Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Τρίτη 09/01

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Τρίτη 09/01

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός : ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι πληγές σας οι ερωτικές είναι ακόμη ανοιχτές … και σας κάνουν να θέλετε, για ακόμη μια φορά να πάτε πίσω στο πρόσφατο παρελθόν σας, και να μιλήσετε στον πρώην σύντροφο σας. Σε μια ίδια συναισθηματική κατάσταση, βρίσκεται και η άλλη πλευρά, που κάνει σκέψεις.. ακόμη και για μια ευκαιρία επανασύνδεσης.

Ταύρος : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Έχουν γίνει πολλές άσχημες κόντρες και λόγια μέσα στην σχέση σας, και το τωρινό αποτέλεσμα, είναι εσείς οι δύο να έχετε παγώσει τις μεταξύ σας επικοινωνίες. Σε όλο αυτό που σας συμβαίνει και ευτυχώς είναι μόνο προσωρινό, και από τα μέσα του Ιανουαρίου, θα έρθετε και πάλι σε μια αισθηματική ισορροπία.

Δίδυμοι : ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Η τύχη και η εύνοια των άστρων… και για το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι στρωμένες μπροστά σας, και σας δίνουν όλα αυτά που σας έχουν λείψει και στον τομέα των εργασιακών και των ερωτικών. Είναι μια εποχή, που μέσα από τους κόπους σας, θα δώσει και στους χωρισμένους, τις ευκαιρίες για σμίξιμο.

Καρκίνος : ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν θα χρειαστεί να μείνετε για πολύ ακόμη στην αναμονή, και να περιμένετε αυτόν που αγαπάτε, και που μόνο για εγωιστικούς λόγους… είναι μακριά σας. Οι μέρες με την σελήνη, να υποστηρίζει τις δράσεις και τους σκοπούς σας, θα σας φέρει μπροστά σε επανασύνδεση, αλλά και πολλές ευκαιρίες για να κάνετε κάτι περισσότερο μαζί.

Λέων : ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η ευγένεια και το αριστοκρατικό σας στυλ, έχει γοητεύσει μια καινούργια προσωπικότητα που κινείται στους χώρους… των φίλων σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας έρθουν προτάσεις – προσκλήσεις, που θα σας κάνουν να ξεκαθαρίσετε την σχέση. Θα εκπλαγείτε.

 Παρθένος :  ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Εκπλήξεις σας περιμένουν από κάποιον φίλο σας, που επιθυμεί μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας κάνει κάποια σύσταση, έναν γνωστό του, υπό τη μορφή προσωπική γνωριμίας – μοντέρνα  προξενιά. Ακούστε, ζυγίστε και πάρτε την απόφαση σας. Εσείς που έχετε κάποιο ταξίδι μπροστά σας, για να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, ίσως και να βρείτε μικρές καθυστερήσεις.

Ζυγός : ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Θα πρέπει ο άνθρωπος σας, να σας δώσει κάποιες εξηγήσεις, που συσχετίζονται  με το παρελθόν του, και που αυτό κατά καιρούς, εμφανίζεται και σας αναστατώνει. Όπως και να είναι η πραγματική κατάσταση, εσείς δεν είσαστε υποχρεωμένοι να το ανέχεστε.

Σκορπιός : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν σας τρομάζει η μοναξιά, ούτε οι αισθηματικές αποτυχίες του παρελθόντος. Αυτό που χρειάζεστε και θα το καταφέρετε, είναι να πατήσετε καλύτερα οικονομικά στα πόδια σας, και να βρείτε ένα σωστό σύντροφο… που μπορεί να σας ζεστάνει και πάλι την καρδιά σας.

Τοξότης : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Οι μέρες έχουν πολύ και ασταμάτητο τρέξιμο για εσάς, που όλοι σας χρειάζονται κοντά τους. Οι φίκοι σας, σας έχουν χάσει και σας ζητούν στην παρέα τους, η οικογένεια σας είναι …πάντα γεμάτη απαιτήσεις από εσάς, αλλά και το ταίρι σας, που διαμαρτύρεται για τον λίγο χρόνο που του αφιερώνετε.

Αιγόκερως : ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Δύο καρδιές χτυπούν για εσάς και σας το έχουν καταστήσει σαφές. Φυσικά από την μια αυτό σαν άνθρωπο, σας κολακεύει, αλλά από την άλλη, δεν θα πρέπει να δίνετε παράταση σε μια τέτοια κατάσταση, που ίσως κάποιους να τους πληγώνει. Σκεφτείτε και μέσα στον μήνα, πάρτε την απόφαση σας.

Υδροχόος : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το μυαλό σας, έχει πιαστεί σε μια καινούργια γνωριμία, που δεν έχει ακόμη ανοιχτεί. Οι μέρες με το σύμπαν  σας δίνουν … τις δυναμικές που θέλετε, αλλά και μια καλύτερη ψυχολογία, για να κάνετε τις επόμενες επικοινωνιακές κινήσεις, και να κερδίσετε την ερωτική μάχη.

Ιχθείς : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Ότι και να κάνετε η καρδιά σας, έχει μείνει πίσω σε μια κατάσταση ερωτική, που δεν την έχει ακόμη ξεπεράσει. Κάποιες ελπίδες και φως…  θα φανεί από τα μέσα του Ιανουαρίου και μετά, που τυχαίες επαφές – συναντήσεις, θα ανοίξουν τους δρόμους για επανένωση.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: