Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΖΩΔΙΑ- Ερωτικές Προβλέψεις. Αστρολογική Ταρώ – Σαβ/Κο 06+07/ΙΑΝ

ΖΩΔΙΑ- Ερωτικές Προβλέψεις. Αστρολογική Ταρώ – Σαβ/Κο 06+07/ΙΑΝ

 

ΚΡΙΟΣ: Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι συγκρουσιακές καταστάσεις που ζείτε μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, δεν είναι αυτό που είχατε κατά νου. Σίγουρα δυο επιθετικοί πλανήτες, Άρης και Κρόνος, δεν βοηθάνε προς την νηνεμία. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι μέχρι τις 20/01, να αναβάλετε σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις, στα οικονομικά σας αλλά και ζητήματα που ακουμπούν την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Δέχεστε επίθεση εκ των έσω και κυρίως από το ταίρι σας. Σίγουρα δεν έχετε χαρακτηριστεί και σας ο ιδανικότερος σύντροφος, και αυτό σας αποδίδει μειονεκτήματα, που είναι φανερά στους γύρω σας και ιδίως στον άνθρωπο της ζωής σας. Κάντε την αληθινή σας προσπάθεια να αλλάξετε το κλίμα μεταξύ σας, και θα δείτε που και η δική σας ψυχολογία θα ανυψωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Όσο αφορά τους ανθρώπους που σας περικυκλώνουν, σίγουρα δεν είστε ικανοποιημένοι. Έχετε σκεφτεί ήδη τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε. Οι  3-5 μέρες προσεχώς, σας δίνουν τον δυναμισμό που χρειάζεται για να μιλήσετε σε φίλους – οικογένεια και συνεργάτες για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Εστιάστε στο παρόν, και αφήστε το παρελθόν μακριά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα κάνετε μεγάλες αλλαγές, στα πάντα. Οι μέρες είναι άκρως δημιουργικές για να ισορροπήσετε τον αισθηματικό και το επαγγελματικό σας τομέα. Ο μεγάλος παρορμητισμός και ανυπομονησίας, δεν είναι αυτό που χρειάζεται αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Αναθεωρείστε τις στάσιμες απόψεις σας και αφήστε έναν αέρα ανανέωσης, να σας γεμίσει την καθημερινή σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Φωτίζεστε από όλα τα άστρα. Οι μέρες είναι ιδανικές για να ξεφύγετε από όλα αυτά που σας βαραίνουν. Η αφοσίωση στους στόχους σας, είναι αυτή που θα σας αποδώσει και τα θετικά αποτελέσματα. Οι συναισθηματικές καταστάσεις, θα μεταλλαχθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό …που θα γεμίσει την καρδιά σας.  Ο νέος μήνας του Υδροχόου προσεχώς πάντως…, αναμένεται δημιουργικός.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Το σύμπαν προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για όλα αυτά που πρέπει να προσέχετε. Αυτό αφορά σίγουρα και την αισθηματική και την επαγγελματική σας υπόσταση. Οι πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας 08/01, σας βάζουν μέσα σε νέο κόσμο, που μπορεί να σας παρασύρει σε δρόμους με οικονομικό και αισθηματικό κέρδος. Αποφύγετε τις φούσκες του παρελθόντος.

 

 

ΖΥΓΟΣ: Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να κάνετε τις κινήσεις σας, για να κατακτήσετε το άτομο που σας γοητεύει. Όλα τα αστρολογικά σας ενισχύουν για να μπορέσετε, να ορθοποδήσετε στους τομείς της ζωής σας, που είχατε αφήσει σε αδράνεια.  Οι οικονομικές σας δυνατότητες, θα ενισχυθούν και θα σας παρουσιάσουν ευκαιρίες …για να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Η τάση ανεξαρτησίας που έχετε, ίσως και να παρεξηγηθεί από τον άνθρωπο σας. Μπορεί να έχετε πιεστεί αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά σίγουρα ένας σοβαρός διάλογος θα σας έλυνε τις αντιθέσεις.  Σίγουρα ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, αλλά σίγουρα ξεκινήστε να τροποποιείτε θέματα που σας ενοχλούν, πριν αυτά γιγαντωθούν και σας πνίξουν.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Έχετε ευτυχώς ανακτήσει τον αυθορμητισμό σας. Οι μέρες με τουλάχιστον 2 πλανήτες να σας ευνοούν, σας ανοίγουν τους δρόμους, για εξελίξεις και επιτυχίες. Θα καταφέρετε να υπερβείτε τις αναστολές και την παθητικότητα του τελευταίου καιρού και να κάνετε κίνηση ματ. Επίσης, μην σπάσετε ακόμη τουλάχιστον, του δεσμούς με το παρελθόν, δεν είστε έτοιμοι.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Έχετε απορροφηθεί από τις εργασιακές σας ασχολίες και τις οικονομικές σας δυσκολίες. Οι μέρες σίγουρα σας δίνουν πολλά αβαντάζ, και μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδας, για να καταφέρετε να βγείτε από τους στενωπούς, και να αναπνεύσετε. Για τους χωρισμένους Αιγόκερους, είναι μια ιδανική εποχή, που θα δεχτούν μηνύματα για συζητήσεις και συναντήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι επιπόλαιες αποφάσεις δεν είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει. Οι μέρες με μια Αφροδίτη, να οδεύει προς τον επόμενο οίκο, σας δίνουν την υπεροχή του να κυνηγήσετε όλα τα συναισθηματικά σας όνειρα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εκκεντρικό. Απλά μιλήστε με θάρρος και ειλικρινά στο άτομο που έχει τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή. 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Είσαστε ένα βήμα πριν ξεκινήσετε τις μεγάλες εκκαθαρίσεις στην ζωής σας. Πολλά αυτά που σας ενοχλούν και ίσως σας εμποδίζουν από τους δρόμους, που επιθυμείτε να περπατήσετε. Αν αυτό ονοματίζεται, προβληματική αισθηματική κατάσταση, τότε απομακρυνθείτε για το καλό όλων. Αν αυτό, λέγεται άσχημη εργασία, τότε ψάξτε για κάτι  καλύτερο.

 

Αρέσει σε %d bloggers: