Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 26/08

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 26/08

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό σήμερα. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες, σας έχουν εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Νέοι έρωτες στα προσεχώς.

 Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: ΤΟ ΤΡΙΑ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η πίεση που σας ασκούν τα περιβάλλοντα και οι καταστάσεις, από την πλευρά του ανθρώπου σας, ίσως και να σας έχουν πια εκνευρίσει. Κινηθείτε με τους δικούς σας ρυθμούς.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Δίδυμοι : ΤΟ ΕΞΙ  ΚΑΡΟ

Η παθητική στάση που κρατάτε, για να μην ενοχληθεί το ταίρι σας, ίσως να είναι και λαθεμένη. Δεν είστε από τα ζώδια που κάνουν εκπτώσεις στον λόγο τους. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει και κάντε την θέση σας ξεκάθαρη.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Καρκίνος: Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Αν πραγματικά και πρακτικά κοιταχτείτε στον καθρέφτη, θα αντικρίσετε την πραγματική σας εικόνα και προσωπικότητα?! Αν όχι τότε κάτι κάνετε λάθος, και πρέπει άμεσα να το επαναφέρετε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Λέων: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Σίγουρα μια δύσκολη εποχή που πρέπει να σας βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αυτό είναι φυσικά κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί και με τον άνθρωπο σας. Πάντως η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά και τα οικονομικά σας… επίσης.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Παρθένος: Ο ΑΣΣΟΣ ΚΥΠΕΛΟ

Η γοητεία που έχετε, είναι κάτι που σας φέρνει και πολλούς ακατάλληλους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Ευτυχώς είστε από τα πιο αυστηρά ζώδια που μπορείτε πια να προστατέψετε τον εαυτό σας, αλλά και τον πολύτιμο χρόνο σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Μην δείχνετε σε κανέναν τον εκνευρισμό σας. Αυτό που απομένει είναι εσείς να δώσετε τις τελικές λύσεις, μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που έχουν μείνει μακριά από ερωτικές καταστάσεις, ας είναι προετοιμασμένοι, καθώς μέσα στον νέο μήνα θα υπάρξει κάτι νέο και πολύ ενδιαφέρον.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Η σκιά που υπάρχει στο τώρα σας από το παρελθόν, δεν σας εξυπηρετεί τελικά σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Μήπως άδικα περιμένετε κάτι να προκύψει. Το πιο σοφό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα όριο χρόνου, και μετά να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΥΠΕΛΟ

Προτάσεις για διασκέδαση και εκδρομές, θα δεχτείτε από καινούργιο κόσμο, που τον ενδιαφέρετε. Ίσως και μέσα από αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα να υπάρξει και ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα τραβήξει την γήινη σας προσοχή.

 

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όλα έχουν σταματήσει για εσάς, στο τότε, που χωρίσατε. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα μπορέσει να σας κρατήσει σε αυτήν την στασιμότητα. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα, σας δείχνουν καινούργιους δρόμους και άτομα που σας ταιριάζουν.

Δυναμική  ημέρας: 5/5

 

Ιχθείς: ΤΟ ΠΕΝΤΕ  ΚΑΡΟ 

Είναι η δική σας σειρά, να κάνετε ένα επόμενο βήμα προς τον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να ισορροπήσετε όλες αυτές τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις, που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα. Επίσης, φροντίστε να απομακρύνετε τους τρίτους.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: