Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 08/07

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 08/07

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Θα ζοριστείτε αρκετά εσείς,  για να φέρετε σε μόνιμη ισορροπία, όλους τους τομείς της ζωής σας. Σαφώς και ο Δίας – Άρης, είναι και θα είναι για αρκετούς μήνες ακόμα υποστηριχτές σας, αλλά μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουλίου, θα πρέπει να προβείτε σε καθοριστικές αλλαγές, που θα γίνουν αντιληπτές στα περιβάλλοντα σας. Για τους ελεύθερους, ο έρωτας επίσης είναι κοντά.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Πλέον η ζωή σας με έναν Ερμή, να συγκεντρώνει γνώση από όλα τα ζώδια, είναι σε υψηλό επίπεδο, και αυτό σημαίνει ότι πλέον τα φίλτρα σας έχουν γίνει πολύ πυκνά! Αναμένεται έρωτας με επέκτασης μεγάλης αγάπης, μέσα στον τρέχοντα μήνα. Σε πολιορκία θα βρεθείτε, έτσι ώστε να δείτε όλους αυτούς που επιθυμούν να σας προσεγγίσουν, με απώτερο σκοπό να σας κερδίσουν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Δίδυμοι : ΤΟ ΔΕΚΑ  ΣΠΑΘΙ

Η αληθινή αγάπη απαιτεί χρόνο, ενέργεια και θυσίες για τις οποίες στο τώρα σίγουρα, είστε βέβαιοι ότι θέλετε να προσφέρετε. Οι δύσκολες σχέσεις, θα σταματήσουν και στην θέση τους θα έρθουν νέα συναισθήματα που αξίζουν την προσοχή, και τον χρόνο σας.  Η κινητικότητα των εξωτερικών πλανητών, θα δώσει μια έφεση, στους γεννημένους της δεκαετίας του ‘70.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Καρκίνος: ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δεν είστε κοινωνικοί αυτές τις ημέρες, και πιθανόν ούτε και μετρημένοι στους τρόπους σας, εσείς οι Καρκίνοι. Όλες οι πλανητικές όψεις, του πρόσφατου χρονικού διαστήματος, σας έχουν ρίξει την διάθεση. Μην δώσετε περισσότερη σημασία σε  λεπτομέρειες και προσπαθήστε να διορθώσετε τα οικονομικά σας. Από τις ερχόμενες ημέρες, ίσως κάτι από το παρελθόν να σας εμφανιστεί.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Είσαστε μονίμως μπλεγμένοι σε παρελθόν και ακατανόητο παρόν. Αυτό σαν  κατάσταση, σας καθυστερεί από οτιδήποτε σας πλησιάζει! Η καλή τύχη θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα σας, τις τελευταίες δύο εβδομάδες του μήνα. Δεν υπάρχει κάτι πια να προσμένετε από το άσχημο παρελθόν. Για τους ελεύθερους, οτιδήποτε εμφανιστεί είναι μόνο από το μέλλον.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΕΞΙ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι Παρθένοι, που έχουν αποφασίσει να μείνουν μόνοι, και αυτό το διάστημα τελικά, δεν θα το κρατήσουν σαν θέση, καθώς νέος έρωτας, θα τους ξαφνιάσει ευχάριστα, πριν την λήξη του μήνα αυτού. Οι όψεις του Δία μέσα στο επόμενο 15μερο, θα δώσουν οριστικές λύσεις και σε πολλά οικονομικά ζητήματα, που ήταν επί μήνες στάσιμα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΠΕΝΤΕ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εύνοια, είναι αυτήν την εποχή, να είστε τελείως μόνοι σας, και χωρίς τα βάρη μια συναισθηματικής σχέσης. Δικαιούστε καιρού  ανάπαυσης και προσαρμογής στα καινούργια  δεδομένα της ζωής, και υπό την επήρεια του ισχυρότατου φαινομένου της εν δυνάμει νέας σελήνης, που  θα σας δώσει το πράσινο φως για έναρξη και αναζήτησης συντρόφου ζωής.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΕΦΤΑ  ΚΑΡΟ

Οι Σκορπιοί, που είχαν βγει από ερωτική απογοήτευση ή έντονο χωρισμό. θα βρουν το σθένος, να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω, μέσα από νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά και θα βοηθήσουν, σε μια καλύτερη και πιο σταθερή ψυχολογία. Αυτοί που είναι σε μεγάλους δεσμούς, θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη, πριν λήξει το τρέχον ζώδιο 21/07.

Δυναμική  ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΤΡΙΑ  ΚΑΡΟ 

Ρυθμούς ανάτασης και επέκτασης για όλους τους Τοξότες, θα φέρει το επόμενο διάστημα. Πολλά από τα όνειρα σας, θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται  και να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι περισσότεροι που έχουν  σοβαρή – σταθερή σχέση, θα καταφέρουν να την επισημοποιήσουν με μικρές καθυστερήσεις, μέσα στον επόμενο μήνα του Λέοντα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΣΠΑΘΙ

Πολλές οι αστρολογικές όψεις και τα ευνοϊκά τρίγωνα -εξάγωνα, που κάνει ο Δίας – Ερμής, και ευνοεί όλα τα ζώδια της γης, και κυρίως τους  Αιγόκερους. Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει, και από εδώ και πέρα όλα θα βελτιωθούν, και ειδικότερα στην αισθηματική ζωή. Όσοι έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι, θα μπορέσουν επιτέλους να προσεγγιστούν από πρόσωπο, της αρεσκείας τους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Υδροχόος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Τα Λιοντάρια,  συνεχίζουν και αυτόν τον μήνα να έχουν τις μικρές δυσκολίες, με ένα Κρόνο όμως να τους αποδίδει και δώρα – ευκαιρίες εκεί που χρειάζεται. Από τώρα  την πανσέληνο, και μέχρι τις αρχές του Λέοντα, πολλά θα τροποποιηθούν στις σκέψεις σας. Θα ενταχθείτε σε καινούργιους κύκλους που θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες, και στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και σημαντικές γνωριμίες.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ιχθείς: ΤΟ ΕΞΙ ΚΥΠΕΛΛΟ  

Δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας, για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος που υποστηρίζει  από τον ιδιότροπο Τοξότη, θα σας αποδώσει την ευκαιρία μέσα στον μήνα, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να έρθετε σε επαφή με κόσμο, κοντά στις δικές σας επιθυμίες και θέλω.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: