Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία- Παρασκευή 12/0

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία- Παρασκευή 12/01

Αναλυτικά για όλους:

Κριός : TO ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Έχετε πάρα πολλές αμφιβολίες …για όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπο σας, που δείχνει να μην έχει πάρει κάποιες αποστάσεις, από τα παλιά σας συμφωνηθέντα. Δεν χρειάζεται όμως να έχετε κάποια ανησυχία, καθώς μόνο κάποιοι οικονομικοί λόγοι, τον έχουν αποθαρρύνει. Ο νέος μήνας του Υδροχόου από 21/01, θα φέρει μεγάλες αλλαγές.

Ταύρος : ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι μέρες σας πιέζουν …για να πάρετε πιο σοβαρές και σταθερές αποφάσεις για την εργασία σας, που όμως με το διπλωματικό σας ταλέντο, μπορείτε να την φέρετε και πάλι στα μέτρα σας. Σε δεύτερο επίπεδο, θα πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, και να θέστε αναλυτικά τους κοινούς σας στόχους.

Δίδυμοι : ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Μην δίνετε και τόσο μεγάλη και βαθιά σημασία, σε κάποια ανώριμα και επιπόλαια λόγια που σας είπε ο άνθρωπος σας, πάνω σε κάποια πίεση σας. Από την νέα εβδομάδα, όλα θα αλλάξουν και η καλή ατμόσφαιρα θα επανέλθει. Θετικές απαντήσεις, θα λάβετε για κάποια πώληση ή κάποια νέα εργασία-συνεργασία που περιμένετε.

Καρκίνος : Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το μυαλό σας, κάνει κύκλους μόνο γύρω από το παρελθόν και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που ακόμη αγαπάτε. Αυτό είναι ένα μαρτύριο που σε καμία των περιπτώσεων δεν το αξίζετε, και πάνω από όλα αυτήν την απογοητευτική αναμονή…που δεν έχει τέλος. Επικοινωνήστε, μιλήστε και πάρτε τις απαντήσεις σας.

Λέων : ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Δεν είστε το ζώδιο, που θα ανεχτεί παιχνιδάκια και υπονοούμενα, σε υποθέσεις σχέσεων. Επιθυμείτε να ξέρετε τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή, και αυτό είναι και το μόνο που μπορεί να σας κρατά μόνιμα σε μια σχέση. Όλα τα άλλα …σας αποθαρρύνουν. Με αυτό σαν πυξίδα, μιλήστε στον άνθρωπο σας, για αυτά που σας απασχολούν και λύστε την ανασφάλεια σας.  

Παρθένος : ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Πολλά τα καλά γεγονότα και οι εξελίξεις που τρέχουν στην επαγγελματική και την αισθηματική σας πραγματικότητα. Οι ειδήσεις για κάποια κληρονομιά – πώληση – νομική δικαίωση, σας περιμένουν…και σε δεύτερο βήμα, ο άνθρωπος που αγαπάτε, θα καταφέρει να φύγει από τα δικά του δεσμά, και να έρθει και πάλι στην δική σας καθημερινότητα μόνιμα.

Ζυγός : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί να έχουν συμβεί αυτό το χρονικό  διάστημα ….κάποιες κόντρες με τον σύντροφο σας, αλλά είναι μόνο περαστικές και επιφανειακές. Για αρχή, μην βάζετε τρίτα άτομα και λόγια, μέσα στην σχέση σας. Ότι πρόβλημα και να υπάρχει μέσα από σοβαρό και ώριμο διάλογο, θα λυθεί. Το σύμπαν ευνοεί όλα τα αέρινα ζώδια.

Σκορπιός : ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Κάποια ιδιαίτερη προσωπικότητα …που πάει και έρχεται σε επικοινωνίες και φλερτ μέσα στον φιλικό σας κύκλο, θα σας κάνει εντός των επόμενων ημερών,  μια ερωτική και κατά μέτωπο επίθεση. Όλα είναι πιθανά. Είστε και το ζώδιο που του αρέσουν αυτά …τα παιχνίδια. Εσείς οι εν σχέση, κλείστε τις πόρτες.

Τοξότης : ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Κάποια τρίτα άτομα φίλοι-γνωστοί, θα σας φέρουν κάποια νέα, που ακουμπούν μια ερωτική σας ιστορία. Ένα άτομο, με το οποίο είχατε μοιραστεί κάποιες στιγμές, αλλά αυτό δεν είχε διάρκεια, θέλει να σας μιλήσει και να σας συναντήσει. Σκεφτείτε και στον δικό σας χρόνο, δώστε τις απαντήσεις σας.

Αιγόκερως : ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Έχετε έρθει για ακόμη μια φορά σε ρήξη με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να μην είναι και στα καλύτερα τους, αυτές τις μέρες. Πιέζετε δικαιολογημένα για να πάρετε τις απαντήσεις…και ακόμη όλα είναι στον αέρα. Τις προτάσεις τις έχετε κάνει…άρα αφήστε την άλλη πλευρά, να αποφασίσει, και να σας το ανακοινώσει.

Υδροχόος : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μπορεί να βιώνετε μια παρατεταμένη ερωτική απογοήτευση, που σας έχει αποθαρρύνει, από το να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας. Ωστόσο, για εσάς το σύμπαν έχει δώρα…που θα σας φτιάξουν την διάθεση, μέσα από χρήμα και προτάσεις για συνεργασίες αλλά και μια νέα προσωπικότητα, που θα σας γητεύσει το δύσκολο πνεύμα σας.

Ιχθείς : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Εγκαινιάζεται μια θετική περίοδος, μέχρι και το τέλος του Χειμώνα, που πολλά από τα εκκρεμή σας θέματα, θα μπουν σε μια σειρά…όλα! Οι σύντροφοι, που είχαν τον χρόνο και τις ευκαιρίες, για να σας αποδείξουν την αγάπη τους, και τελικά δεν το κατάφεραν, θα περάσουν στο παρελθόν. Οικονομικά λάθη που συντελέστηκαν, διορθώνονται και πλέον απολαμβάνετε μια καλή εργασιακή πορεία.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: