ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .  18-24/12

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .  18-24/12

Η εβδομάδα είναι γεμάτη από ιδιαίτερα αστρολογικά φαινόμενα, που θα αφήσουν το στίγμα τους, για όλον τον Δεκεμβρίου. Μεγάλη προσοχή στις 18/12, όπου και θα συντελεστεί η τελευταία νέα σελήνη.

Πιο αναλυτικά για  όλα τα ζώδια:

Κριός: Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι γίνεται μέσα στην σχέση σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αυτό που ζείτε σε καμία περίπτωση δεν σας γοητεύει. Με την νέα σελήνη 18/12, να πλησιάζει εσείς μπορείτε να μιλήσετε και να βάλετε επιτέλους τα πάντα και τους πάντες, σε μια τάξη. Ακόμη και κάποια ζευγάρια που έχουν χωρίσει, θα βρουν τους τρόπους να επικοινωνήσουν.

Ταύρος: Με την Αφροδίτη να προχωράει στα βάθη του Σκορπιού, σίγουρα είστε το πιο τυχερό ζώδιο στην αγάπη. Αυτό να το εκμεταλλευτείτε, καθώς θα κάνει αυτούς που σας αγαπούν, είτε είναι κοντά σας σε μόνιμη σχέση, είτε είναι χαμένοι από την ζωή σας μεγάλο χρονικό διάστημα, θα κάνουν κάτι περισσότερο για να τραβήξουν την δύσκολη προσοχή σας, ίσως  και να ξανακατακτήσουν την καρδιά σας.

Δίδυμοι: Όλα τα καλά, συντελούνται μέσα στην ζωδιακή σας εποχή, όπου και άθελα σας θα γίνετε το επίκεντρο, θετικών καταστάσεων και στα αισθηματικά και στα οικονομικά. Πολλές οι επανασυνδέσεις που θα ξεκινήσουν, που θα εμφανιστούν δειλά – δειλά, από αυτήν την εβδομάδα. Το δικό σας το Οκ, θα είναι πλέον αρκετό, για, να σμίξουν και πάλι τα συναισθήματα.

Καρκίνος: Με την αλλαγή ζωδίου…. να πλησιάζει, εσείς θα βρεθείτε στο επίκεντρο, πολλών ατόμων που θα ζητήσουν την ερωτική σας προσοχή. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί και να εμπεριέχει προτάσεις, που θα έρθουν από το πρόσφατο παρελθόν σας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, όλοι οι Καρκίνοι, μόνοι και χωρισμένοι, θα βρουν την αισθηματική τους ισορροπία, και αυτό θα είναι μόνιμο.

Λέων: Έχετε ανησυχήσει με αυτά που αντιλαμβάνεστε από τον άνθρωπο σας. Διαφορετικός και απόμακρος, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν θα πρέπει αυτήν την δύσκολη αστρολογική εποχή, να πιέσετε για απαντήσεις και άμεσες διορθώσεις. Οι μέρες σας επιφυλάσσουν, μεγάλες και απρόσμενες εκπλήξεις και δώρα, που θα σας δώσουν και απαντήσεις, στις απορίες σας.

Παρθένος: Με τον Ερμή να είναι σε ανάδρομη πορεία….εσείς θα βρεθείτε να περικυκλώνεστε από παλιό και νέο κόσμο, που θα αφήνει ερωτικά υπονοούμενα. Αυτοί, που έχουν χωρίσει ή τσακωθεί με το ταίρι τους, θα βρουν την σωστή οδό, για να ξεφύγουν από τις κόντρες, και να είναι μαζί. Ερωτοφιλίες και αισθηματικές αποχρώσεις, θα λάβουν σάρκα και οστά.

Ζυγός: Είσαστε μέσα σε έναν πανικό, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους πάντες. Αυτό σας έχει κάνει να χάσετε κάπως, και την ισορροπία και ρυθμό που υπήρχε μέσα στον δεσμό σας. Με τα άστρα, να σας φωτίζουν και να σας αποδίδουν την πλήρη εύνοια τους, εσείς θα βρείτε την δυναμική να φέρετε και πάλι τις καταστάσεις στα μέτρα που θέλετε. Νέοι έρωτες, πλησιάζουν για τους εργένηδες.

Σκορπιός: Μια εποχή και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου στις 21/12, που θα σας δώσει όλα αυτά που ζητάτε και στα οικονομικά σας, αλλά και θα δοθούν πρακτικές λύσεις σε υποθέσεις ερωτικές, που μέχρι τώρα φάνταζαν βουνό. Τα άτομα που σας αγαπούν, θα σας πλησιάσουν με σκοπό να ξαναμπείτε στην ζωή τους, και  αυτήν την φορά υπό νέες συνθήκες και προϋποθέσεις.

Τοξότης: Μην λέτε σε κανέναν, όσο κοντά σας και να είναι…να σχέδια και τα προγράμματα σας, για την ερωτική σας σχέση. Δεν χρειάζεται. Γενικά είστε ζώδιο, που δεν έχει την ανάγκη από παροτρύνσεις και συμβουλές. Μετά τις 22/12, θα δείτε τις στατικές… μέχρι τώρα καταστάσεις μέσα σε δεσμούς και γάμους, να βελτιώνονται και να σας βάζουν στην πολυπόθητη ισορροπία.

Αιγόκερως: Κάποιον περιμένετε να εμφανιστεί …και να σας δώσει εξηγήσεις, μια ευκαιρία ακόμη… ή κάτι σχετικό. Τα άστρα, και ειδικά οι όψει

ς της Αφροδίτης με τον Άρη, από την νέα εβδομάδα, και για όλον τον Δεκεμβρίου, θα σας στρώσουν ευκαιρίες,  που θα σας φέρουν και πάλι κοντά, σε παλιές σχέσεις που τους αξίζει μια προσπάθεια. Πολλά και τα καλά, που έχετε να περιμένετε και στον οικονομικό σας τομέα.

Υδροχόος: Οι ευχές και η προσπάθεια σας,  θα εισακουστούν από το σύμπαν, και η αισθηματική σας  ζωή, θα πάρει την τροπή που ζητάτε. Από τις 20/12 και μέχρι να φύγει το 2017, το ζώδιο σας, θα είναι κάτω από καρμικές αστρολογικές όψεις, του κυβερνήτη σας… που θα δώσουν δεσίματα αγάπης, μόνιμα και ποιοτικά. Καινούργιου έρωτες για τους μόνους, λοιπόν αλλά και επανενώσεις ζευγαριών είναι στο άμεσο μενού…του σύμπαντος.

Ιχθείς: Οι λάθος επιλογές, που έχετε κάνει στον αισθηματικό τομέα, δεν είναι ικανές να σας σταματήσουν.  Οι παλιοί εραστές, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα…. θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά και οι παρόντες θα σας πολιορκήσουν πολύ πιο έντονα. Εσείς φροντίστε, να βάλετε δίπλα σας, μόνο αυτούς που σας αξίζουν… τελικά!

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: