ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗ  Χαρτομαντεία- Σαββάτο 02/09

ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗ  Χαρτομαντεία- Σαββάτο 02/09

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός:   Ο ΑΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Είσαστε ίσως στην καλύτερη φάση της ερωτικής σας ζωής. Ο Άρης  σας έβαλε σε μια ανατρεπτική πορεία, που μόνο προβλήματα δημιούργησε. Αυτό τελειώνει, και πια άνετα μπορείτε να βάλετε σε μια λογική σειρά τα συναισθήματα, το συντροφικό σας ταίρι και τις κοινές σας επιδιώξεις. Απομακρύνετε τις σκέψεις – προτάσεις των τρίτων.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Θα αναζητήσετε λύσεις πρακτικές, σε ζητήματα από το παρελθόν. Έχει έρθει πια η ώρα να ασχοληθείτε με υποθέσεις που άπτονται κληρονομιών, δημοσίου, περιουσίας κτλ. Μείνετε μακριά από σπατάλες και υπερβολές, χάριν άσχημης ψυχολογίας. Αποφύγετε επίσης και τα πολλά και ανούσια έξοδα γύρω από ταξίδια, και υπερβολική ψυχαγωγία.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Είσαστε αυτό το χρονικό διάστημα, αρκετά ασαφείς στις επιδιώξεις σας. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς αλλαγές. Από τις 05/09 και ύστερα που το αστρολογικό σκηνικό θα έχει νέες θέσεις, όλα μπορούν να τροποποιηθούν προς όφελος σας. Αφήστε για το νέο έτος ’18…αγορές και μεγάλες επενδύσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Ο ΑΣΟΣ ΚΑΡΟ

Πολλές οι θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας και σπουδών. Τυχόν αναποδιές του παρελθόντος απομακρύνονται και στην θέση τους έρχονται νέες ευκαιρίες. Με λίγη παραπάνω οργάνωση μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα, κάτι που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Είναι άλλωστε, γνωστό, ότι αν ο οικονομικός σας τομέας, δεν είναι σταθερός, όλα τα άλλα μετριάζονται.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η δημιουργικότητα σας και η καλή διάθεση είναι στο ζενίθ. Η πανσέληνος 06-09 αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον δημιουργικό σας εαυτό, κάτι που θα φανεί χρήσιμο και τους τριγύρω σας.  Οι μέρες είναι κατάλληλες για αλλαγές μέσα στο σπίτι, τον εργασιακό σας χώρο…και γενικότερα για ανακαινίσεις.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Αποφύγετε τις υπερβολές και γίνετε πιο διαλλακτικοί. Ο οίκος των Παρθένων….φωτίζεται από την ενέργεια τριών πλανητών, κάτι που σας κάνει το απόλυτο επίκεντρο πολύ κόσμου, και από το παρελθόν  φυσικά. Τα ερωτικά παιχνίδια θα αποκαλύψουν μεγάλους έρωτες, που θα δώσουν την θέση τους σε μικρό χρονικό διάστημα σε αγάπες ζωής. Ποντάρετε τώρα που γυρίζει!

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Καλές ημέρες για ροή χρήματος και νέες επενδύσεις. Θα πρέπει να είστε όμως προσεχτικοί, σε επαγγελματικές προτάσεις, που δεν είναι και τόσο πειστικές για τα συμφέροντα σας. Μπορείτε αυτήν την περίοδο, να ταξιδέψετε και να απολαύσετε με τον άνθρωπο σας νέες εμπειρίες.Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Αναβάλετε οποιαδήποτε επαγγελματική σας κίνηση – δραστηριότητα που έχει να κάνει με το εξωτερικό. Η επιπολαιότητα που τυχόν να υπάρξει από την άλλη μεριά των συνεργατών, και κάτω από την τις έντονες όψεις του Πλούτωνα -Άρη, ίσως μακροπρόθεσμα να σας στεναχωρήσει. Κρατήστε γενικότερα μικρό καλάθι και χαμηλούς τόνους.

 

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε γίνει πολύ ευαίσθητοι σε όλα τα επίπεδα, και αυτό ίσως και να σας καθυστερεί, από μια σειρά από πρωτοβουλίες και πράματα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Σχέσεις που έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, θα ανανεωθούν μέσα από δράσεις και προτάσεις… που θα προκύψουν από την πλευρά του συντρόφου σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Έρχεται ένα κύμα αισιοδοξίας σε όλους τους τομείς. Η ψυχραιμία σας, είναι αυτό που θα κρατήσει τελικά τις ισορροπίες. Όσοι έχουν βιώσει άσχημο χωρισμό, θα μπορέσουν μέσα από τα κοινά – κοινωνικά – φιλικά τους περιβάλλοντα, να προσπαθήσουν επικοινωνίες επανασυνδέσεις. Η Αφροδίτη δίνει μια παραπάνω υπεροχή και λύσεις σε προβλήματα ‘καρδιάς’.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: Ο ΑΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση αυτήν την εβδομάδα, καθώς αναπάντεχα χρήματα σας έρχονται από ξεχασμένες υποθέσεις – ίσως και τυχερά.  Ξεκινήστε με το να καλύψετε υποχρεώσεις και ανάγκες που πρωτεύουν. Η ψυχαγωγία και οι σπατάλες μπορούν να περιμένουν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ

Σπουδές, μετακινήσεις, επενδύσεις και αγορές, είναι στο μυαλό των περισσοτέρων Ιχθύων Οι στάσιμες καταστάσεις πια ενεργοποιούνται και σας βάζουν σε μια εγρήγορση προκειμένου να προλάβετε τα πάντα. Επιπροσθέτως, πολύς και ο νέος κόσμος που θα εισέλθει στην ζωή σας …και θα ζητήσει μερίδιο από τον χρόνο σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: