Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΖΩΔΙΑ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΖΩΔΙΑ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Το έτος των μεγάλων ανατροπών και εκπλήξεων

Οι μέρες πλησιάζουν και όλος ο αστρολογικός κόσμος, είναι σε μια εξαιρετική διάθεση, που σίγουρα θα δώσει την καλύτερη είσοδο για το νέο έτος. Μια ιδιαίτερη χρονιά, που όλοι οι τομείς της καθημερινότητας …θα εξελιχθούν σύμφωνα με την λογική και τις πρακτικές επιθυμίες κάθε ζωδίου. Με κορυφαίο τον Κρόνο…που είναι πια μέσα στον ζωδιακό οίκο που κυβερνάει, θα υπάρξουν και αλλαγές σε καταστάσεις δύσκολες, που είχαν παγιωθεί επί μήνες.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εσείς με τον Κρόνο να σας αφήνει να πάρετε μια πιο βαθιά ανάσα, σίγουρα από τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους, θα καταφέρετε να δώσετε την πολυπόθητη ισορροπία στην αισθηματική σας ζωή, που τόσο σας δυσκόλεψε, τους τελευταίους μήνες. Εύνοια θα έχουν και τα ζευγάρια, που είχαν απομακρυνθεί και που τώρα, μέσα από την κοινή προσπάθεια και των δύο πλευρών, θα επέλθει και η επανένωση. 

Ερωτική εύνοια: *****

Συμβατότητα με ζώδια του Νερού

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είσαστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια …σε υποθέσεις εργασίας αλλά και απώτερων επαγγελματικών δραστηριοτήτων που θα σας προταθούν, από τα μέσα στου Ιανουαρίου και μετά. Επίσης, αυτοί που ψάχνουν για μια νέα εργασία, ή και ακόμη αν ανοιχτούν σε χώρες του εξωτερικού θα έχουν μεγάλη και σταθερή επιτυχία – πορεία.

Τυχερά νούμερα: 2, 5, 8, 11, 20

Οικονομική Τύχη: 4/5

Ταύρος:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Με τον Κρόνο να έχει πια περάσει στον Αιγόκερω, εσείς μπορείτε να βάλετε και τα θεμέλια για όλα αυτά που σας απασχολούν στην αισθηματική σας ζωή. Τα διαζύγια που έχουν ταλαιπωρήσει τους εμπλεκόμενους, θα λυθούν υπέρ και των δύο πλευρών, και ο κάθε σύντροφος θα περάσει σε επόμενη φάση με νέο ταίρι. Νέοι έρωτες περιμένουν και τους εργένηδες.

Ερωτική εύνοια: ****/*

Συμβατότητα με ζώδια του Αέρα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σίγουρα είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, του έτους που θα δουν τις οικονομικές τους απολαβές …να πολλαπλασιάζονται και να δίνουν τα μέγιστα. Πολλές και οι προτάσεις που θα έρθουν, από συνεργάτες που πιστεύουν στην δική σας δυναμική και μπορούν σίγουρα να σας δώσουν κάτι περισσότερο σε αυτά που ζητάτε. Ακούστε, ζυγίστε και αποφασίστε.

Τυχερά νούμερα: 3,6, 12, 23, 30

Οικονομική Τύχη: 5/5

Δίδυμοι:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Φυσικά και το ζώδιο σας, θα είναι και το πιο ευνοημένο, καθώς ο Κρόνος, δεν είναι πια απέναντι σας, και κάπως έτσι θα καταφέρετε και πάλι να βρείτε τους ρυθμούς σας.  Οι σχέσεις που πέρασαν από πολλές δυσκολίες, ίσως και μέσα από τρίτες παρεμβολές τώρα θα καταφέρουν να βρουν και πάλι… τους ρυθμούς τους, ίσως και μέσα από μια συνειδητή απόφαση για επίσημη δέσμευση.

Ερωτική εύνοια: *****

Συμβατότητα με ζώδια της Φωτιάς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σαφώς και έχετε ένα σοβαρό και μόνιμο πια προβάδισμα, μιας και πολλές νέες ιδέες που θα έχετε, θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και να σας αποφέρουν χρήμα και φήμη. Εσείς που έχετε δικές σας οικονομικές δραστηριότητες, θα δεχτείτε πληθώρα προτάσεων, ακόμη και από το εξωτερικό, που θα σας δελεάσουν.

Τυχερά νούμερα: 5, 14, 26, 29, 33

Οικονομική Τύχη: 4/5

Καρκίνος:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όλα όσα έχετε περάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, στην προσωπική σας ζωή, καλό είναι να τα ξεχάσετε. Οι μέρες από την αρχή του νέου έτους, σας δίνουν την ευκαιρία, να σχεδιάσετε τα πλάνα σας, που σε κάποιους λίαν συντόμως μπορούν και να οδηγήσουν σε γάμο – οικογένεια. Και οι φανατικοί εργένηδες θα βρουν τον άνθρωπο τους, ίσως και σε φιλικό κύκλο.

Ερωτική εύνοια: ***/**

Συμβατότητα με ζώδια της Γης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι γνωστό ότι είστε από τα πιο εργατικά ζώδια, που μέσα στον Ιανουάριο θα δουν τους κόπους τους, να αποδίδουν ακόμη και πέρα από τα προσδοκώμενα τους. Μερικοί θα σκεφτούν την μετοίκηση σε μια άλλη πόλη τους Ανοιξιάτικούς μήνες, ίσως και εξαιτίας μιας γνωριμίας! Τύχη θα έχετε σε κληρονομικά και νομικά σας ζητήματα.

Τυχερά νούμερα: 7, 10, 18, 24, 31

Οικονομική Τύχη: 5/5

Λέων:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πιθανόν και να έχετε κάνει κάποια λάθη το προηγούμενο διάστημα, στην σχέση – γάμο σας, αλλά τώρα και κάτω από τις εξαιρετικές αστρολογικές συνθήκες του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, όλα θα ξεπεραστούν. Οι σύντροφοι μέσα από κοινό και ουσιαστικό διάλογο, θα πάρουν πιο δεσμευτικές αποφάσεις. Προσοχή και σε όσους έχουν σκοπό να ξαναψάξουν στο παρελθόν, για ευκαιρίες.

Ερωτική εύνοια: *****

Συμβατότητα με ζώδια του Αέρα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το οικονομικό –  επαγγελματικό σας τοπίο διαγράφεται λαμπρό. Είσαστε τα ζώδια, που θα πάρετε μεγάλη ανταπόδοση από τον σύμπαν, για τους παλιότερους σας κόπους, και σε κάθε επίπεδο. Κάποιοι που θα ταξιδέψουν ίσως, και να χρειαστεί να  μείνουν εκεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Νέες θέσεις εργασίας θα εμφανιστούν και σε αυτούς, που αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Τυχερά νούμερα: 4, 14, 26, 30, 40

Οικονομική Τύχη: 4/5

Παρθένος:  

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είσαστε και εσείς μέσα στον γήινο ζωδιακό τρίγωνο που θα επηρεάσει ο Κρόνος, για τους επόμενους μήνες. Αυτό θα σας δώσει την χαρά, εσάς που είστε μόνοι να βρείτε το καρμικό σας ταίρι, αλλά και να πάτε πιο κάτω σε κάτι μόνιμο και επίσημο σύντομα. Ξεκαθαρίσματα θα τολμήσουν και οι μπλεγμένοι που καλό θα ήταν, να μην κρατούν πια διπλές καταστάσεις, που στο τέλος κάποιον… θα πληγώσουν.

Ερωτική εύνοια: ****/*

Συμβατότητα με ζώδια του Νερού

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα στρωθούν στο μονοπάτι σας, οικονομικές ευκαιρίες, που ίσως και να σας βάλουν σε ένα τελείως διαφορετικό πια οικονομικό στάτους.  Σε αυτό θα σας βοηθήσουν και οι πιστοί σας συνεργάτες που σας έχουν για πρότυπο τους. Οι μέρες θα δώσου τύχη και σε υποθέσεις παλιών νομικών ζητημάτων.

Τυχερά νούμερα: 2, 8, 17, 21, 32

Οικονομική Τύχη: 4/5

Ζυγός:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Με τον κυβερνήτη σας, δίπλα σε Ήλιο και Κρόνο, το μόνο  βέβαιο είναι ότι πια δεν θα έχετε και τόσο μεγάλο χρονικά περιθώρια, για να σκεφτείτε και να αναλύσετε τις αισθηματικές  καταστάσεις, μέσα στις οποίες βρίσκεστε. Αφήστε τις ανασφάλειες και δείτε άμεσα, τι και ποιος θα ήταν καλύτερος για εσάς, και το μέλλον σας. Όλα τα άλλα είναι μόνο φλερτ και περιπέτειες … που περνάτε τον χρόνο σας και την μοναξιά σας.

Ερωτική εύνοια: ***/**

Συμβατότητα με ζώδια του Αέρα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πάντα είσαστε σπάταλοι… και θα συνεχίσετε φυσικά να είστε. Το 2018, σας δίνει πολλή εργασία και ακόμη πιο μεγάλες απολαβές. Εσείς που θα προσπαθήσετε μέσα στους επόμενους μήνες, κάτι δικός σας, σκεφτείτε το και μόνο αν είστε σίγουροι σε κάθε επίπεδο κάντε… την κίνηση σας. Μέχρι τότε έχετε στα χέρια σας και λοιπές ευκαιρίες – προτάσεις … που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Τυχερά νούμερα: 5, 11, 19, 27, 26

Οικονομική Τύχη: 4/5

Σκορπιός:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το νέο έτος έχει μόνο καλά και ποιοτικά αισθηματικά δώρα … για εσάς και την σχέση σας. Οι περισσότεροι του ζωδίου, θα καταφέρουν να ξεφύγουν από το άγονο παρελθόν και να δουν… ποιος είναι τελικά ο σωστός σύντροφος με τον οποίο μπορούν να συνεχίσουν την ζωή τους. Νέοι έρωτες και ουσιαστικές γνωριμίες θα πέσουν … και στους δρόμους των αδέσμευτων που θα τους τραβήξουν σίγουρα την προσοχή.

Ερωτική εύνοια: *****

Συμβατότητα με ζώδια της Γης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το χρήμα τα έχετε καλά. Το παιχνίδι της εργασίας το κατέχετε άριστα… και από τις 15-20 / 01 και μετά θα έχετε και τις σχετικές ευκαιρίες για να δώσετε αυτά που χρωστάτε και πια να ηρεμήσει το μυαλό σας. Όσοι θα βρουν καινούργια εργασία, με την βοήθεια του Δία, μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού, σίγουρα θα έχουν ξεχωρίσει και η οικονομική τους δυναμική θα τους σταθεροποιήσει.

Τυχερά νούμερα: 5, 10, 18, 23, 30

Οικονομική Τύχη: 4/5

Τοξότης:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μπορείτε να πείτε ότι είσαστε οι πιο τυχεροί και ευνοημένοι αυτής της νέας χρονιάς. Έχετε την μεγαλύτερη και πιο βαθιά εμπειρία… και τώρα πια ώριμοι μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας, και ειδικά εσείς που θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας, γύρω από έναν γάμο – οικογένεια. Μεγάλη εύνοια θα έχετε και όσοι θα τολμήσετε να κάνετε τις επικοινωνιακές σας κινήσεις … γύρω από επανασύνδεση.

Ερωτική εύνοια: ****/*

Συμβατότητα με ζώδια της Φωτιάς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το μόνο που δεν θα σας λείψει είναι το χρήμα και η εργασιακή πρόοδος. Είσαστε στο επίκεντρο πολλών και θετικών αλλαγών … που σίγουρα θα σας προφέρουν ακόμη μεγαλύτερη άνεση και σταθερότητα. Όσοι σπουδάζουν θα έχουν επιτυχία και όσοι ήδη κάνουν σκέψεις σοβαρές για φυγή στο εξωτερικό, θα τους έρθει εξαιρετική πρόταση για …εδώ!

Τυχερά νούμερα: 6, 11, 15, 25, 34

Οικονομική Τύχη: 5/5

Αιγόκερως:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τα μάτια όλων είναι επάνω σας. Μετά από 28 χρόνια λοιπόν, ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος, είναι και πάλι επάνω σας, για να σας  δώσει όλα αυτά που σας έλειψαν… και άλλα τόσα από αυτά που ονειρευτήκατε. Οι πληγωμένες σχέσεις και καρδιές θα σας αποδώσουν πια την πίστη… και την αφοσίωση τους, και κάποιοι από εσάς, μέσα στο πρώτο 3μηνο του έτους θα δεσμευτούν…επίσημα.

Ερωτική εύνοια: *****

Συμβατότητα με ζώδια της Φωτιάς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι θεσπέσιες ιδέες και μεγάλες σας προσπάθειες από το πρώτο 2μηνο του 2018, θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Αυτό είναι και κάτι που θα προσφέρει, νέες θέσεις εργασίας αλλά και καλά οικονομικά αποτελέσματα, που θα έχουν βάση και για τα επόμενα  χρόνια. Αυτή η καλή τύχη θα εξαπλωθεί και σε υποθέσεις κληρονομικών και  νομικών, που ίσως και να είχαν ξεχαστεί χρόνια.

Τυχερά νούμερα: 7, 12, 17, 20, 28

Οικονομική Τύχη: 5/5

Υδροχόος:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ανήκετε στα πιο δύσκολα αέρινα ζώδια, που όμως μέχρι να φτάσει ο Ήλιος στον γενέθλιο σας οίκο, θα έχετε δει καλές και ουσιαστικές αλλαγές – εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα. Οι σχέσεις που τα ταίρια στο τώρα, είναι επικοινωνιακά απόμακρα, θα πλησιαστούν, και οι επανασυνδέσεις θα είναι γεγονός. Εύνοια και τους μόνους – ελεύθερους, μέσα από φρέσκιες γνωριμίες που θα έρθουν από τον κοινωνικό κύκλο.

Ερωτική εύνοια: ****/*

Συμβατότητα με ζώδια του Νερού

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την εργασία έχετε πάθος. Αυτό και όχι μόνο και μέχρι να λήξει ο Χειμώνας, θα σας έχει αποδώσει μόνιμη σταθερότητα στην εργασία σας, αλλά και θα σας φέρει σε επαφή με νέο κόσμο. Όσοι θέλουν μια καινούργια θέση… θα την έχουν μέσα στον πρώτο μήνα του έτους, και θα δεχτούν και βοήθεια, από κάποιο άτομο κύρους. 

Τυχερά νούμερα: 4, 9, 18, 30, 42

Οικονομική Τύχη: 4/5

Ιχθείς:

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εσείς και τα ερωτικά σας ζωδιακά χαρακτηριστικά, είναι ένα μόνιμο δέλεαρ, για όσου είναι κοντά σας – γύρω σας. Αυτό μέσα στο Ιανουάριο, θα δώσει κεραυνοβόλους έρωτες … που θα μετατραπούν σύντομα σε μεγάλες – δυνατές αγάπες. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέσεις, θα δεχτείτε προτάσεις για δεσμεύσεις, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ερωτική εύνοια: *****

Συμβατότητα με ζώδια του Αέρα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να ανεβάσετε άμεσα του ρυθμούς σας, καθώς οι ευκαιρίες και τα καλύτερα οικονομικά δεδομένα σας πλησιάζουν και σας δίνουν αυτά … που τόσο  καιρό αναζητάτε. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες θα σας φέρουν άπλετο και μόνιμο χρήμα. Ταξίδια, αγορές και νέες συνεργασίες είναι και αυτές στο άμεσο μενού.

Τυχερά νούμερα: 2, 17, 25, 36, 37

Οικονομική Τύχη: 5/5

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: