ΖΩΔΙΑ – Ερωτικές Προβλέψεις για Δύο.

ΖΩΔΙΑ – Ερωτικές Προβλέψεις για Δύο.

Κριός : Αυτό το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου που πλησιάζει, θα σας στρώσει ένα σωρό ευκαιρίες… για να μπορέσετε να διορθώσετε οικονομικά και σχέσεις. Ειδικά το δεύτερο, θα σας έρθει πιο εύκολα, καθώς η επανασύνδεση, θα έρθει και μέσα από πρωτοβουλίες της άλλης πλευράς

Ταύρος : Οι σκοπιμότητες και τα κουτσομπολιά των άλλων, δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου. Εσείς μόνο ξέρετε τι συμβαίνει στην σχέση και στον άνθρωπο σας. Ωστόσο, όπως και να έχουν τα πράματα εσείς θα καταφέρετε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας, και να είστε ευτυχισμένοι.

Δίδυμοι : Πολλά αυτά που μονολογείτε, με τον εαυτό σας, για την δύσκολη σχέση που περνάτε. Πιθανόν να μην είστε ακόμη και έτοιμοι, για να πάρετε τελικές αποφάσεις. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας δεδομένα …και θα δείτε ότι όλα θα λυθούν.  

 

Καρκίνος : Μπορεί αυτήν την εποχή να έχετε χαθεί μέσα σε καταστάσεις άσχημες επικοινωνιακές με τον άνθρωπο σας, αλλά ίσως και να φταίτε και εσείς, που ακόμη ασχολείστε με το παρελθόν. Οι μέρες αστρολογικά είναι εξαιρετικές άρα, μέσα από την δική σας την προσπάθεια, μπορείτε να έρθετε και πάλι κοντά.

Λέων : Είσαστε αρκετά επίμονοι, με όλα αυτά που θέλετε να μάθετε για το ερωτικό παρελθόν του ανθρώπου σας, που δεν είναι πραγματικά και ότι καλύτερο. Δεν χρειάζεται αυτό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας, μέσα στην σχέση. Ότι έχετε να μάθετε, να είστε σίγουροι ότι θα σας φανερωθεί.

Παρθένος :  Έχετε υποστεί πολλά από παρελθούσες σχέσεις, και στο τώρα πραγματικά έχετε καταλάβει τι και ποιος τελικά αξίζει να είναι κοντά σας. Κάποιοι του ζωδίου σας, έχουν μπλεχτεί μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Οι μέρες και οι επαφές, σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Ζυγός : Είσαστε σε μια κατάσταση …να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα, που θα σας ανοίξουν και τις πόρτες για να μπορέσετε να…εξελίξετε και την προσωπική σας ζωή, και να καθησυχάσετε ένα ταίρι, που έχει και αυτό πια… τις μεγάλες του ανασφάλειες.

Σκορπιός : Πρέπει να αξιοποιήσετε αυτήν την καλή περίοδο, και να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε σε επαγγελματικά και προσωπικό επίπεδο. Εσείς που περιμένετε μια θετική επαγγελματική  απάντηση, θα την έχετε…και σε επόμενο στάδιο …μπορείτε να διορθώσετε και τα προσωπικά σας θέματα.

Τοξότης : Ένας παλιότερες χωρισμός, έχει ακόμη επίδραση πάνω σας, και δεν  σας επιτρέπει να πάτε την ζωή σας πιο κάτω. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα δοθούν οι καλές ευκαιρίες …για διάλογο αλλά και ξεκαθαρίσματα. Κάποιοι θα επανασυνδεθούν…και κάποιοι θα βρουν νέο ταίρι

Αιγόκερως : Έχετε κάνει μια μεγάλη συναισθηματική επένδυση… και το μόνο που ζητάτε στο τώρα, είναι να διώξετε ότι και όποιον σας ενοχλεί…και να συνεχίσετε την πορεία σας. Στα καλά της εποχής και ειδικά από τις 25/01 είναι και κάποιες ειδήσεις από έναν πρώην σύντροφο, που σε κάποιους θα δώσει άμεσες επανενώσεις.

Υδροχόος : Νέα σχέδια…έχετε μέσα στο μυαλό σας και το μόνο που ζητάτε, από τον άνθρωπο σας, είναι να κάνει λίγη υπομονή, για να τα ολοκληρώσετε. Τα άστρα σίγουρα είναι υπέρ σας, άρα θα καταφέρετε άμεσα να έχετε τους πάντες πραγματικά ικανοποιημένους.

Ιχθείς : Έχετε έναν χωρισμό στην πλάτη σας, που ακόμη δεν σας επιτρέπει και σε ψυχολογικό επίπεδο να ανοίξετε την καρδιά σας, σε νέα πρόσωπα. Όπως και να έχουν τελικά τα πράματα, είναι πιθανόν, μέσα στον λήγοντα Ιανουάριο, να βρείτε κάποιον που θα σας ενθουσιάσει.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: