλά μειονεκτήματα. Οι μέρες μέχρι να μπει ο Οκτωβριος, σας δίνουν το προβάδισμα για να φέρετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά, και τις οικονομικές σας καταστάσεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Δίδυμοι : ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε μπεί σε έναν μονόδρομο σκέψεων που σας κάνει και απομακρύνεστε από την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το προλάβετε. Πολλά και τα οικογενειακά ζητούμενα, που θέλουν την παρουσία σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Καρκίνος: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Οι ματιές σας είναι συνέχεια στο παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει μόνο στο τώρα, αλλά εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σας κρατάει μακριά από όλα αυτά που κατά καιρούς, σας προσφέρονται και εσείς τα απορρίπτετε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Λέων: ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Το παρελθόν κάποια στιγμή πρέπει να το διαγράψετε από την μνήμη σας. Δεν σας βοηθάει πουθενά. Οι μέρες, που απομένουν για την Πανσέληνο του Οκτωβρίου, σας δίνουν καινούργιες γνωριμίες και φλερτ που θα σας ανανεώσουν την διάθεση.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Πολλές οι προσφορές σας και σε μόνιμο επίπεδο, που έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να σκέφτεται μαζί σας να κάνει πιο σοβαρό. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας,  μέσα στους επόμενους μήνες, θα έχουν δεσμευτεί – παντρευτεί

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: : ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι οικογενειακές και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, δεν σας αφήνουν να ευχαριστηθείτε αυτόν τον νέο έρωτα που υπάρχει στην ζωή σας. Θα πρέπει άμεσα να ιεραρχήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Υπάρχουν πολλοί που σας πολιορκούν, αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και κάτι που για εσάς τους εν σχέση, θα πρέπει να σας φανεί αδιάφορο, αλλά για εσάς του ελεύθερους, είναι ευκαιρία για καινούργια σχέση.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε ανοίξει καινούργια μέτωπα, στην αισθηματική σας ζωή, και ακόμη δεν έχετε κλείσει τις πόρτες στο παρελθόν σας. Αν δεν λάβετε μέτρα, θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά και τουλάχιστον εκτεθειμένοι.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Ο σύντροφος σας έχει πολλά να σας προσφέρει, αν τελικά αισθανθεί ότι του παρέχετε συναισθηματική ασφάλεια και πορεία …στην σχέση σας. Σκεφτείτε, αφήστε το άσχημο παρελθόν. Πολλά και τα ευχάριστα από τα εργασιακά σας δρώμενα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Υδροχόος: ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Είσαστε κάτω από μεγάλη πίεση, και αυτό έχει αρχίσει και μεταφέρετε μέσα στην σχέση σας. Αλλάξτε το γιατί σας έρχονται παρεξηγήσεις και λεκτικές συγκρούσεις.  Επίσης, ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας πιο πολύ.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ιχθείς: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Έχετε περάσει από πολλές λάθος καταστάσεις, που όμως σας έκαναν στο τώρα σας πιο δυνατούς και συνειδητοποιημένους. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να εφαρμόσετε και μέσα πιο στην οικογενειακή – συντροφική σας ζωή.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: