ΖΩΔΙΑ : Ερωτικές προβλέψεις…Αστρολογική Ταρώ!

ΖΩΔΙΑ : Ερωτικές προβλέψεις…Αστρολογική Ταρώ!

Το 2ο δεκαήμερο του μήνα, εισέρχεται προσεχώς και δίνει τις καλύτερες αστρολογικές όψεις σε όλα τα ζώδια. Ευνοημένοι ειδικά οι εκπρόσωποι του νερού, που θα δουν την αισθηματική τους ζωή να σταθεροποιείται. Χρήμα και υλική άνεση, για τους Διδύμους και τους Παρθένους, αλλά και πολλά εργασιακά ζητήματα …που θα κλείσουν υπερ των Τοξοτών. Ταξίδια και νέες γνωριμίες…για τους Κριούς και τους Παρθένους!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς αναπνεύστε ελεύθερα. Όλα έχουν πάρει πια την τροπή που επιθυμούσατε. Αυτό αφορά και την προσωπική σας ζωή, που μετά από τόσες πρακτικές δυσκολίες θα βρει και πάλι την ισορροπία της. Πολλά ζευγάρια, μέσα στον ερχόμενο μήνα του Αιγόκερω, θα κάνουν και κάτι περισσότερο στο μεταξύ τους.

Ταύρος: ΤΟ ΑΡΜΑ

Είσαστε το επίκεντρο του αστρολογικού κόσμου. Ξεκινώντας από την δύσκολη ερωτική σας ζωή…θα δείτε ότι άνθρωπος σας, θα σας πλησιάσει επικοινωνιακά περισσότερο, και να σας κάνει κάποιες πιο σοβαρές – μελλοντικές προτάσεις, για το μέλλον σας.

Δίδυμοι: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλά τα θέματα που έχετε ανοίξει, με τον κοινωνικό και εργασιακό σας χώρο. Αυτό που έχει την μέγιστη σημασία, είναι να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας αλλά και να δώσετε στον άνθρωπο σας, να καταλάβει, ότι χρειάζεστε χρόνο και χώρο.

Καρκίνος: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είσαστε στην καλύτερη σας ψυχολογική κατάσταση, και αυτό φαίνεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και στην διάθεση σας, προς τους τρίτους. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα υπάρχουν και κάποιες νέες γνωριμίες – φλερτ, που θα πιάσουν την προσοχή σας.

Λέων: Η ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, ότι είσαστε το απωθημένο, κάποιου. Αυτό ίσως και να σας ανεβάζει το κέφι. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, το μόνο σίγουρο είναι, ότι πολλές οι επικοινωνίες και οι ξαφνικές συναντήσεις, που θα έχετε…που δεν θα είναι τυχαίες.

ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΟΥΡΙΑ- ΦΥΛΑΧΤΑ 2018-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παρθένος: Η ΣΕΛΗΝΗ

Έχετε κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μέσα σε αυτούς που σας θαυμάζουν, είναι και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που θέλει να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο βαθμό. Μέσα στον Δεκέμβριο, θα υπάρξουν γεγονότα, που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά.

Ζυγός: Ο ΗΛΙΟΣ

Εσείς τα καλά παιδιά, του ζωδιακού κύκλου, πάλι έχετε μπλέξει μέσα σε περιπέτειες ερωτικές. Μπορεί αυτό να σας ανεβάζει την διάθεση …αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάποιος στο τέλος θα πικραθεί. Ξεκαθαρίστε από τώρα την  θέση σας, και μην είστε επιπόλαιοι.

Σκορπιός: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Με τους Πλούτωνα – Δίας από μεθαύριο, να σας ευνοεί πολύ, εσείς θα δεχτείτε πολλά ερωτικά πυρά – κρούσεις από το παρελθόν σας. Σίγουρα και εκ ζωδίου, έχετε πολλές εκκρεμότητες, αλλά στο τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε με το χέρι στην καρδιά, να διαλέξετε ποιος είναι πιο ταιριαστός.

Τοξότης: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Πολλά τα υπέρ σας, που θα σας δώσουν την αφορμή …για να μιλήσετε και να πάρετε τις κοινές σας αποφάσεις, με τον  άνθρωπο σας. Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, μέσα στον Δεκέμβριο, θα περάσει την σχέση του, σε ένα άλλο επίπεδο. Τα περισσότερα, θα σας έρθουν και από την μεριά των οικονομικών.

Αιγόκερως: Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ

Μπορείτε να πείτε ότι πια έχετε τα πάντα υπό τον έλεγχο σας. Σε επόμενο στάδιο, έχετε την ανάγκη να λύστε ένα σωρό γρίφους, μέσα στην σχέση σας. Ίσως αυτό να σας βοηθούσε για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Πάντως ο μήνας αυτός, μέχρι να βγει, θα σας έχει καλές εκπλήξεις.

Υδροχόος: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τα άστρα σας χαμογελούν και το ευχάριστο, είναι ότι με τόσο ισχυρή αυτοπεποίθηση, εσείς θα καταφέρετε και πάλι να ισορροπήσετε καταστάσεις, μέσα σε οικογένεια- σχέση και εργασία. Αυτοί που έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση, θα συναντηθούν.

Ιχθείς: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην κυνηγάτε κανέναν και ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος. Έχετε πει και δείξει τα αισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει, άρα τώρα περιμένετε την δική του ανταπόκριση, μέσα φυσικά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Νέοι έρωτες θα πλησιάσουν τους αδέσμευτους.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: