ΖΩΔΙΑ-Επανασυνδέσεις και νέοι Έρωτες!

ΖΩΔΙΑ-Επανασυνδέσεις και νέοι Έρωτες!

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Μην κάνετε τόση φασαρία γύρω σας. Το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως στον δρόμο σας, και σας περιμένει.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Οι απόψεις οι ακραίες που έχετε, ίσως και να μην βρίσκουν το ταίρι σας σύμφωνο. Η συζήτηση, είναι κάτι που θα μπορούσε να σας λύσει πολλά.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Έτσι όπως το πάτε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μείνετε, και πάλι μόνοι σας. Ίσως και να πρέπει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Κάτι από το παρελθόν θα σας θυμηθεί μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, και θα ζητήσει να σας μιλήσει, παρουσιάζοντας σας νέα δεδομένα.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: Λόγια, σκέψεις και συναισθήματα έχουν γίνει ένα κουβάρι μέσα στο  μυαλό σας. Κάνε αυτόν τον καιρό ότι καλύτερο μπορείτε, για τον εαυτό σας.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Είναι οι δικές σας επιλογές, που σας έχουν φέρει σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Ίσως είναι μια καλή εποχή για απολογισμούς.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω, από αυτά που ήδη κάνετε προς τον άνθρωπο σας. Αφήστε την άλλη πλευρά να σας προσεγγίσει.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Υπάρχει αρκετό συναίσθημα, μέσα σε αυτήν την σχέση για να πάτε σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Τα οικονομικά θα διορθωθούν.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε κερδίσει πολλά στοιχήματα, σε επίπεδο αγάπης. Αυτό που αναμένεται μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, θα σας δέσει για πάντα.

 

Αιγόκερως – ζώδιο της Γης: Δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να πείτε πολλά. Το ταίρι σας, έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε, να σας φέρει πιο κοντά μέσα στην αγκαλιά του.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Οι σκέψεις, που κάνετε ίσως και να σας οδηγούν σε ένα λάθος μονοπάτι. Από την ερχόμενη εβδομάδα, πράξτε πιο δυναμικά.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Οι επαγγελματικές επιλογές, είναι αυτές που σας έχουν απομακρύνει από την αισθηματική σας ζωή. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει άμεσα.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: