Ζώδια-ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ . Προβλέψεις 05-15/05

Ζώδια-ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ . Προβλέψεις 05-15/05

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ : Ευχηθείτε… το σύμπαν σας ακούει προσεχτικά, και θα σας αποδώσει τα αιτούμενα σας, άμεσα. Οι οικονομικές σας απολαβές… με πολλούς τρόπους θα πολλαπλασιαστούν …και ο άνθρωπος που έχει πικράνει την καρδιά σας, θα πλησιάσει πια, με προτάσεις αγάπης και επανεκκίνησης της σχέσης, από εκεί που την είχατε διακόψει. 

Αστρολογική εύνοια: 95%

ΤΑΥΡΟΣ : Εσείς έχετε κάνει τις συμμαχίες σας τις αισθηματικές, και καλό θα ήταν,  να μην πειραματιστείτε με το παρελθόν που θα σας ψάξει. Είσαστε κάτω από μια ερχόμενη Νέα σελήνη …που μπορεί επιτέλους να σταθεροποιήσει την σχέση σας και ίσως και μέσα στους επόμενους μήνες του Καλοκαιριού, να περάσετε σε πιο δεσμευτικές –  επίσημες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας, θα σας φέρουν και άνεση.

Αστρολογική εύνοια: 96%

ΔΙΔΥΜΟΙ : Μπορεί να έχετε κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη, αλλά οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα, θα σας βοηθήσουν να τα λύσετε. Ο άνθρωπος σας, έχει όλη την καλή διάθεση να ξεχάσετε τα παλιά και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Η συμπαντική εύνοια, θα δώσει και νέες γνωριμίες στους εργένηδες.

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Αν έχετε διάθεση θα κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές, στην ζωή σας, μετά λοιπόν, από αυτό το αστρολογικό φαινόμενο, θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βάλετε τα πάντα σε μια σειρά. Σχέσεις και συνεργασίες, που δεν σας αποδίδουν τίποτα, ίσως και να έχει έρθει η σωστή ώρα για να τερματιστούν. 

Αστρολογική εύνοια: 95%

ΛΕΩΝ : Πολλά τα προβλήματα που έχουν πέσει στον δρόμο σας, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση το δυναμικό σας ζώδιο, να  μην φέρει το αποτέλεσμα που θέλει. Οι μέρες μετά την αλλαγή του Ταύρου, θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση αλλά και την στήριξη του ανθρώπου σας.

Αστρολογική εύνοια: 96%

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Θα πρέπει πραγματικά να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, με όλα αυτά που συντελούνται στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Είναι οι μέρες με την ν. σελήνη, που σας κάνουν να μην μπορείτε με ευκολία να συνεννοηθείτε, άρα κατεβάστε τους τόνους και μετά τις  11/05, θα δείτε ότι όλα έχουν ισορροπήσει.

Αστρολογική εύνοια: 97%

ΛΕΩΝ : Πολύς ο νέος κόσμος, που έχει κάνει την εμφάνιση του στο παρόν σας, και διεκδικεί μια θέση μέσα στην δύσκολη καρδιά σας. Εσείς που είστε έτοιμοι να κάνετε ένα πιο δεσμευτικό βήμα, προς την κατεύθυνση της επίσημης δέσμευσης,  καλύτερα να περιμένουν τους μήνες του Καλοκαιριού, που θα άστρα θα είναι υπέρ σας.

Αστρολογική εύνοια: 98%

ΖΥΓΟΣ : Έχετε έναν κρυφό εραστή, που κάτω από την εικόνα μιας φιλίας ή ενός συνεργάτη, σας κρατά σαν κάτι απωθημένο – πολύτιμο … μέσα στην καρδιά του. Ίσως και η διαίσθηση σας, να το έχει πιάσει. Είναι θέμα λίγου χρόνου, αυτό να σας αποκαλυφθεί και οι προτάσεις να σας εκπλήξουν. Πολλές και οι επαγγελματικές επιτυχίες … που σας έρχονται.

Αστρολογική εύνοια: 95%

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η θέση σας, και η άποψη σας για την πορεία της σχέσης σας, έχουν ταυτιστεί πια με τις προτάσεις του ανθρώπου σας, που μέσα στις επόμενες ημέρες,  θα σας εκπλήξει, μέσα από τις πράξεις του. Στα καλά εντάξτε και κάποια έκτακτα χρήματα, που σας πλησιάζουν και σας ανοίγουν επιτέλους τους δρόμους και σας βγάζουν οριστικά … από τις υποχρεώσεις.

Αστρολογική εύνοια: 96%

ΤΟΞΟΤΗΣ : Είστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, και αυτό θα σας αποδοθεί σε εσάς τους αδέσμευτους, μέσα από καινούργια γνωριμία… που θα είναι και ο μόνιμος πλέον σύντροφος σας. Μια καλύτερη τύχη, θα έχουν και οι σχέσεις, που τώρα κάνουν τις προσπάθειες για επανασύνδεση. Εργασιακά, θα σταθεροποιηθείτε.

Αστρολογική εύνοια: 97%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο δύο ατόμων, που επιθυμούν να γίνετε ο μόνιμος τους σύντροφος. Οι προτάσεις και τα δέλεαρ… που θα πέσουν πολύ σύντομα στον δρόμο σας, θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις ζωής. Το Καλοκαίρι  εισέρχεται… και εσείς θα είστε μέσα σε έναν σταθερό δεσμό…και με πολύ καλύτερα οικονομικά δεδομένα.

Αστρολογική εύνοια: 96%

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Δεν θα πρέπει να έχετε καμία ενοχή και βάρος, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα έχετε δίκιο να παραπονιέστε, αλλά μάλλον έχει έρθει και η ώρα, να πείτε και τις δικές σας τελικές προτάσεις… και να θέσετε τα χρονικά σας όρια. Σε καμία των περιπτώσεων, αυτό δεν θα συνεχιστεί και μέσα στον νέο μήνα των Διδύμων.

Αστρολογική εύνοια: 98%

ΙΧΘΕΙΣ : Θα αντιληφθείτε μέσα από τις πράξεις, του ανθρώπου σας, μια επανατοποθέτηση των αισθημάτων του…αλλά και την αληθινή του διάθεση να πάτε την σχέση σας, σε κάτι πιο σοβαρό. Είστε σίγουρα και εσείς οι ελεύθεροι …σε μια καλύτερη ψυχολογία, που θα σας φέρει στο μονοπάτι σας, χρήμα και μια νέα αγάπη.

Αστρολογική εύνοια: 99%

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: