Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία- Παρασκευή 20/10

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία- Παρασκευή 20/10

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Εφτά των Κυπέλλων

Σκεφτείτε από σήμερα, τι θέλετε να προσφέρετε και να πείτε στον άνθρωπο σας. Οι μέρες σας βοηθούν για να έρθετε πολύ πιο κοντά σε αποφάσεις για την ζωή σας την κοινή

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ταύρος: Ο Άσσος Καρό

Έχετε ξεχάσει σχετικά εύκολα, αυτά τα δύσκολα που περάσατε στο παρελθόν. Είναι σίγουρα λάθος, σαν στάση ζωής. Προσέχετε παραπάνω τον εαυτό σας και που μοιράζετε να συναισθήματα σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Δίδυμοι: Το Έξι των Κυπέλλων

Δεν χρειάζεται να δώσετε παραπάνω χρόνο σε άτομα, που έχουν ήδη δείξει τις αρνητικές τους προθέσεις, στις δικές σας προτάσεις. Υπάρχει και ο εγωισμός και η αξιοπρέπεια, σε μεγάλες ποσότητες στο ζώδιο σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Καρκίνος: Το Τρία Σπαθί

Είσαστε ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που αδικεί πρώτα εσάς, και σε δεύτερο επίπεδο, τους λοιπούς εμπλεκόμενους. Πάρτε τον χρόνο σας και μην πιέζεστε για κανέναν λόγο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Λέων: Το Εννέα Μπαστούνι

Δεν έχετε ακόμη πεισθεί για τα συναισθήματα που διατείνεται ότι έχει ο άνθρωπος σας προς εσάς. Έχει έρθει η καταλυτική ώρα, για να κάνει τα λόγια πράξεις και να σας πείσει μέσα από αυτά.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: Το Οχτώ των Κυπέλλων

Ο έρωτας τελικά είναι ένας συνονθύλευμα από λόγια, συναισθήματα και πολλές δράσεις. Αν τελικά από όλα αυτά δεν εισπράττετε τίποτα, τότε δεν υπάρχει και λόγος να παραμένετε σε μια τέτοια σχέση.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ζυγός: Ο Άσσος Μπαστούνι

Σίγουρα υπάρχουν κανόνες μέσα σε σχέσεις και συντρόφους. Αυτό είναι και κάτι που και οι δύο πλευρές πρέπει να τηρούν. Επιπροσθέτως για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, απομακρύνετε και τους τρίτους από το μεταξύ σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Εφτά Σπαθί

Δεν χρειάζεται να είστε τόσο υπερβολικοί. σε αυτά που προσφέρετε στον άνθρωπο σας. Αφήστε και τον άλλον να σας δείξει τι έχει μέσα στην καρδιά τους για εσάς. Κάτι, που σίγουρα θα σας ανεβάσει την διάθεση.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Δέκα των Κυπέλλων

Η μόνιμη ανακύκλωση του παρελθόντος, σίγουρα δεν μπορεί να σας κάνει να πάτε μπροστά την σχέση σας. Οι μέρες είναι ιδιαίτερα θετικές και γόνιμες …έτσι ώστε να βάλετε τα θεμέλια, για το μέλλον με τον άνθρωπο σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: Το Δύο Μπαστούνι

Μια διαφορετική διάσταση των πραγμάτων, θέλει να δώσει ο σύντροφος σας, στην αισθηματική σχέση που έχετε. Το πιο πιθανόν είναι να θέλει να σας κάνει μια πιο σοβαρή – δεσμευτική πρόταση.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: Το Εφτά Καρό

Δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσετε την καρδιά κάποιου, πέραν από το να είστε ειλικρινείς και απλά ο καλός σας εαυτός. Η τύχη πάντως, είναι με το μέρος σας; και ειδικά στους  τολμηρούς.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Τέσσερα Καρό

Μπορείτε αυτήν την εποχή που έχετε ρέντα στα οικονομικά σας, να ασχοληθείτε πιο σοβαρά πάνω σε αυτό και να διαπρέψετε. Θα είναι και το εισιτήριο και για την καλή αισθηματική σας ισορροπία.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: