ΖΩΔΙΑ-Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου. Χωρισμοί-Επανενώσεις Συντρόφων…αλλά και νέοι Έρωτες!

ΖΩΔΙΑ-Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου. Χωρισμοί-Επανενώσεις Συντρόφων…αλλά και νέοι Έρωτες!

Η νέα εποχή του Νοεμβρίου, θα χαρακτηριστεί, από το αστρολογικό φαινόμενο της κίνηση της Αφροδίτης στον Σκορπιό 07/11. Σίγουρα ένα γεγονός που δεν θα αφήσει κανένα ζώδιο, χωρίς καταλυτικές ανατροπές. Αισθηματικά και υποθέσεις γάμων θα μπουν στο μικροσκόπιο, και θα απομακρύνουν οτιδήποτε βαραίνει την ζωή τους.

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Είστε εν αναμονή πολλών και θετικών εξελίξεων σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Εσείς που θα βιώνετε παρατεταμένη μοναξιά, μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες του Νοεμβρίου, θα έχετε κάτι νέο να περιμένετε, που κάτω από την εύνοια της Αφροδίτης και του Άρη, θα εξελιχθεί σε μεγάλη αγάπη – δέσμευση. Αυτοί που έχουν μεγάλες σχέσεις ετών, με την θετική εξέλιξη των οικονομικών τους, θα περάσουν σε συζητήσεις γύρω από αισθηματικές δεσμεύσεις, ίσως και μέσα στο τρέχον έτος.

Αστρολογική εύνοια στις: 14 Νοεμβρίου

Ταύρος: Οι δικές σας αγωνίες, ακουμπούν τον οικονομικό τομέα και κάποιες νομικές υποθέσεις, που σίγουρα θα πάνε μέσα στον νέο μήνα, όπως τα είχατε προγραμματίσει. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που πρέπει να πάρουν πιο καθοριστικές αποφάσεις, ιδανικά καλό θα ήταν να περιμένουν το δεύτερο 15μερο του Νοεμβρίου…., που τα αστρολογικά, θα είναι πολύ πιο ευνοϊκά πάνω σε όλα τα γήινα ζώδια. Αυτό θα έχει και τον πρακτικό του αντίκτυπο και στα οικονομικά.

Αστρολογική εύνοια στις: 08 Νοεμβρίου

Δίδυμοι: Είσαστε πάνω σε μια ασταμάτητη κίνηση, για να προλάβετε να λύσετε όλες τις εκκρεμότητες και να απολαύσετε το υπόλοιπο Φθινόπωρο… με τον άνθρωπο σας. Αυτό που θα πρέπει μόνο οι ελεύθεροι να προσέξουν, είναι… κάποιες προτάσεις που θα τους έρθουν από το παρελθόν, που ίσως και να τους βάλουν στην λογική επανασύνδεσης. Τουλάχιστον, αυτήν την φορά, ας γίνει με νέους όρους και προϋποθέσεις. Μια υπόθεση που αναμένεται να σας αφήσει χρήματα, θα έχετε νέα της, πολύ σύντομα.

Αστρολογική εύνοια στις: 11 Νοεμβρίου

Καρκίνος: Εσείς και τα βαθιά συναισθήματα, που έχετε για τον άνθρωπο σας, θα έχουν και το ανάλογο αντίκρισμα. Είστε το ζώδιο, που μέσα σε αυτό το διαφορετικό διάστημα, θα ισορροπήσετε την ερωτική σας ζωή, και αυτό θα είναι μόνιμο. Ευκαιρίες έρωτα και αγάπης, θα φανερωθούν και στους ελεύθερους και χωρισμένους, που πια ξέρουν τι θέλουν και δεν έχουν σκοπό, να εμπλακούν και πάλι σε καταστάσεις, που θα τους πικράνουν.

Αστρολογική εύνοια στις: 20 Νοεμβρίου

Λέων: Εσείς και το αυστηρό σας προφίλ, κάποιους τους κάνετε, άθελα σας, να απομακρύνονται από εσάς. Σίγουρα είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια, αλλά αυτήν την περίοδο που όλα τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, εσείς πρέπει να ανοίξετε την αγκαλιά σας, σε όλα αυτά τα δώρα που σας πλησιάζουν. Είστε το ζώδιο, που θα έχει τις περισσότερες επανασυνδέσεις και προτάσεις γάμου, για αυτό το έτος. Ακόμη και οι φανατικοί εργένηδες θα αλλάξουν στάση, μέσα από νέο έρωτα.

Αστρολογική εύνοια στις: 10 Νοεμβρίου

Παρθένος: Σίγουρα ένας μήνας με πολλές και ενδιαφέρουσες ανατροπές αλλά και εξελίξεις σε οικονομικά – εργασιακά ζητήματα, που θα σας κάνουν να έχετε πια τον πλήρη έλεγχο της καθημερινότητας σας. Σε μια μερίδα του ζωδίου, ίσως και να γίνουν προτάσεις για νέες συνεργασίες ακόμη και στο εξωτερικό. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε τα πάντα. Οι Παρθένοι, που είναι σε φάσεις, χωρισμού και επανένωσης, με τον άνθρωπο τους, μέσα από αμοιβαίες προσπάθειες θα καταφέρουν …να έρθουν και πάλι σε μια κοινή πορεία.

Αστρολογική εύνοια στις: 09 Νοεμβρίου

Ζυγός: Πολλά τα καλά που θα φέρει η πανσέληνος του καινούργιου μήνα στο γήινο ζώδιο. Αυτό έχει να κάνει πρώτα με τα δύσκολα οικονομικά σας, που από το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ….και μετά θα δουν φως, ακόμη και μέσα από τυχερό χρήμα, ή μια νέα πρόταση εργασίας. Σε δεύτερο βαθμό θα πρέπει να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, που χρειάζεται μια πιο συγκροτημένη ανανέωση και αποφάσεις, που πρέπει από κοινού να πάρετε με τον άνθρωπο σας.

Αστρολογική εύνοια στις: 05 Νοεμβρίου

Σκορπιός: Όλα έχουν γίνει …όπως εσείς τα είχατε τελικά προγραμματίσει. Έχετε και τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης να σας κάνουν πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο, που σίγουρα εσείς οι μόνοι, είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να βρείτε το έτερον σας ήμισυ. Για αυτούς που σκέφτονται συγκατοικήσεις, γάμους και απογόνους μέσα στο έτος, καλό θα ήταν να περιμένουν μέχρι τα οικονομικά να σταθεροποιηθούν… και οι συνθήκες να γίνουν πιο γόνιμες.

Αστρολογική εύνοια στις: 19 Νοεμβρίου

Τοξότης: Μην κάνετε λοιπόν, συγκρίσεις της δικής σας ζωής, με των άλλων. Είναι λάθος και μόνο σας πικραίνει. Μπορεί αυτήν την εποχή να μην έχετε κάποιον σύντροφο, δίπλα σας, αλλά αυτό από το 3ο δεκαήμερο του Νοεμβρίου αλλάζει. Πολλές και ενδιαφέρουσες οι νέες προσωπικότητες, που θα σας πλαισιώσουν. Εσείς πια με την εμπειρία, που έχετε καλείστε να διαχειριστείτε τα πάντα με μέτρο και προσοχή.

Αστρολογική εύνοια στις: 22 Νοεμβρίου

Αιγόκερως: Έχετε μια σειρά από εκκρεμότητες που ακουμπούν παλιότερους χρόνους. Αυτό είναι και ένα μεγάλο στοπ, που δεν σας επιτρέπει να ζήσετε το παρόν σας, και με τις ευκαιρίες που κατά καιρούς σας απλώνονται. Ξεκινήστε λοιπόν, με το να βρείτε πιο σταθερές πηγές εισοδήματος που θα σας λύσουν από τα δεσμά, που σας πνίγουν. Οι έρωτες και τα αληθινά συναισθήματα θα έρθουν… και αυτά μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, που αυτό το διάστημα… θα διευρυνθεί πολύ περισσότερο.

Αστρολογική εύνοια στις: 21 Νοεμβρίου

 

Υδροχόος: Αυτά που έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας, θα υποστηριχτούν από το συντροφικό σας ταίρι. Έχει και αυτό, πάρει τις αποφάσεις του. Να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς μετά τις 15-17/11, πιθανόν και να σας κάνει τις προτάσεις του, για το μέλλον σας. Μην απαντήστε άμεσα, δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Ακόμη και οι εκπρόσωποι του ζωδίου, που έχουν μείνει μόνοι, από επιλογή, σίγουρα μέσα στον Νοεμβρίου… θα βρουν τον επόμενο σύντροφο τους.

Αστρολογική εύνοια στις: 12 Νοεμβρίου

Ιχθείς: Ο λόγος και οι πράξεις σας, έχουν κάνει τον άνθρωπο που συμπορεύεται μαζί σας, να αισθάνεται πια ασφαλείς, δίπλα σας. Αυτό στο ζώδιο σας, θα δώσει και για όλο το έτος αυτό, μια σειρά από δεσμεύσεις μόνιμες. Οικονομικές – νομικές υποθέσεις, που είχαν μείνει παγωμένες και στάσιμες, από το δεύτερο 10ημερο του Νοεμβρίου, θα δώσουν χρήμα και δικαίωση, που θα διορθώσει αρκετά και την ψυχολογία σας.

Αστρολογική εύνοια στις: 06 Νοεμβρίου

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: