Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τρίτη 05/12

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τρίτη 05/12

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το ταίρι σας, σας κάνει συχνά – πυκνά, και αισθάνεστε ανασφαλείς μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που τον τελευταίο καιρό, σας δημιουργεί νεύρα. Τα αστρολογικά της εποχής, σας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσετε ειλικρινά, και να βρείτε τις λύσεις. Ακόμη και οι σχέσεις εξ αποστάσεως, μέσα από διάλογο θα βρουν την ισορροπία τους.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Οι σχέσεις όλων των τύπων μέσα στην ζωή σας, περνάνε κρίση. Και εσείς οι ίδιοι, πια δεν αισθάνεστε καλά, με το να προσποιήστε ότι όλα βαίνουν καλώς. Οι δεσμοί, που δεν έχουν κάτι νέο να προσφέρουν, μέσα στον μήνα, με κοινή συναίνεση, θα λήξουν. Αντιθέτως, αυτοί που έχουν αποδείξει την αξία τους, ίσως και δεθούν πιο έντονα.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Δίδυμοι : ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Όλα είναι στον αέρα στη προσωπική σας ζωή. Παρελθόν και παρόν, σας έχουν μπλέξει και εσείς μόνο ευτυχισμένοι δεν είστε. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που το γήινο και αυστηρό σας ζώδιο, δεν θα ανεχτεί. Μιλήστε και πάρτε τελικές αποφάσεις, που δεν θα πληγώνουν κανένα. Μέχρι την νέα σελήνη του Δεκεμβρίου, κάποιου θα έχουν επανασυνδεθεί μόνιμα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Καρκίνος: ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Η γοητεία που ασκείτε σε νέους ανθρώπους, είναι μεγάλη. Σίγουρα, υποβόσκουν έρωτες – συναισθήματα – καρδιοχτύπια, αλλά αυτό είναι κάτι που από τις 09/12 και μετά, θα αρχίσει να σας εμφανίζεται. Εσείς που έχετε μια σοβαρή σχέση, θα δεχτείτε πολλά αισθηματικά δώρα από τον σύντροφο σας. Οι μόνοι, σίγουρα θα έχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Κάποια στιγμή θα πρέπει να διαγράψετε, όλα αυτά τα άσχημα περιστατικά, που έχουν συμβεί με τον άνθρωπο σας. Ο Ποσειδώνας σε όψεις με την Αφροδίτη, σας δίνουν τις ευκαιρίες, για να μιλήσετε και να βρείτε και πάλι τα κοινά σας πατήματα. Νέες ευκαιρίες, θα παρουσιαστούν και στους χωρισμένους για επανένωση.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Παρθένος: ΤΟ ΠΕΝΤΕ  ΚΑΡΟ 

Μπορείτε να πείτε ότι αισθάνεστε δικαιωμένοι, για τις τελευταίες επιλογές που έχετε κάνει στην προσωπική σας ζωή. Αυτό μπορεί να σημαίνει την δύσκολη επανασύνδεση, ή τον λυτρωτικό χωρισμό. Πολλά και τα καλά που θα σας έρθουν από τον τομέα των οικονομικών σας.  Αυτό θα σας φτιάξει σίγουρα την ψυχολογία. Νέοι έρωτες για τους μόνους- χωρισμένους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 ΓΟΥΡΙΑ – ΦΥΛΑΧΤΑ 2018ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ζυγός: ΤΟ ΔΥΟ  ΚΑΡΟ

Διαλέξτε την παρέα σας. Σίγουρα μια καινούργια σχέση, σας τραβάει σε καινούργια άτομα…που πιθανόν να μην είναι συμβατά, με την δική σας προσωπικότητα. Κρατήστε λοιπόν μόνο αυτούς που σας ταιριάζουν…με όλους τους άλλους, να είστε απλά διακριτικοί. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, πολλές θα είναι και οι απόπειρες για επανασύνδεση, και με μεγάλη τελικά επιτυχία.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Σκορπιός: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο Άρης και ο Ερμής σε πολύ καλές όψεις προς το ζώδιο σας, σας κάνουν το πόλο έλξης για άτομα που ανήκουν στο παρελθόν σας, ή και ακόμη στο παρόν σας. Σε όποια φάση ζωής και να είστε, να προετοιμαστείτε γιατί σας έρχονται προτάσεις, που θα δυσκολευτείτε να πείτε ΟΧΙ. Μερικοί του ζωδίου μέσα στο τρέχον 2017, θα δεσμευτούν – συγκατοικήσουν.

 Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΤΡΙΑ  ΚΑΡΟ

Εσείς και τα παράπονα σας, τελικά θα πετύχετε τον σκοπό σας. Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, θα σας κάνει όλα τα χατίρια. Επίσης, κάποιοι από τους συντρόφους των Τοξοτών…

θα τελειώσουν οριστικά με το παρελθόν τους, αφήνοντας τον δρόμο ανοιχτό για καινούργιες δεσμεύσεις. Οικονομικές επιτυχίες είναι στα καθοδόν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΞΙ  ΚΥΠΕΛΛΟ

Το μυαλό σας το πύρινο και το ορθό, σας λεει να φύγετε από την μέτρια σχέση που έχετε. Ακριβώς το αντίθετο βιώνει η καρδιά σας. Σίγουρα άμεσα θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, που θα είναι μόνο υπέρ σας. Πολλά και τα πρόσωπα των φίλων, που θα σας πουν την άποψη τους. Μην ακούσετε κανέναν. Ένα καλό νέο, θα σας έρθει από οικονομική – νομική σας υπόθεση.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος: Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Μην κάνετε αναδρομές στο παρελθόν …και τις  όποιες όμορφες στιγμές περάσατε τότε. Μόνο σας καθυστερεί σαν διαδικασία. Αν κάποιος σας θέλει, ας βρει λοιπόν τους πρακτικούς – επικοινωνιακούς τρόπους, για να σας ξανα-πλησιάσει. Η θεραπεία των χωρισμένων, θα προκύψει μέσα από μοιραίο έρωτα, που θα εμφανιστεί την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου – τέλος 2017.

Δυναμική  ημέρας: 3/5

Ιχθείς: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΚΑΡΟ 

Είναι μια πολλή καλή περίοδος, που θα σας κάνει να ψάξετε αλλά και να βρείτε λύσεις, για όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σας προβληματίζουν. Οι σχέσεις και οι άνθρωποι, που πια δεν είναι ταιριαστοί με εσάς, θα θελήσετε να τους απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας. Αντιθέτως κάποιους άλλους, θα τους φέρετε μέσα στην ζωή σας. Αυτό θα οδηγήσει σε δεσμεύσεις, αλλά και νέους καρμικούς έρωτες.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: