ΖΩΔΙΑ- Ερωτικό Ωροσκόπιο. Σαβ/Κο 23+24/12

ΖΩΔΙΑ- Ερωτικό Ωροσκόπιο. Σαβ/Κο 23+24/12

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός : Σε αυτήν την ζωή ουδείς μπορεί να τα έχει όλα. Εσείς ανήκετε σε αυτούς που αποζητούν τα περισσότερα δυνατά. Οι έρωτες, δεν είναι κάτι που σας γεμίζει, αλλά μόνο μια δυνατή αγάπη που μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σας φανερωθεί.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

Ταύρος : Έχετε βάλει πια τα αυστηρά χρονικά σας όρια, και αυτό που ζητάτε είναι να έρθετε και πάλι σε μια ερωτική ισορροπία, με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Πολλές και οι συνεργασίες και τα επιχειρηματικά σχέδια, που ανοίγονται μπροστά σας.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Δίδυμοι: Μην κοιτάτε τι χάσατε, αλλά μόνο τι μπορείτε να περισσώσετε από αισθήματα και οικονομικά. Είναι μια ιδιαίτερη εποχή, που πρέπει σίγουρα να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι είναι αυτό που μπορείτε, να καταφέρετε για τον εαυτό σας.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Καρκίνος:  Είσαστε πάνω ένα σημαντικό σταυροδρόμι αποφάσεων, για την προσωπική σας ζωή. Από την μία το παρελθόν να σας διεκδικεί, και από την άλλη ένας καινούργιος άνθρωπος που σας τραβάει στο μέλλον. Πάρτε λοιπόν τις αποφάσεις σας.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Ζυγός : Έχετε μαζέψει πολύ κόσμο γύρω σας, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει σίγουρα ευτυχισμένους. Αυτό που σας λείπει, είναι και ένας ποιοτικός σύντροφος. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε, ότι θα τον βρείτε στο μονοπάτι σας σύντομα.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Λέων :  Έχετε πολλά μέτωπα, να βάλετε σε μια σειρά και πρέπει να κινητοποιηθείτε άμεσα. Αυτό θα πρέπει να το ξεκινήσετε, μέσα από την σχέση σας που έχει γεμίσει κενά και παράπονα. Σε δεύτερο τόνο, ενισχύστε τα οικονομικά σας με έξυπνες λύσεις.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Παρθένος : Δεν έχετε την φήμη των καλών παιδιών, στα αισθηματικά σας. Με την Αφροδίτη προσεχώς….σε ένα εξίσου γήινο ζώδιο, έχετε την τάση απόκλισης. Αν είστε μόνοι σας, πολλοί οι πειρασμοί στον δρόμο σας. Αν είστε σε σχέση καλύτερα, κλείστε τα μάτια.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ζυγός:  Έχετε ακούσει πάρα πολλές δικαιολογίες, για όλα αυτά τα παράλογα που υπάρχουν και συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Ένας αναλυτικός και ειλικρινής διάλογος, θα έλυνε πολλές απορίες και στις δύο πλευρές.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Σκορπιός :  Η ματιά σας εκπέμπει θυμό. Έχετε ανεχτεί πολλά, αλλά στο τώρα καλείστε να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με τον καλό σας εαυτό. Ότι προσφέρατε στους άλλους, χαλάλι τους, αλλά πλέον έχετε μόνο εσείς προτεραιότητα.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Τοξότης: Δεν θα διαθέσετε παραπάνω χρόνο και ενέργεια, για άτομα που σας ταιριάζουν. Με τον Ήλιο στον διπλανό αστρολογικό σας οίκο, εσείς πια μπορείτε να διευκρινίσετε την θέση σας. οι τολμηροί, ας πλησιάσουν!

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Αιγόκερως : Ένας μεγάλος κύκλος ξεκινάει για εσάς και αυτά, που επιθυμείτε να κάνετε για την ζωή σας, σε κάθε τομέα της. Τα οικονομικά σας, είναι σε ανοδική τροχιά και αυτό, θα σας δώσει και την αφορμή, να περάσετε σε ένα πιο σταθερό επίπεδο την ερωτική σας καθημερινότητα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Υδροχόος: Εσείς και οι μεγάλες σας ευαισθησίες, έχετε πια περάσει στο άλλο άκρο. Το ότι περνάτε μια ακόμη ερωτική απογοήτευση, δεν είναι λόγος για να σταματήσετε να συσχετίζεστε με νέο κόσμο. Και ως γνωστόν, δεν είναι όλοι ίδιοι!

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 Ιχθείς: Ξεχωρίστε από το πλήθος και μην ασχολείστε με τις μετριότητες. Αυτό σημαίνει ότι και άτομα που εσείς θεωρείτε τοξικά, κρατήστε τα μακριά σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν πολλά ερωτικά πλησιάσματα από νέο κόσμο. Ίσως ένας νέος έρωτας να σας πλησιάζει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: