Τσιγγάνικη Τράπουλα. 03-05/04

Τσιγγάνικη Τράπουλα. 03-05/04

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ 

Είσαστε σε μια ψυχική και πνευματική εγρήγορση αυτές τις ημέρες, όπου και αναζητάτε τρόπους που θα μπορέσετε να πάτε την ζωή σας, αισθηματική και οικονομική, σε ένα άλλο πιο ασφαλές επίπεδο. Αφροδίτη και Άρης συμμαχούν… και σας προσφέρουν και τα δύο νωρίς τον Απρίλιο.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Οι προσωπικές δοκιμασίες του γήινου σας ζωδίου,  είναι στο τέλος τους. Από την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, εσείς θα διαπιστώσετε ραγδαίες εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν και θα φέρουν μια καλύτερη ψυχολογία. Με αυτό το όπλο λοιπόν, μπορείτε να φέρετε τις ισορροπίες και πάλι στην ζωή σας. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Οι ευκολίες που αναζητάτε, σε εργασία πλησιάζουν και σας ανταποδίδουν στο πολλαπλάσιο κόπους και προσπάθειες ετών.  Όσοι κάνουν σκέψεις για επέκταση των δραστηριοτήτων τους, στο εξωτερικό ή με νέους συνεργάτες, θα έχουν και τις ευνοϊκές όψεις των άστρων να τους ανοίγουν μεγάλους δρόμους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Υπάρχουν πια οι κατάλληλες προϋποθέσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να ξεφύγετε από τις παλιές σας συνήθειες και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία. Ο άνθρωπος σας θα έχει μια μεγάλη αγκαλιά για εσάς και μέσα από την στήριξη του, όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Ξεχωρίζετε αυτήν την εποχή,  από την έντονη σας κινητικότητα και κάθετο λόγο, που δεν αφήνει άλλα περιθώρια για λάθη και παρεξηγήσεις. Στα καλά του νέου μήνα, είναι και μια σειρά από προσωπικές σας επαγγελματικές επιτυχίες – δραστηριότητες, που θα σας βάλουν σε άλλους κύκλους συνεργασιών.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Με τόσα που συμβαίνουν σε επίπεδο αστρολογικών, σίγουρα όλα είναι πιθανόν να βγουν στον δρόμο σας. Από μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση, μέχρι και τυχερά χρήματα.  Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές δεσμεύσεις, ο ανάδρομος Ερμής, ίσως και να σας φέρει πιο εύκολα σκέψεις για γάμο – οικογένεια.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε πια …και χωρίς να είσαστε κάτω από πίεση τρίτων καταστάσεων. Με το τρίγωνο των αέρινων ζωδίων, να επηρεάζεται από Ερμή και Αφροδίτη, θα περάσουν από τον δρόμο σας, ευκαιρίες που σίγουρα θα σας φέρουν χρήμα και σταθερότητα. Ίσως και έναν νέο έρωτα.  

Εύνοια Ζωδίου:+

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Οι σκέψεις που περνάνε αυτήν την εποχή από το μυαλό σας, το ασταμάτητο και το απροσδόκητο, ακουμπούν την αισθηματική σας ζωή, που δεν έχει πια καμία σχέση με αυτό που είχατε ονειρευτεί. Είναι λοιπόν στο δικό σας χέρι και ικανότητα, να κάνετε τις άμεσες σας διορθώσεις, και όλα να έρθουν στο σημείο το επιθυμητό.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Εσείς με τόσα πολλά θέματα που έχετε κατά νου, μάλλον δεν έχετε προσέξει τον νέο έρωτα που τόσο καιρό σας κυκλώνει και σας δίνει σινιάλα. Με τα άστρα να σας προσφέρουν για τις ερχόμενες εβδομάδες, τις καλύτερες τους όψεις, σίγουρα θα εκπλαγείτε με αυτό που θα σας προσφερθεί.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Δεν χαλάτε την διάθεση και την ησυχία σας για κανέναν. Άρης και Κρόνος μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, σας έχουν κάνει απόρθητους, για όλους και όλα.  Σίγουρα τώρα αισθάνεστε πιο ασφαλείς από κάθε άλλη φορά, απλά να είστε προετοιμασμένοι, καθώς  η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, θα φέρει σε όλα τα γήινα ζώδια… πολλή αγάπη!

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Πολλές οι υποχρεώσεις με τις οποίες παλεύετε αυτό το διάστημα, και μέχρι στιγμής είστε υπό έλεγχο. Αυτό που μπορεί να σας βγάλει ωστόσο από την στωική σας σειρά – ισορροπία …είναι ένας διαφορετικός – κεραυνοβόλος έρωτας, που σίγουρα θα συμπληρώσει ιδανικά και μόνιμα, την προσωπική σας ζωή.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν ξέρετε ακόμη τι παρασκήνιο πιθανόν και να υπάρχει στην εργασιακή σας καθημερινότητα, άρα το καλύτερα θα ήταν να παραμείνετε αφανείς και αδιάφοροι. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τα μέσα του Απριλίου, θα έχει σίγουρα βγάλει στην φόρα, τα πρόσωπα και τα προσωπεία… σε συναδέλφους και συνεργάτες!

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: