Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Πέμπτη 07/12

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Πέμπτη 07/12

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ 

Διαλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε όλα αυτά που σας προτείνονται και σε αυτά που πραγματικά, σας ταιριάζουν και σας αρέσουν. Δύσκολο μεν να βρεθεί η ποιότητα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε που θα την συναντήσετε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Κάποιος που σας είχε απορρίψει στο παρελθόν, έχει ήδη αρχίσει και καταστρώνει ένα αισθηματικό σχέδιο για να σας κατακτήσει. Αυτό ο ερωτικός κυβερνήτης σας, σας έχει ακόμη πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Δίδυμοι: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ 

Μην κάθεστε εσείς οι τόσοι δυναμικοί άνθρωποι με τα χέρια σταυρωμένα. Βλέπετε και εσείς οι ίδιοι ότι υπάρχει πρόβλημα στην προσωπική ζωή του συντρόφου σας, άρα κάντε τα δέοντα για να τον βοηθήσετε. Μέσα στα καλά που σας πλησιάζουν θα έρθει και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, που θα σας λύσει τα χέρια. 

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είναι πολλά αυτά που θέλει το ταίρι σας, να σας εκφράσει εν σχέση με την κοινή σας πορεία, που μέχρι τώρα έχει μόνο άσχημα επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Ίσως και να έχει και δίκιο. Διορθώστε και συνεχίστε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΥΠΕΛΟ

Τα υπερβολικά σας λόγια, κάποιους τους κάνουν να χτίζουν ανώγεια και κατώγεια. Αν τελικά σας ενδιαφέρει το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, απλά περιφρουρήστε την σχέση σας και μην αφήνετε περιθώρια για τρίτες παρεμβολές.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο, να σας βάζει παντού εμπόδια, εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε, μέχρι αυτό το φαινόμενο στις 15/12, να τελειώσει. Μέχρι τότε πολλές πληροφορίες και νέα άτομα θα έρθουν στο κατώφλι σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΥΠΕΛΟ

Ένας είναι ο βασικός ‘νόμος’ που διέπει τις ερωτικές σχέσεις. Η πίστη στην εν λόγω επιλογή του συντρόφου. Αν αυτό έχει καταπατηθεί, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στις εν λόγω ισορροπίες. Ίσως και κάποιος να έχει βαρεθεί.

Σκορπιός:

Όλα τα έχετε βάλει να λειτουργούν υπέρ σας. Άρα δεν θα πρέπει αυτήν την εποχή και με ένα δύσκολο αστρολογικό σκηνικό πάνω από το κεφάλι σας, να ολιγωρήσετε και να χαθούν οι κόποι σας. Προσοχή και στις ευαίσθητες ισορροπίες της σχέση σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ 

Έχετε στην διάθεση σας λίγο χρόνο μέχρι να δώσετε τις απαντήσεις …που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας. Σκεφτείτε και αν τελικά έχετε δει όλες τις παραμέτρους αυτής της σχέσης και συμφωνείτε, τότε απαντήστε αυτό που λέει η καρδιά σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εσείς αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας, είναι να πλησιάσετε τον άνθρωπο σας και να του πείτε αυτά που θέλετε για το μέλλον σας, καλό θα ήταν πρώτα να έχετε κλείσει όλες τις εκκρεμότητες σας με το παρελθόν, ακόμη και αν στο τώρα υπάρχουν υπό την μορφή επικοινωνιών. 

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Από τον φιλικό ή τον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξει ένα φλερτ ή μια διακριτική πολιορκία, που θα σας ξενίσει. Αν σας ενδιαφέρει, δράστε διακριτικά μακριά από τα τρίτα μάτια. Αν το αντίθετο, βάλτε ένα άμεσο και κατανοητό στοπ.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ιχθείς:  Ο ΑΣΟΣ ΚΥΠΕΛΟ

Δεχτείτε και μια άλλη γνώμη. Αυτήν του συντρόφου σας. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας, γίνεται μόνο αυτό που επιθυμείτε εσείς. Αυτό πρέπει να αλλάξει και οι ισορροπίες να επανέλθουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: