Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Παρασκευή  05/01

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Παρασκευή  05/01

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχει ένας προβληματισμός, στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα ζευγάρια, για το αν θα πρέπει αυτή η σχέση,  να πάει η δέσμευση ή σε διάλυση. Ζυγίστε τα γεγονότα και πάρτε τις αποφάσεις σας. Είναι μια εποχή, που τα αισθηματικά ζητήματα θα φωτιστούν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Δοκιμάστε να μην πείτε τίποτα αυτές τις ημέρες, που όλα τείνουν προς την ένταση και την παρεξήγηση. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δοθούν οι ευκαιρίες για διευκρινήσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι : ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Πολλά αυτά που πρέπει να προλάβετε να ολοκληρώσετε. Ο άνθρωπος σας έχει πια πολλές απαιτήσεις από εσάς, και ο χρόνος πιέζει. Είστε το ζώδιο που μέχρι να φύγει το 3ο δεκαήμερο Ιανουαρίου, θα έχετε μπει σε ένα στάτους μόνιμης και νόμιμης δέσμευσης.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Καρκίνος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Μπορείτε πια και σχετικά εύκολα να αποκωδικοποιήσετε, αυτά που σας λένε και τάζουν. Σκεφτείτε όλες τις προσφορές, που θα σας γίνουν και όταν εσείς θα είστε έτοιμοι, κάντε την κίνηση σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν νέες γνωριμίες που θα τους ενθουσιάσουν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Λέων: ΤΟ ΠΕΝΤΕ  ΚΑΡΟ 

Οι επόμενες ώρες – μέρες, είναι καθοριστικές για το μέλλον της αισθηματικής σας σχέσης. Και οι δύο σας έχετε πάρει απόφαση, να κάνετε τις δεσμευτικές σας κινήσεις μέσα στο πρώτο 6μηνο του ’18.  Ετοιμαστείτε και για καλύτερες ημέρες στα οικονομικά σας, που θα σας βοηθήσουν προς αυτήν τη κατεύθυνση.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΔΥΟ  ΚΑΡΟ

Δεν είστε από αυτούς, που δέχεστε εύκολα τις γνώμες των άλλων. Αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σας, και τα όσα δύσκολα έχετε περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το συντροφικό σας έτερο, είναι κοντά σας και θα σας υποστηρίξει σε όλες σας τις επιλογές.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Μπορεί να είναι κομμένη η καρδιά σας στα δύο, όμως αυτό που πρέπει άμεσα να αποφασίσετε είναι αν τελικά θέλετε κάποιο από τα δύο άτομα, ή κανένα! Με τόσο καλή αστρολογική εύνοια, από τους εξωτερικούς πλανήτες, το μόνο σίγουρο είναι ότι, ότι και αν αποφασίσετε θα έχετε επιτυχία.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΤΡΙΑ  ΚΑΡΟ

Είσαστε αρκετά κοφτεροί στον λόγο σας. Αυτό από την πλευρά του συντρόφου σας, τον έχει πληγώσει πολλές φορές. Σκεφτείτε με ώριμο τρόπο, τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσετε. Αυτοί που είναι έτοιμοι, να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, ίσως να βρεθούν αντιμέτωποι με κάποια μικρά εμπόδια.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΕΞΙ  ΚΥΠΕΛΛΟ

Υπάρχει στην ζωή σας, ένα άτομο που κατά καιρούς μπαίνει και βγαίνει, κάτι που σίγουρα σας δημιουργεί εσώτερη αναστάτωση. Αυτό σίγουρα σας προβληματική κατάσταση, δεν μπορεί να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Πάρτε τις αποφάσεις σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Αιγόκερως: Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Είσαστε μεθυσμένοι από έρωτα. Ο Πλούτωνας, κλείνει εδώ και καιρό το μάτι στην Αφροδίτη. Οι σχέσεις που πέρασαν από δύσκολα μέσα στο προηγούμενο διάστημα, τώρα θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, για το πως θα κινηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δυναμική  ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΚΑΡΟ 

Όλα δείχνουν ότι το άτομο με το οποίο έχετε χωρίσει, αυτό το διάστημα, σας ψάχνει. Θα το μάθετε προσεχώς. Εσείς σίγουρα  ξέρετε για τον λόγο που σας απομάκρυνε. Αν αυτό είναι κάτι που πια έχετε θεραπευτεί και από τις δύο πλευρές, τότε καλύτερα μην το ξανατολμήσετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κινηθείτε με μεγάλη προσοχή μέσα σε νέους κύκλους, και ειδικά αν αυτοί είναι του συντρόφου σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και ότι δεν χρειάζεται από την αρχή να δείξετε την ισχυρογνωμοσύνη σας, που έχετε σαν ζώδιο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: