Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τρίτη 19/09

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τρίτη 19/09

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Κινηθείτε με μέτρο και λογική. Πολλά αυτά που θα σας προτείνουν και εσείς πρέπει να σκεφτείτε πολλάκις. Σίγουρα και πάντα με γνώμονα τον προσωπικό σας συμφέρον.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ 

Έχετε για ακόμη μια φορά μπλέξει το παρελθόν… μέσα στο παρόν σας. Αυτό είναι μια γενικότερη ανασφάλεια που έχετε και τελικά θα πρέπει να την προσπεράσετε.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Δίδυμοι: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Είσαστε πραγματικά μόνοι, σε όλα αυτά που περνάτε αυτήν την εποχή. Ίσως καλύτερα έτσι. Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί και το κατάλληλο ταίρι να σας αγαπήσει.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Όλα τα βλέπετε μέσα από το πρίσμα της ωριμότητα και της σοφίας, που πια έχετε αποκτήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δεσμό σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε πριν φύγει αυτός ο μήνας. Μην χάνετε τον χρόνο σας, και μιλήστε πιο ανοιχτά σε αυτόν που σας ενδιαφέρει για τα αληθινά σας συναισθήματα και προθέσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Παρθένος: Ο ΑΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη αναστάτωση, για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην αισθηματική και την οικογενειακή σας καθημερινότητα. Φέρετε ευθύνη για την στάση και την παθητικότητα σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Είναι μια πολύ καλή εποχή, που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, μέσα από ακούσματα και δράσεις που θα σας οδηγήσουν, σε μια οικονομική ανεξαρτησία.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά φλερτ αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι που σας ανανεώνει, προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάντως κάποιος νέος έρωτας σας πλησιάζει.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Ο λόγος σας είναι δυναμικός και κάθετος. Αυτό σαν χαρακτηριστικό σας, δίνει και μια αίσθηση ασφάλειας στον άνθρωπο σας… αλλά και στους κοντινούς σας ανθρώπους- συνεργάτες

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Οι σκέψεις και οι εικόνες από το παρελθόν, σας έχουν κολλήσει μέσα στο  μυαλό και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε το παρόν σας, αλλά και όλα αυτά που σας έρχονται.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Υδροχόος: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Μπορείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεδιπλώσετε τις σκέψεις που έχετε κάνει, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι και το ταίρι σας έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβριος, θα σας φανερώσουν πολλά μυστικά και κρυφές πληροφορίες, που θα σας αναστατώσουν μόνο ευχάριστα. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα πέσει στα χέρια σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: