ΖΩΔΙΑ – Ερωτικό Ωροσκόπιο – Κυριακή 26/11

ΖΩΔΙΑ – Ερωτικό Ωροσκόπιο – Κυριακή 26/11

Κριός:  Το συντροφικό σας ταίρι, έχει την διάθεση να σας μιλήσει και να σας εκφράσει όλες αυτές τις ανασφάλειες που έχει μέσα στην σχέση σας. Είναι στο δικό σας το χέρι, πως θα το διαχειριστείτε. Εσείς οι ελεύθεροι, θα έχετε νέες επαφές.

Ταύρος:  Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις από εκεί που θέλετε. Το μόνο που απομένει, είναι να περιμένετε από την άλλη πλευρά να γίνουν και οι σχετικές κινήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά. Τύχη και σε αυτούς που κυνηγούν μια επανασύνδεση.

Δίδυμοι: Οι πρόσφατες εμπειρίες του παρελθόντος, σας έχουν γίνει ένα πρακτικό μάθημα. Άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε μακριά από καταστάσεις, που και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι δεν κινούνται υπέρ σας.

Καρκίνος: Το να είστε προσεχτικοί είναι κάτι που το οφείλετε στον εαυτό σας και στο οικείο σας περιβάλλον. Δεν σημαίνει, ότι επειδή κάποιοι δεν σας συμπεριφέρονται σωστά, εσείς θα πρέπει να μπαίνετε σε κατάσταση απολογίας.

 

Λέων :  Όλα είναι εύκολα σε αυτά που επιθυμείτε να καταφέρετε. Με πρωταρχικό στόχο τα οικονομικά σας, που από αυτόν τον μήνα, και πριν λήξει ο Τοξότης….θα σας έχουν αποδώσει σταθερότητα. Οι σχέσεις που παραπαίουν ίσως και να μην σας ενδιαφέρουν πια.

Παρθένος : Είναι μια καλή ημέρα που θα σας ανεβάσει κατακόρυφα την διάθεση. Σε αυτό θα συνηγορήσει και ο άνθρωπος σας που έχει πολλά να σας πει και να σας προσφέρει. Εσείς που μόλις έχετε βγει από χωρισμό, θα έχετε καινούργια ερωτική τύχη στον δρόμο σας.

Ζυγός : Δεν χρειάζεται να χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν. Σίγουρα είσαστε αυτήν την εποχή πάρα πολύ δημοφιλείς, και σας περικυκλώνουν πολλοί. Κάντε και εσείς το σωστό φιλτράρισμα σας.

Σκορπιός : Είσαστε μέσα σε ένα κλίμα ανασφάλειας εξαιτίας, της αναποφάσιστης θέσης που κρατάει ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα, θα πρέπει να το συζητήσετε και να βρείτε τις κοινές συνισταμένες.

 

Τοξότης : Υπάρχει εύνοια στον οικονομικό σας τομέα, και αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει κατά πολύ την ψυχολογία. Τουλάχιστον αυτό θα σας υποστηρίξει σε κάποιες επόμενες κινήσεις σας σε επίπεδο αισθηματικών δεσμεύσεων.

Αιγόκερως: Σκεφτείτε από τώρα όλα αυτά που επιθυμείτε μέχρι το τέλος του μήνα, για να τα εκφράσετε στον άνθρωπο σας. Αυτό που θα καταφέρετε είναι να γυρίσετε το κλίμα υπέρ σας.  Κάντε κάτι ανάλογο στα οικονομικά σας και θα δείτε το χρήμα να σας περικυκλώνει.

Υδροχόος : Κάποιος σας έχει ρίξει το ηθικό. Αυτό είναι και κάτι που σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει ένα τόσο δυναμικό ζώδιο, σαν το δικό σας, να το επιτρέψει να συνεχίζεται. Όλα έχουν τα όρια τους, όπως και η υπομονή σας.

Ιχθείς:  Εσείς ξέρετε τι είναι αυτό που σας κάνει και γίνεστε πιο αρεστοί, στα πλήθη. Είναι μια εποχή που πραγματικά έχετε την αληθινή ανάγκη να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με τον εαυτό σας και όλες τις βαθύτερες του επιθυμίες.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: