Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΖΩΔΙΑ-Απαντήσεις για τους Χωρισμένους και τους Ερωτευμένους!

ΖΩΔΙΑ-Απαντήσεις για τους Χωρισμένους και τους Ερωτευμένους!

Ο Ερμής σε λίγες ημέρες, στις 17/10 περνάει στον Σκορπιό. Μια εποχή που θα αφήσει ανοιχτό μόνιμα το πράσινο φως, σε όλους αυτούς που επιθυμούν να τα ξανα – βρουν με κάποιον πρώην σύντροφο – σύζυγο τους.

Αναλυτικές Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια:

Κριός: Είστε σε διαδικασίες μεγάλων αλλαγών, και το μόνο που μπορείτε να πείτε είναι ότι δεν έχετε πια καμία διάθεση, για να ζήσετε τις άσχημες επαναλήψεις χωρισμών και ότι συνεπάγεται γύρω από αυτό. Από τις πρώτες ημέρες κιόλας του Σκορπιού ( 23/10), που οι αστρολογικές όψεις προς τον ζωδιακό σας οίκο θα είναι ευνοϊκές, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θα μείνει κοντά σας και τι θα χαθεί, από την καθημερινότητα σας.

 

Ταύρος: Μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι από όλα αυτά που έχουν προκύψει, αλλά το γήινο στοιχείο του ζωδίου σας είναι αυτό που θα σας κρατήσει στον αφρό. Σχέσεις που δεν πηγαίνουν προς την κατεύθυνση της εξέλιξης, με την δική σας παρέμβαση θα τερματιστούν, πριν την νέα Σελήνη του Οκτωβρίου.

 

Δίδυμοι: Το πιο σωστό που έχετε να κάνετε είναι να μην αλλάξετε την στάση και τις προτάσεις …που έχετε κάνει σε ανθρώπους, που σας έχουν δείξει άπειρες φορές την εμπιστοσύνη τους. Όλο το αστρολογικό σύστημα κινείται υπέρ σας, και σας δίνει ένα προβάδισμα σε όλα αυτά που ζητάτε να ολοκληρώσετε, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή.

 

Καρκίνος: Το κλίμα μέσα στην αισθηματική σας σχέση είναι ηλεκτρισμένο, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ίσως οι δεσμοί, τα ερωτικά λόγια να έχουν πια ξεφουσκώσει. Οργανώστε τα προγράμματα σας, και φροντίστε να κάνετε ότι μπορείτε για να αναθερμάνετε τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

 

Λέων: Η διαίσθηση σας είναι πάντα ένας σωστός οδηγός. Διατηρείτε μια ισορροπία στην ερωτική σας πραγματικότητα και αυτό αν συνεχιστεί, μέσα στον Νοεμβρίου ίσως και να σας οδηγήσει και ένα σκαλί πιο πάνω. Ίσως και μια δέσμευση. Ακόμη και οι Λέοντες που είναι μόνοι τους αυτό διάστημα, θα βρουν κάποιον να τους τραβήξει την προσοχή.

 

Παρθένος: Συνεχίζετε να έχετε μια καχυποψία …για όλους και για κάθε τι που σας λένε. Δεν ανήκετε και στα πιο εύκολα και προσιτά ζώδια. Αυτό όπως σαν επιφυλακτική συμπεριφορά… είναι κάτι που σας απομακρύνει από τους κοινωνικούς σας κύκλους. Για αυτούς που είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις, ίσως να υπάρξουν κάποιοι διαπληκτισμοί που όμως θα υποχωρήσουν.

Ζυγός: Ένα κομμάτι από την καρδιά σας είναι ακόμη στο παρελθόν. Αυτό όμως αδικεί ή και ακόμη χειρότερα, στεναχωρεί τον σύντροφο σας. Σίγουρα δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη να κρατήσετε αυτήν την διπλή κατάσταση. Οι Ζυγοί, που είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν σε κάτι παλιό, ίσως και να βρουν κάποιον άλλον στην θέση τους.

Σκορπιός: Μοναδικές στιγμές ζείτε στην αισθηματική σας πραγματικότητα, που όμως σας δυσαρεστούν. Οι περισσότεροι είναι σε μια μόνιμη αίσθηση ανασφάλειας μέσα στην ίδια την σχέση τους. Αυτό μέχρι να έρθει η νέα Σελήνη….θα πρέπει να το έχετε διευθετήσει με τον άνθρωπο σας. Ίσως κάτι ανάλογο να συμβαίνει και από πλευράς του.

Τοξότης: Πολλά αυτά που ακόμη δεν γνωρίζετε. Πολλά και αυτά ίσως που δεν θέλετε να μάθετε. Οι αισθηματικές περιπέτειες του παρελθόντος, ίσως και να σας ξαναπλησιάσουν και να ζητήσουν από εσάς μια ακόμη ευκαιρία για επανασύνδεση και αποκατάσταση, των ερωτικών σχέσεων. Μην δώσετε τις απαντήσεις σας, σκεφτείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ασφάλεια.

Αιγόκερως: Αυτά που ζητάτε, δεν είναι έτοιμα  να γίνουν. Χρειάζεται ακόμη χρόνος για να εμπιστευτείτε καινούργιες γνωριμίες που μόνο πρόσφατα μπήκαν στον δρ

όμο σας. Είστε και από την φύση σας δύσπιστοι. Ο καινούργιος μήνας του Σκορπιού, σας βάζει σε ένα καλύτερο mood και σας σπρώχνει σε άγνωστε νερά. Αυτό το διάστημα, οι περισσότεροι ελεύθεροι θα βρουν τον άνθρωπο τους.

 

Υδροχόος: Διατηρείτε πάντα τις επιφυλάξεις σας για οτιδήποτε καινούργιο σας πλησιάζει. Αυτό σίγουρα είναι και ένα καλό φίλτρο για την καρδιά σας, που είναι γεμάτη μπαλώματα και πίκρα. Το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα έχετε εσείς οι αδέσμευτοι σοβαρές και ποιοτικές προτάσεις ….για νέα σχέση, από άτομο που ταιριάζει στα δεδομένα σας.

Ιχθείς: Κρατάτε μεγάλα μυστικά. Αυτό έχει να κάνει με το άτυχο παρελθόν σας και ότι διαδραματίστηκε εκεί. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσετε και να δείτε με μια πιο ανάλαφρη ματιά, αυτά που σας ανοίγονται μπροστά σας. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας, λειτουργεί καταλυτικά και επανασυνδετικά, και ίσως και να φέρει στο παρόν σας, κάτι από τα παλιά.

 

Αρέσει σε %d bloggers: