ΖΩΔΙΑ – Ερωτική Αριθμολογία για Ζευγάρια

ΖΩΔΙΑ – Ερωτική Αριθμολογία για Ζευγάρια

Ο Αύγουστος τελειώνει  και αποδίδει δώρα συναισθηματικά και υλικά αγαθά/ χρημα… σε όλα τα ζώδια. Μια εποχή που θα βάλει σε σειρά, πολλές εκκρεμότητες ακόμη και από το ξεχασμένο παρελθόν.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός και Τοξότης: 7 και 9

Είστε κάτω από την επίβλεψη της Αφροδίτης,  που σας έχει δώσει την ευχή της, έτσι ώστε πια με εύκολο και γρήγορο τρόπο, να επανενωθείτε, με το άτομο που ζητά η καρδιά σας.

 

Δίδυμοι και Σκορπιοί: 1 και 7

Πολλά θα γίνουν από μόνα τους και με την πρωτοβουλία του συντρόφου σας. Αυτό αφορά τις διπλωματικές επικοινωνίες με τις οποίες θα σας ζεστάνει την καρδιά για να είστε μαζί και καλά.

Καρκίνος και Λέοντας: 3 και 7

Ακούστε αυτά που σας λένε οι τρίτοι, και μην βιάζεστε. Η νέα γνωριμία που υπάρχει στην καθημερινότητα σας, έχει πολλά ακόμη να σας αποδείξει. Μην την πατήσετε και όπως παλιότερα!

Ταύρος και Ιχθείς:  2 και 9

Με τον ήλιο να περνάει στο επόμενο ζωδιακό οίκο 23/08, εσείς θα καταφέρετε με τον καλό σας τρόπο, να φέρετε και πάλι  κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε. Εντάσεις και λόγια άσχημα, έχουν ήδη ξεχαστεί.

Αιγόκερως και Υδροχόος:

Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας, που ζητά την ερωτική σας προσοχή και την αποκλειστικότητα. Σίγουρα είστε από τα ζώδια, που μέσα σε αυτό το λήγον  Καλοκαίρι, θα έχετε και τις περισσότερες επανασυνδέσεις.

Παρθένος και Ζυγός :

Αν δεν επιθυμείτε και πάλι να περάσετε τα ίδια, με πέρσι, το καλύτερο θα ήταν, να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, και να του πείτε από τώρα τα λοιπό διακοπο- προγράμματα σας. Ξαφνικό χρήμα… σας δίνει λύσεις.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: