ΖΩΔΙΑ- Ερωτικό Ωροσκόπιο. Σαβ/Κο 10+11/02

ΖΩΔΙΑ- Ερωτικό Ωροσκόπιο. Σαβ/Κο 10+11/02

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ : Έχετε χάσει λίγο το κέφι και το ρυθμό σας, καθώς αισθάνεστε αλλά και πρακτικά βλέπετε, ότι το άτομο που θέλετε, δεν είναι αισθηματικά και τόσο κοντά σας. Οι μέρες πλησιάζουν στην γιορτή του Έρωτα άρα με την διπλωματία που σας δίνει η Αφροδίτη από την αέρινη θέση της, μπορείτε να μιλήστε και να λύσετε όλες τις εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ : Ένα σήμα, μια είδηση, κάτι σας περιμένει αυτό το Σαβ.Κο, από έναν πρώην σύντροφο σας, που ακόμη κρατάει ενεργά συναισθήματα αγάπης για το πρόσωπο σας.  Μην εκπλαγείτε αν τον δείτε μπροστά σας, ή λάβετε κάποια έμμεση επικοινωνία από τους κοινούς σας  φίλους. Κρατήστε για αρχή χαρακτήρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Δεν είστε και από τα πιο στρωτά παιδιά, στις επικοινωνίες τις αισθηματικές και ειδικά τώρα που ο κυβερνήτης σας, σας κάνει ακόμη πιο λαοφιλείς. Σίγουρα έχετε μπερδευτεί με όλα αυτά τα φλερτ που σας κυκλώνουν. Εσείς οι εν σχέση, βάλτε ένα μέτρο στις δημόσιες σχέσεις σας…και εσείς οι ελεύθεροι, αυτήν την φορά κάντε μια σωστή επιλογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το έχετε ρίξει στην εργασία και στις φιλικές παρέες, για να μην σκέφτεστε κάποιον, ο οποίος αυτήν την εποχή, δεν έχει και την πιο καλή συμπεριφορά απέναντι σας. Όλα μπορείτε να τα κάνετε εσείς με την ζωδιακή δυναμική που σας διακατέχει…άρα κάπου και στο δικό σας μυαλό, αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί…βάλτε ένα στοπ!

ΛΕΩΝ : Με τα άστρα και μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκαήμερου του Φεβρουαρίου, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργιες γνωριμίες αλλά και ποιοτικά άτομα, που θα διεκδικήσουν την δύσκολη καρδιά σας. Σε κάποιους από εσάς, ένας πρώην, θα σας πλησιάσει με διάθεση για επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Αγωνίες έχει η καρδιά σας, που δεν λαμβάνει, από την σχέση σας, αυτά που πρέπει. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, κάποιες σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις, που θα κάνετε με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα οδηγήσουν σε λύσεις….όλων των ειδών. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας, θα δείτε σημαντική άνοδο.

ΛΕΩΝ : Αυτή η ερωτική σχέση που διατηρείτε, τελικά μόνο σας παιδεύει και τίποτα περισσότερο. Όλα αυτά τα πάνω – κάτω, είναι ένας δείκτης, ότι μάλλον τα συναισθήματα μεταξύ σας, έχουν ξεθωριάσει ή κάποιου η προσοχή έχει πιαστεί αλλού. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς πρέπει να ενεργοποιηθείτε.

ΖΥΓΟΣ : Μην αφήνετε την σχέση σας αλλά και τον άνθρωπο σας, στα μάτια και στις κακές γλώσσες του κόσμου. Εσείς είστε το άλλο μισό της σχέσης, και πρέπει να δώσετε τις λύσεις, σε ότι και αν αυτή την εποχή σας πληγώνει – προβληματίζει. Επίσης, δώστε και παραπάνω την προσοχή σας σε κάποια νέα συνεργασία που τώρα ξεκινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Έχετε σκορπίσει,  πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας, και την φαιά σας πραγματικά ουσία για να φέρετε σε μια ισορροπία τον άνθρωπο και τον δεσμό σας. Αν τελικά βλέπετε ότι προσεχώς δεν έρχεται κάποια πρακτική αλλαγή, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε, ότι έχετε κάνει κάποιο λάθος…..στην επιλογή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Οι συνθήκες που υπάρχουν στην ζωή σας αλλά και πλέον και στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας, μπορούν να σας δώσουν και μια πιο ουσιαστική – μόνιμη δέσμευση, μέσα στους ερχόμενους μήνες. Στα καλά της εποχής, είναι πολλές και εύκολες επανενώσεις ζευγαριών….και έκτακτα χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ποτέ δεν έχετε δει μέσα σε αυτήν την σχέση, τον άνθρωπο σας, να δίνει κάτι περισσότερο από το βασικό, ή να κάνει  κάτι πιο βαθύ αισθηματικό, για να σας δώσει και εσάς, μια αίσθηση σιγουριάς. Αυτό είναι και κάτι που το ζείτε και αυτήν την περίοδο,  και μάλλον σας έχει βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις γύρω από ….λύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Αν έχετε μείνει καιρό μόνοι, το σύμπαν μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες, σας φέρνει στον δρόμο σας, μια νέα γνωριμία που θα σας ανεβάσει στα ουράνια. Με τόσα καλά αστρολογικά πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα βρεθείτε  μέσα σε μια ερωτική σχέση, όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί.

ΙΧΘΕΙΣ : Πολλά τα ευχάριστα, που σας έρχονται μέσα στις ερχόμενες ημέρες, από τον εργασιακό σας χώρο και που θα σας στρώσουν τον δρόμο, για να ολοκληρώσετε κάποιες υποσχέσεις που είχατε δώσει στον άνθρωπο σας…αλλά και στον εαυτό σας. Μερικοί, που έχουν σχέση εξ αποστάσεων, θα δεχτούν απρόσμενες επισκέψεις.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: