ΖΩΔΙΑ. Ερωτικές προβλέψεις από 10-20/05

ΖΩΔΙΑ. Ερωτικές προβλέψεις από 10-20/05

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Εσείς και το πύρινο σας στοιχείο, δεν είστε για κουτσομπολιά. Πείτε ευθέως σε αυτόν που σας ενδιαφέρει, το τι μπορείτε να προσφέρετε και το τι επιθυμείτε, και αφήστε τον να σας απαντήσει. Η πίεση, δεν είναι κάτι που θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Ταύρος : Έχετε ενοχληθεί από τις προβληματικές συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Μιλήστε και πείτε λοιπόν, και τις δικές σας προτάσεις. Τα αστρολογικά, σίγουρα σας δίνουν την εύνοια και τις λύσεις που ζητάτε. Στα οικονομικά σας, θα έχετε θετικές ειδήσεις.

 

Δίδυμοι: Μπορείτε να αφήστε πια το μυαλό σας, να απαγκιστρωθεί, από τα λάθη και τον πόνο του παρελθόντος. Αυτό και κάτω από έναν Ήλιο που πλησιάζει….θα σας προσφέρει ποικίλες ευκαιρίες, σίγουρα θα κάνει να αγκαλιάσετε νέους ανθρώπους. Η οικονομική σταθερότητα, είναι στο μενού.

 

Καρκίνος: Όλα αυτά που έχουν περάσει από το  μυαλό σας, σαν σενάρια, για την σχέση σας, το πιο πιθανόν να γίνουν και πραγματικότητα. Αυτό είναι και  κάτι που ο άνθρωπος σας, θα το ενισχύσει μέσα από τις δικές του πράξεις. Επίσης, κάποια χρήματα, που περιμένετε σας έρχονται.

Λέων :  Τα λόγια σας έχουν κάνει κάποιον από τον στενό σας κύκλο, να σας βλέπει πλέον λίγο διαφορετικά. Μέσα σε αυτές τις επόμενες ημέρες, και πριν να φύγει ο Μάιος, θα έχετε ερωτική εξομολόγηση, που πιθανόν να σας αφήσει και με το στόμα ανοιχτό.

 

Παρθένος : Έχετε πάρα πολλά που πρέπει να κάνετε αυτήν την χρονική περίοδο. Αυτό περιλαμβάνει τα ξεκαθαρίσματα σας, με το παρελθόν, αλλά και την παραπάνω προσοχή σας, σε υποθέσεις οικονομικών. Το Καλοκαίρι, έρχεται και σας δίνει μεγάλες και ευχάριστες ευκαιρίες.

 

Ζυγός:  Υπάρχουν κάποια μικρά αγκάθια μέσα στην σχέση σας, που προέρχονται από την μεριά, του ανθρώπου σας. Οι μέρες απαιτούν προσοχή και συζητήσεις, που θα σας βάλουν μέσα στην σεζόν του Καλοκαιριού με τις καλύτερες των προδιαγραφών. Η εργασία σας…εξελίσσεται.

Σκορπιός :  Μπορεί να σας έχουν μείνει κάποιες άσχημες στιγμές από το παρελθόν, αλλά το παρόν σας, σας έχει πολλές και καλές εκπλήξεις για την ερωτική σας ζωή. Νέος έρωτας, θα σας εμφανιστεί και θα κάνει ότι είναι δυνατόν, για να σας κατακτήσει.

 

Τοξότης:  Είσαστε από τα πιο έξυπνα ζώδια, και αυτό κάνει τον άνθρωπο σας, να αισθάνεται άνετα. Μέσα στο επόμενο διάστημα,  που θα οικονομικά και των δύο πλευρών θα έχουν σταθεροποιηθεί, σίγουρα θα ανοίξουν και οι σχετικές προτάσεις για δεσμεύσεις και…όχι μόνο!

 

 Αιγόκερως : Κάτι αλλάζει, αυτό έχει να κάνει με την ψυχολογία σας που βελτιώνεται μέρα με την  ημέρα. Οι τελευταίες ημέρες, του Ταύρου….σας τροφοδοτούν με πολύ καινούργιο κόσμο, νέες επαφές, και εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

 

Υδροχόος: Η εποχή του Μαΐου σας δίνει πολλά και καλά γεγονότα. Έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις και στο τώρα αυτό που ζητάτε, είναι να κάνετε τα προγράμματα σας, με τον άνθρωπο σας, για το Καλοκαίρι και τις διακοπές σας. Πολλές και οι περιπτώσεις των επανασυνδέσεων.

 

Ιχθείς: Με τόσο καλά αστρολογικά πάνω από τον οίκο σας, εσείς θα έχετε ότι ζητήσετε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν πιο ώριμες συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, που θα σας βάλουν σε μια σειρά για δεσμεύσεις. Το παρελθόν, ίσως και σε κάποιους να εμφανιστεί…με απαιτήσεις.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: