ΖΩΔΙΑ: 09/07 – Η Πανσέληνος θα φέρει τα ταίρια πιο κοντά!

 

ΖΩΔΙΑ: 09/07 – Η Πανσέληνος θα φέρει τα ταίρια πιο κοντά!

 

Όλος ο αστρολογικός κόσμος περιμένει αυτήν την Πανσέληνο την  Κυριακή 09/07, στο ζώδιο του Αιγόκερου. Το ιδιαίτερο και διαφορετικό

στο εν λόγω αστρολογικό φαινόμενο είναι ότι, θα ανακατέψει την τράπουλα σε υποθέσεις αγάπης – γάμων αλλά και λυτρωτικών διαζυγίων.

 

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός:  Εσείς είστε από τους πρώτους που οι όψεις του Άρη με την Πανσέληνο, θα σας φέρουν στα πόδια σας, ειδήσεις και άτομα, που τόσο καιρό καρτερείτε. Αυτό μπορεί να εμπεριέχει και αποχρώσεις και εκκρεμότητες από τα παλιά.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Ταύρος:  Ασχοληθείτε αυτήν την περίοδο πιο πολύ με τον εαυτό σας και με την εξωτερική εμφάνιση σας ειδικότερα. Μέσα σε σχέσεις και πέριξ καταστάσεις, μάλλον κάπου αφήσατε – ξεχάσατε τον εαυτό σας. Αυτό όμως δεν πτοεί κανέναν σας, και με την καλή σας διάθεση θα απολαύσετε το Καλοκαίρι.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

 

Δίδυμοι:  Υπάρχει μια ψυχολογική ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μείνετε εκεί, έως ότου αισθανθείτε ασφαλείς και καλά. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα, που έχει τις ρίζες του στην ερωτική απογοήτευση, αλλά είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Καρκίνος: Εσείς και τα ευχάριστα λόγια σας, έχουν πιάσει στον έρωτα σας, την καρδιά κάποιου ατόμου, που έχει σκοπό, να σας πλησιάσει πιο έντονα, τις επόμενες ημέρες. Είστε αυτοί, που μέχρι να φύγει αυτό το Καλοκαίρι, θα έχουν βρει σίγουρα το έτερον τους ήμισυ.  

Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Λέων:  Θα χρειαστεί να περιμένετε όλα αυτά που σας έχε υποσχεθεί ο άνθρωπος σας. Υπάρχουν κάποιες αντιξοότητες και προβλήματα στην καθημερινότητα του, που τον καθυστερούν από τα κοινά σας σχέδια. Μέχρι τότε, εσείς καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την δική σας ζωή.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

 

Παρθένος: Ο αστρολογικός ουρανός είναι υπέρ σας, και σας δίνει αυτά που έχετε ευχηθεί.  Για τα εργασιακά σας, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, που ίσως και να σας φτάσουν εκεί που ζητάτε. Κληρονομικά – πωλήσεις – νομικά, θα σας αποζημιώσουν. Η αγάπης θα έρθει μέσα στον μήνα.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Ζυγός: Έχετε δώσει υποσχέσεις αγάπης και σε πολλά διαφορετικά άτομα. Με την Αφροδίτη να φωτίζει όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, εσείς θα πρέπει να πάρετε μια  αληθινή απόφαση, για το τι τελικά σας ταιριάζει και με ποιον. Όλα τα άλλα θα πρέπει να φύγουν από τον δρόμο σας.

Αστρολογική εύνοια: 3/5

 

Σκορπιός: Είσαστε σε μεγάλη αναστάτωση, μετά από αυτά που σας έχει πει ο άνθρωπος σας. Εσείς καλείστε να πάρετε αποστάσεις, από αυτά και να σκεφτείτε με πιο σοβαρή λογική αυτήν την φορά. Μην επιτρέψετε στα ένστικτα και τα συναισθήματα να σας συνεπάρουν. 

Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Τοξότης: Υπάρχουν ακόμη κάποια θολά ή μυστικά κομμάτια στην ζωή – παρελθόν του συντρόφου σας…που επιθυμείτε να μάθετε. Θα σας τα αποκαλυψει όταν θα είναι έτοιμος.Πάντως δεν υπάρχει κάτι συνταρακτικό να ακούσετε.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

 

Αιγόκερως: Πολλά τα καλά λόγια και οι φιλοφρονήσεις, που ακούτε αυτήν την εποχή από τον κόσμο γύρω σας. Αυτό θα έχει μια πιο ερωτική χροιά, από μια πιο ιδιαίτερη προσωπικότητα, που επιθυμεί να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό.

Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Υδροχόος: Μπορείτε να οργανώσετε τα προγράμματα σας, μαζί με τον άνθρωπο σας, και χωρίς να αγχώνεστε ότι κάτι πάει λάθος. Το παρελθόν και τα άσχημα, έχουν πια λήξει και το μόνο που ζητάτε  είναι συναισθηματική και οικονομική πια ασφάλεια. 

Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Ιχθείς: Μπορείτε να πείτε αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, στον σύντροφο σας και θα δείτε ότι θα πάρει το μέρος σας και θα συμφωνήσει. Η εποχή και τα άστρα, σας ωθούν ακόμη και για μόνιμες δεσμεύσεις.

Αστρολογική εύνοια: 5/5

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: